Gå til innhold

swasah

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av swasah

  1. Hei. Helt siden en programvareoppdatering i juni har min social hub vært ute av funksjon. Jeg får lagt til mailkontoer, både hotmail og g-mail, og mailen lastes ned slik at jeg ser at det kommer nye mail. Men når jeg prøver å åpne en mail låser programmet seg og jeg må tvinge avslutning. Jeg har prøvd å slette kontoene og lagt de til på nytt uten av det funka.

     

    Er det noen som vet hva jeg må gjøre for å få det til å funke igjen? går det ann å avinstallere social hub og installere den på nytt?

  2. En annen ting jeg tenker også med tanke på det første punktet er å ta for seg ett par av de største konkurrentene. Vår lærer mener at Røde Kors Ungdom og Natur og Ungdom kan regnes som konkurrenter, men handler ikke disse mer om naturvern? Noen med noe innspill? Jeg finner hvertfall Speiderforeningen som en stor konkurrent, og har funnet litt informasjon om de. Hvilke andre kan regnes som store konkurrenter?

     

    Selv om Røde kors Ungdom, Natur og Ungdom og Speiderne ikke er helt det samme som DNT ung så er de en konkurrent i den måte at de alle konkurrerer om fritiden til ungdommene. Ungdommer har som regel flere interresser og jeg tviler på at alle de som er medlem av DNT ung er opptatt av den foreninga 24/7. Jeg har iallefall opplevd at flere ting jeg har hatt lyst til har krasjet samme helg, ting som er helt forskjellig fra hverandre, men samtidig noe jeg har interresse for. DNT ung må med andre ord konkurrere om fritiden til ungdommer. Både med de overnevnte organisasjonene, men også idrettslag, hytteturer, familieselskap osv. Alt som vi vier fritiden vår til.

  3. Hei.

     

    Jeg kunne engang en hurtigtast for å splitte opp worddokumentet i 2 deler, slik at jeg f.eks kunne lese hva jeg hadde skrevet inn innledningen på oppgaven min, mens jeg formulerte avslutningen. Nå har jeg glemt denne hurtigtasten og finner den ikke igjen på nettet. Så jeg hadde blitt kjempe glad hvis noen kunne hjelpe meg.

    Når jeg søker på internett får jeg opp ctrl+alt+s som hurtigtast, men når jeg taster inn det, får jeg sluttnote istedet. Og når jeg søker i hjelp i word får jeg beskjed om å trykke på "deleboksen", men hvor er denne i dokumentet?

×
×
  • Opprett ny...