Gå til innhold

aommundsen

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aommundsen

  1. Har ikke funnet ut hvordan jeg får "motorklubb" linkene i undermenyen til å linke til en og samme side. Hvordan gjør jeg det?

     

    Hvis du kan vente opptil et par uker, så kommer WordPress 3.0, og da blir dette veldig enkelt. I WP3 er det nå et eget punkt under "Appearance" som heter "Menus". Der kan du opprette menyer og får full kontroll på å tilpasse dem nøyaktig slik du måtte ønske.

     

    Hvis du ikke ønsker å vente, kan du installere WordPress 3.0 beta 2, min erfaring så langt er at den er veldig stabil: http://wordpress.org/development/2010/05/wordpress-3-0-beta-2/

  2. Du kan prøve ut GoogleAdWords på http://adwords.google.no/ eller Yahoo Sponsored Search på http://advertising.yahoo.com/smallbusiness/ysm – begge disse er satt opp slik at du kun betaler hver gang noen klikker på din annonse. Merk at ved kjøp av søkeord som det er stor konkurranse om, kan det fort bli kostbart. Prøv i så fall å finne nisjesøkeord for din bedrift som ikke det er like stor konkurranse om.

  3. Hei igjen!

    Nå har jeg satt meg ned å prøvd å legge inn koden. Bruker One, og når jeg limer inn koden i .htaccess kommer jeg ikke inn på siden.. Hva skal jeg gjøre?

     

    Du må ikke legge inn dette i .htaccess, men som skrevet av andre i denne tråden, må du opprette en fil som heter robots.txt, den kan så inneholde følgende:

     

    User-agent: *
    Disallow: /mappenavn/
    Disallow: /filnavn.html

     

    «mappenavn» erstatter du med navnet på mappen du ønsker å eksludere fra søkemotorene, dette vil da fortelle søkemotorene at alle sider som ligger i denne mappa og undermapper i denne, ikke skal indekseres.

     

    «filnavn.html» bytter du ut med filnavnet på filer som ligger på roten av hjemmesideområdet ditt og som du ønsker å eksludere fra å bli indeksert av søkemotorer.

  4. Hvis førstesiden blir oppdatert, ville det vært hyggelig om dere kunne ta med info om MinHost. Her er et utdrag fra minhost.no/webhotell:

     

    Webhotell standard:

    Pris: 99,- pr mnd (inkl. moms)

    Domenenavn inkludert: Ja

    Lagringsplass: 25GB

    Månedlig båndbredde: 200GB

    Operativsystem: CentOS (Linux)

    Server i Norge: Ja

     

    Webhotell ekstra:

    Pris: 139,- pr mnd (inkl. moms)

    Domenenavn inkludert: Ja

    Lagringsplass: 35GB

    Månedlig båndbredde: 300GB

    Operativsystem: CentOS (Linux)

    Server i Norge: Ja

  5. IPETEE er i første omgang planlagt å bli tilgjengelig til PC-er med Windows og Linux, men etter hvert også til operativsystem på webservere.

     

    Hvilke OS kjører flest webserver..? :) (Vil tro de to nevnte) [..]

     

    Det var dette jeg mente å henvise til: «The proof-of-concept code will be available both on Windows and Linux, he explained, but the next step would be to make it scalable and available for operations in a server-based environment so that administrators could use IPETEE to protect their users’ web or email transmissions.» (Fra Newteevee)

  6. Altså alle som har nyeste av enten Fx 2 eller 3.

    Jeg beklager at jeg ikke har vært tydelig nok på dette, men statistikken er fra første uka i juni 2008, og gjelder faktisk Firefox versjon 2, og ikke versjon 3 (bilde av relevant tabell). Her er et utdrag fra rapporten om denne delen av statistikken:

     

    «Share of the latest major version within a given type of browser as seen on Google’s search and application Web sites in first week of June 2008.»

     

    Men når det gjelder de totale tallene jeg gjenga, altså at 45,2 prosent (637 millioner brukere) bruker en utdatert nettleser, er disse derimot fra perioden januar 2007 til juni 2008. Her et et utdrag fra rapporten om disse tallene:

     

    «Our estimate B shows that at least 45.2%, or 637 million users, were not using the most secure Web browser version on any working day from January 2007 to June 2008.»

     

    Som dere ser var rapporten veldig omfattende, og andre deler av statistikken der gjelder andre tidsperioder. :)

  7. Jeg registrerte meg for å teste, men synes det ble for mange klikk for å legge til en side, jeg håper han legger inn mulighet for å ha Nettleser knapper for å legge inn nye bokmerker.

     

    Glugg tilbyr allerede dette. Ved å logge deg inn og gå til profilsiden din, finner du informasjon om dette og en URL som du legger til som et bokmerke i din favoritt-nettleser (se etter teksten "Ditt personlige bokmerke: Glugg") -- deretter burde det være superenkelt å legge inn nye saker når du surfer på nett! :-)

×
×
  • Opprett ny...