Gå til innhold

enoj

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av enoj

  1. Man finner nå nesten 50 sushi-restauranter i Oslo, og det sier ganske mye om hvor populært det har blitt..

     

    Selv foretrekker jeg maki over sushi, da jeg føler at smakssammensetningene er mye mer interessante da det er flere smaker med i bildet, enn bare fisk + ris + soya/wasabi.. Spesielt maki med fritert scampi er f.eks sinnsykt godt..

     

    Og det er forresten en selvfølge at sushi fra deli de luca og lignende er fullstendig ubrukelig..

  2. Det spørs veldig hva du mener med sunt, for alle mener jo forskjellig med hva som _egentlig_ er sunt, når alt kommer til alt..

     

    Grunnen til at pizza anses som usunt, er ofte på grunn av bunnen, som er laget av hvitt mel uten noe form for næring.. Man kan lage pizza som derimot er sunn, ved å f.eks lage en bunn av nøtter, protein/soya-mel og lignende..

     

    Men det som jeg vil anbefale er indiske retter! Selv synes jeg indisk mat smaker mildt sagt HELT FANTASTISK.. Masse smak, eksotiske krydder, nesten som en liten forestilling i munnen.. Spesielt sammenlignet med det norske som stort sett er krydret med salt og pepper.. Indisk mat anses som sunt, for det er mye grønnsaker, og lite tull.. Du kan jo selv velge om du vil spise ris til.. Ris har mye proteiner men har også store mengder stivelse, samt høy glykjemisk indeks som påvirker blodsukkeret.. Selv dropper jeg ris når jeg spiser indisk..

     

    Sånn ellers finnes det jo også en drøss av thailandske retter som smaker helt fantastisk..

  3. Når det gjelder Oslo går uten tvil Bislett Kebab House for å være den "beste" kebaben. De har ihvertfall blitt kåret til det flere ganger, blant annet av dagbladet, rundt år 2000..

     

    Har spist der en del ganger, nå sist for et par uker siden.. Synes kjøttet holder god kvalitet, men det irriterer meg hvordan de har alt kjøttet på toppen og grønnsakene i bunn.. Det bare virker noe upraktisk å skille ingrediensene så mye..

     

    Forøvrig morsomt hvor mye det kan minne om seinfeld's "Soup Nazi" der inne. Det går latterlig fort bak disken, de klarer å håndtere en helt enorm mengde bestillinger på en dag.. Jeg var der sist en onsdag kveld (6-7 tia), og da var det KØ UT PÅ GATA... Temmelig vilt..

  4. Har dessverre ikke navnet i hodet, men på Deli de Luca i Oslo har de et merke fra USA (tror jeg) som produserer chips som er krydret med chili! Smakte dette for første gang når jeg var i england for et par år siden, og ble mildt sagt hekta.. Føler denne smaken er 1000x mer spennende enn "Salt", "Salt & Pepper" eller "Paprika", som stort sett er alternativene norske produsenter tilbyr..

     

    Anbefales på det varmeste! En liten pose på ca 200g koster nesten 30 kroner på deli de luca. Absolutt verdt det! Ihvertfall bare for å smake ..

  5. Synes de norske ølene man får kjøpt er svært kjedelige. Foretrekker import, selv om de koster nærmere 35 kroner halvliteren. F.eks Newcastle, Guinness, etc. Samme med litt spesialøl - for eksempel på mikrobryggeriet i Oslo (på majorstua) har de eget brygget øl med masser av smak..

     

    Foretrekker forøvrig ølet kaldt, uansett temperatur ute.. Og drikker meg aldri full, er mer for å nyte smaken sammen med mat eller alene.

  6. Vel. Først må jeg bare si at The Office USA på ingen måte i det hele tatt bruker samme manus som The Office UK! Det hadde jo mildt sagt fungert veldig dårlig. Seriene spiller bare på de samme prinsippene, og den samme kontor-humoren, litt på samme måte som Etaten gjør det.

     

    Angående streiken så sier TV.com at det har kommet ut 8 episoder av The Office og at de for øyeblikket går i reprise. Nye episoder kommer nok etter nyttår..

  7. Ifølge TV.com (som er en god kilde) blir Reaper IKKE påvirket av streiken i hollywood. Alle 13 episodene som er bestilt er fullført. Det er dog litt usikkert når de 3 siste episodene kommer.

     

    Det har kommet ut 10 episoder til nå og den siste kom 4 desember og hadde navnet Cash Out

  8. Veldig kul serie, følger nøye med! Også irritert over U-Turns dominering i pågående sesong. Regner forøvrig med at det vil bli bedre utover sesongen ;)

     

    Mer stoned gamlinger som kødder rundt hadde vært festlig. Forøvrig morsomt hvordan Andy Botwin (broderen til den døde ektemannen) kom seg ut av militæret :D

  9. Ingen som har nevnt My Name Is Earl enda, den er jo ganske festlig :)

     

    Andre favoritter inkluderer:

     

    - American Dad - Produsentene av Family Guy lagde denne serien mens Family Guy var kansellert

    - Weeds - Mor i rikt miljø må plutselig selge rev for å overleve

    - Curb Your Enthusiasm - Larry David, mannen bak Seinfeld med sin egen komedie hvor han selv er i hovedrollen.

    - Everybody Hates Chris - Chris Rock forteller om sin oppvekst, mye morsomt.

  10. Har spilt CS siden det kom ut for noen 3-4 år tilbake. 3 dager etter beta 0.01 release, lastet jeg ned cs.

     

    Som mange desverre sier, 'cs er for lamere', 'de som spiller cs driter i alt nytt som kommer', og så videre. Dette er nok desverre feil.

     

    Fant ut hvorfor ikke BF1942 isoen ikke har funka hos meg siste ukene (HZ lock), og jeg fikk ordna dette i forgårs. Etter dette har jeg spilt MYE på nettet og bestemt meg for å kjøpe spillet. Er så utrolig fascinerende, dritfete maps, kule kjøretøyer og lignende.

     

    Gleeeeder meg til fremtiden med seriøs bf1942 gaming og mods! Can't wait!

  11. Quote:


    On 2002-04-29 17:34, sanoj_20 skrev:

    Mulig jeg har postet denne feil, men la oss håpe at ikke Sir Hartge ser oss. :smile: Tenkte at de virkelige nerdene hadde bare hardware oppe i hodene sine, slik at denne kan jo passe inn i hardware > alt om data?


    Spørsmål:


    1. Kan noen forklare meg hva ordet "nerd" betyr?


    Er det en som sitter på PC'en hle dagen eller kan mye om PC eller kanskje begge ting må til for å være en nerd.


    2. Er du en nerd?


    3. Vil du være en nerd?


    4. Er jeg en nerd? :smile:


    Vennligst besvar alle spørsmål.


    Takk. :smile:



     

    Geek er ett bedre/penere ord til å formulere nerd.

     

    1: En geek har lite å si med hvor mye en person sitter foran maskinen. Det har litt mer med ideologier, kompetanse, samt logikk innen data.

     

    En som sitter 10 timer foran maskinen og spiller ett spill online ellerno, er IKKE en geek i min forstand. En person som programmerer ting & tang, hjelper andre, utvikler egen kompetanse osv er mer en geek i min forstand.

     

    2: Jeg håper det, jeg gjør mitt beste for å være det.

     

    3: Ja

     

    4: Tvilsomt, med tanke på at du spør :wink:

×
×
  • Opprett ny...