Gå til innhold

culprit

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av culprit

  1. Hei,

     

    Er det noen som har noen gode anbefalinger på en god laptop på mellom 7000-8000. Blir lite spilling på maskinen, så det går nok greit med integrert skjermkort.

     

    Har kikket litt på Dell inspiron 6400, og denne ser jo ganske grei ut.

    Vil helst ha core duo prosessor, ikke celeron.

     

    Ellers ingen spesielle preferanser. Hvilken maskin gir mest ytelse for pengene?

     

    .a

  2. Sikker på at hovedkortet støtter så mye ram ?

    5031835[/snapback]

     

     

     

    Ja, det skal takle 2GB, og det fungerer jo greit å kjøre 1GB i den ene slot'en som jeg gjør nå. Men når jeg setter i den andre brikken begynner det å feile. Er også det samme hvilken brikke som står i, så tror ikke det er noe galt med dem.

     

     

    Fra manualen:

    The FN45 mainboard has two 184-pin DIMM slots that allow you to install

    from 64MB up to 2GB of system memory. Each 184-pin DIMM (Dual In-line

    Memory Module) slot can accommdate 64MB, 128MB, 256MB, 512MB,

    and 1GB of PC1600/PC2100/PC2700/PC3200 compliant 2.5V single or

    double side 64-bit wide data path DDR SDRAM modules. You do not need

    to set any jumper to configure memory since the BIOS utility can detect the

    system memory automatically. You can check the total system memory value

    in the BIOS Standard CMOS Setup menu.

  3. Har et problem med mine nye OCZ 2048MB Dual Channel Platinum Edition minnebrikker.

    Når jeg satt i begge brikkene og bootet opp i windows fikk jeg etterhvert melding om at program osv lukket seg. Tok derfor å testet minne i memtest for å se, og etterhvert fikk jeg opp mange feilmeldinger. Regnet derfor med at i hvertfall en av disse brikkene var defekte.

     

    Prøvde imidlertid å kjøre en og en brikke i maskinenen og da finner memtest ingen feil. Men altså, når jeg setter begge brikkene i samtidig får jeg opp mange feil.

    Har også prøvd på ulike settings. Disse brikkene skal i utgangspunktet kjøre på 2-3-2-5, men har også prøvd på høyere settings enn dette uten hell.

     

    Har tidligere kjørt med 2 brikker, men da 2 X 256, og dette fungerte utmerket.

     

    Noen som har noen tips her?

     

    Maskinen er forresten en Shuttle sn45g2

  4. Satt opp en pc med Asus a8n Sli standard versjon.

    Denne fungerte greit i noen uker, men har i det siste blitt vanskelig å få til å starte. Det kommer ikke noe bilde på skjermen, den går ikke ut av dvalemodus.

     

    Den starter imidlertid opp av og til.

    Prøvde å oppdatere bios til 1011 en av disse gangene, men det så ikke ut til at dette hjalp noe særlig på problemet.

     

    Det er satt en Zalman passiv kjøler på chipsettet, men tror ikke det er denne som skaper problemer da maskinen ofte har problemer med å starte selv om den har stått av lenge.

     

    Noen som vet om en løsning på problemet?

  5. Hei,

     

    Vi har en exchange 2000 server med en ca. 20 brukere. Vi har idag ikke noe spamfilter på denne da vi har vært lite plaget av dette, men i det siste har det kommet noe og er derfor på utikk etter spamfilter.

     

    Er det noen som har erfaring med dette og noe anbefale? Vil helst implementere dette på server istedet for på de ulike klientene.

     

    andreas

  6. Vi kjører en exchange mailserver med rundt 15-20 brukere. De fleste av disse kobler seg til gjennom outlook og exchange, mens noen også bruker pop.

     

    Et problem jeg har sett er at hos noen av dem som bruker exchange er at oppdateringen av ny mail er dårlig. Dvs. den henter ikke automatisk ny mail, men du får ny mail når du f.eks sender mail eller dobbeltklikker på en som allerede ligger i inboksen og outlook gjør en kobling til serveren.

     

    Er det noen som vet om innstillinger som kan gjøres her? Trodde dette skulle gå automatisk når man brukte exchange. Når man bruker pop er det ikke noe problem, der setter man jo hvor ofte klienten skal koble seg opp til serveren for å sjekke for ny mail.

     

    Mvh

    Andreas

  7. Hei,

     

    Jeg vurderer å kjøpe en Mac Mini, for å teste Mac og ha den som en maskin jeg kan bruke til enkle ting.

     

    Kommer til å kjøpe denne i USA evnt. det jeg derfor lurte på var om noen her som har slik maskin kan se om strømforsyningen takler både 110 og 220 V eller om det er en slags "omformer", slik det er på mange PSU'er til stasjonære pc'er.

     

    Er det mulig å bytte PSU ledningen, slik at den passer til norsk kontakt eller sitter denne fast i PSU'en?

  8. ,men er det ingen som har linken til bios update for amilio d 8820 maskina?

    Det er vel den som ligger på denne linken: bios oppdatering!

     

     

    Bare å gå inn på hjemmesiden dems og skrive inn hva slags maskin du har, så blir diverse oppdateringer tilgjengelig. Ikke så mange for 8820 riktignok, og for min del var oppdateringen ved cdrom bootimage mindre vellykket.

  9. Sendte det til slutt til service -- var en tur i Oslo så jeg sendte det med budbil, de fikset det faktisk i løpet av et par timer.

    Snakket med noen hos fujitsu-siemens, men de ba meg ta kontakt med Infocare. Var det der du sendte maskinen din til service? Gikk dette på garanti, evt. hvor mye kostet det?

     

    .a

  10. Lurer på om det er noen som har erfaring med et mailprogram hvor man kan ha flere brukere. Altså kan bestemme hvilken bruker som skal logges på når man starter programmet..

     

    Har satt opp en eldre pc som brukes til surfing og mail og den kjører i utgangspunktet win98SE. Vet at jeg kan gjøre dette ved å legge inn 2000 eller XP og ha flere brukere.

     

    men lurte på om det var noen som hadde tips om et program man kan bruke med win98 som gir denne funksjonaliteten?

     

    .a

  11. Har et orinoco pcmcia kort...

     

    Men det er satt opp en trådløs forbindelse mellom to punkter ved hjelp av antenner, da avstanden er ganske lang. ledningen fra denne antennen er koblet til pcmcia kortet...

    Slik det er idag er det en pc som står som server, med mulighet for å dele denne forbindelsen videre til et lan.

    men siden det ville vært mye mer praktisk med en router er jeg på utkikk etter en router som jeg da kan plugge dette pcmcia kortet i og dele forbindelsen videre ut på et lan..

     

    .a

  12. Har bestilt bærbar fra usa, skal over der til jul og kommer til å ta den med meg hjem da.

    Er ikke noe problem med strøm da adapteret kan bruke både 110 og 220v. DVD'en vet jeg ikke helt, tenkte ikke på det når jeg bestilte, men håper det er slik at du kanskje kan velge sone når du installerer, slik som det var på dvd-rom'en i min stasjonære pc. ellers finnes det sikkert crack'a firmware som du kan benytte deg av.

     

    tegnsettingen på tastaturet vil bli annerledes, men skriver du "touch" er vel ikke det noe problem, ellers er det jo mulig å bytte tastatur også. Prøvde å bestille med norsk tastatur i usa, men det gikk ikke selgeren med på.. :sad: så regner med jeg kommer til å bytte når jeg kommer tilbake... uansett så sparte jeg ganske mange tusen på å handle der..

     

    .a

×
×
  • Opprett ny...