Gå til innhold

Teovina

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Teovina

  1. Ja, bra du definerte det med senga og sånn. Forstår spesielt at du ville vente litt hvis du liker gutten og ønsker å gå sakte fram. Man kan bare ikke sammenligne en potensiell kjæreste med et ons. Det kan være veldig lurt å vente litt med sex og bli bedre kjent først om man er seriøs, slik at ikke forholdet går for fort fram og blir "bare lagt for sex". :) Da er du ikke en luremus, tvert imot, du er moden og tøff som ønsker å vente og se om dere passer sammen først.

  2. Oi oi... Her var det mange forskjellige meninger, som for det meste står gutt mot jente, hvor guttene blir sure og jentene ikke forstår hvorfor. Jeg må innrømme at jeg selv ble provosert av flere av innleggene her. Denne tråden viser i hvert fall hvorfor gutter og jenter har sånn problem med å forstå hverandre.

     

    Det å kalle henne luremus fordi hun kysset med en gutt på senga og sa nei, syns jeg er ufint og helt feil. Jeg har selv kysset en gutt jeg likte, uten å tenke på å gå noe lenger. Jeg kan ikke lese tankene til gutten, og kanskje man ikke tenker på sex før han begynner å tafse i nærheten av buksa. Da er det på sin plass å fortelle hvor skapet skal stå. Jeg tror ikke mange av dere har for vane å fortelle gutten på starten av daten: "Hei, hyggelig å treffe deg, btw jeg føler ikke for sex i dag". Det kommer an på stemningen og hvordan ting går, og man trenger ikke ha noen annen grunn for det enn at i dag passet ikke stemninga for det. Kyss og klining er ikke ensbetydende med sex, samme om det er på en seng.

     

    Nå må jeg bare legge til at jeg kan forstå at han ble skuffet. Han er 22 år og jomfru, og har garantert sett for seg stunden med en jente i senga veeeldig lenge. Kanskje var det første gang han hadde en jente å kysse på senga, og da blir han sikkert enda mer skuffet. Men betyr det at hun da er PÅLAGT å ha sex med han fordi "å dakar, han er 22 år og jomfru, jeg må hjelpe han"?! Vet du hva.... DET ville vært verre. Sex skal kun skje når begge har lyst, det vet vi alle.

    • Liker 3
  3. Du burde tenke på at du må nesten se litt uteligger ut for å tjene penger. Ser du ut som en vanlig ungdom som bare tilfeldig sitter der for å tjene penger, vil ingen synes synd på deg og gi deg noe som helst.

     

    Synes også det var mange gode tips her. Litt enig i det med å "ta" penger fra ekte uteliggere, men da kan du jo gi noe tilbake i etterkant eventuelt, som nevnt. Skulle tro flere her hadde prøvd noe lignende, siden det var så mange gode tips :)

     

    Er det lovlig å ta skalkene i brødmaskinen da? Du er tross alt inne i en butikk, og må vel betale for disse skalkene også? Man kan ikke bare gå å ta mat i en butikk på den måten...

     

    Og dusj og vask er enkelt, bare ta en kattevask på et gratis toalett. Litt vann under armene og i ansiktet og håret, så er du helt god igjen :p

  4. Det er sikkert mange som har spurt om dette før, men jeg fant ikke det svaret jeg ville ha når jeg søkte her, så derfor prøver jeg å spørre.

     

    Jeg vil forandre filformatet på alle mp4 videoene som min Nokia N95 mobil lagrer videoene i, slik at jeg kan redigere dem i Windows Movie Maker. Jeg har lett på Google, men skjønner ikke så mye. Jeg finner mange konverteringsprogram, men siden jeg har dårlig virusprogram på dataen min er jeg redd for å laste ned ting jeg ikke vet hva er, i tilfelle virus.

     

    Så, kan noen der ute hjelpe meg med å finne et GRATIS (eller rimelig) og TRYGT nedlastingsprogram som kan konvertere MP4 filene til et format som Windows Movie Maker støtter?

     

    Hvis dette ikke går, kan noen anbefale meg et program som kan redigere videoer av alle formater, som også er gratis?

     

    På forhånd, tusen takk!

  5. Jeg var sammen med en gutt som var 3 år yngre i 14 måneder :) Vel, jeg var vel strengt tatt den jenta Arinomi var sammen med.

     

    Jeg var 18, nesten 19, han ble akkurat 16. Ingen problemer med alderen. Kommer an på hvordan interesser man har, og hvor man "er" i livet. Han var voksen for alderen, jeg var vel egentlig ung for alderen. Så teknisk sett var vi akkurat like gamle. Foreldrene våre reagerte litt, men det hadde ingen betydning for oss. Det gjelder bare å tørre å satse.

     

    Likevel hadde nok alderen "noe" å si for hvorfor vi slo opp. Siden jeg var eldre, flyttet jeg bort for å gå på høgskole, mens han hadde videregående å fullføre. Men vi visste at vi ikke ville vare for evig når vi ble sammen. Ville ikke byttet bort året vi hadde sammen, uansett! Så jeg sier, go for it!

  6. Jeg ville tilbragt mye mer tid med besteforeldrene mine før de døde... Og jobbet mer så jeg fikk bedre karakterer på skolen.

    Ellers ville jeg, kjedelig nok fortsatt å leve livet akkurat slik jeg husket det, og gjort akkurat de samme valgene. De siste 7 årene har vært topp :) Jeg ville nytt hvert sekund fordi jeg fikk oppleve alt igjen!

     

     

    Du våkner, og ser at du ikke lenger er hjemme i Norge. Du er i et ekkelt smug i et fremmed land sør for ekvator, i fillete klær, uten penger, uten mat, uten noe. Hva gjør du?

×
×
  • Opprett ny...