Gå til innhold

sly

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sly

  1. :lol: Jeg har sett penere, men det er et bra innskytende og en god ide'. Neste geng kommer du antagelig til å legge kjøleren ekstern og trekke lufta gjennom et gj.trekkskabinett ??

    Flott at du viser hjula. De er altfor ofte utelatt. Til dere som ikke har: Jeg har et chieftech kabinett, gikk på BilTEMA og kjøpte 4 hjul med brems for 50,- og skrudde de med kabinettskruer rett opp i bunnen. Det tok 2 min av mitt liv og er kjempegreit. !! :woot:

    Sliding-door Kjempegreit. Stå på. Du vokser med oppgavene, så det kommer vel mer ??

    Jeg opperer datafres , er det stort marked for å lage slike kabinett i tre-fiber-plater ?? :roll:

  2. Takk til Dere, men det var nok noen andre som kunne hjelpe. Feilen ligger på H-kortet, med at den klusser det til sammen med en Enermax kabinett-vifte. Da jeg koblet vekk denne, kunne jeg komme til i BIOS og sette de nye kriteriene. Deretter la jeg inn ny BIOS uten at dette hadde den store effekten. Dette er forresten ikke noe problem å få til. Last ned filen fra produsenten til disk a:, kjør filen slik at den pakker seg ut på a: og start maskina i DOS. Deretter kjører du *****.exe fila som ligger på a:. DONE !!!

  3. Skal du benytte raid så er det for å lage en identisk kopi på en harddisk (må være dønn lik disk 1)samtidig som du bruker den andre (sikerhetskopi) Mirroring. eller så er det for å øke hastigheten på en harddisk ved at havlparten skrives til hver sin disk ( du kan legge sammen mengde lagringskappasitet )split. Pass på å merke deg hvilken IDE pos. du setter de enkelte komponentene i, da disse må settes inn riktig.

    Jeg vet at du også kan benytte det til å skrive til CDR samtidig som at allt annet går som normalt, men jeg vet ikke om det er spesielle h-kort.

  4. Har snakka med Komplett, som mente jeg hadde vert uheldig med hovedkortet. Skulle sende det inn. Håper de har rett. Har forresten oppdatert Bios, kan se det i oppstart, men samme feilen er der. Flashing av bios går veldig greit det...

    Henta fila, åpnet den i egen mappe eller på disk. Kjørte flashBios i dos. La inn ny bios med samme navn som hovedkortet.

  5. Har samme oppsettet som deg,men med Creative skjermkort. Samme greia har skjedd for meg. Har fått melding om at KG7-kortet ikke er no gla i XP1800 (men det skal jo støtte det), Jeg prøvde å rette det med å sjekke bios-instillingene, fikk samme problemet mens jeg var i bios, og nå får jeg ikke stillt bios, men alt annet virker fint. Har prøvd bios uppdate, men det hjelper ikke. Så avvent et fornuftig svar før du gjør noe med problemet.

     

    Andre svar meg på meldinga: "BULKA BIOS'N"

  6. AbitKG7Raid med Athlon1800XP,

    512 DDR-Ram, Chieftech Dragon Medi 340W,

    Plexwriter CDRW, NecDVD,

    Maxtor 60GB ATA/133 7200,

    Creative SoundBl. Audigy

    Creative 3Dblaster GeForce3 Ti200 64 MB DDR, WinME

     

    Disse tingene virket fint, og BIOS var greit tilgjengellig.

    Under test av noen spill fikk jeg ”heng” noen ganger.

    Jeg sjekket da i BIOS for å se om noe var stilt for høyt eller feil. Da fikk jeg også heng, og kom ikke inn i BIOS pga, sort skjerm med en liten blå stripe tversover nede på skjermen. Jeg ”nullet” med JUMPEREN på hovedkortet og kom deretter greit inn i BIOS. Samme greia skjedde igjen, men nå får jeg ikke ”nullet”, så jeg kommer ikke inn i BIOS pga skjermen blir sort med blå stripe. Trykker jeg F1, går jeg videre og windows starter som vanlig, men her leser jeg at CPU’n står til 1156 MHz , jeg har 1533 (1800XP). Kan noen si meg hvordan komme i BIOS igjen ?

  7. Skaffet meg AbitKG7Raid Athlon1800XP, 512 DDR-Ram, Chieftech Dragon Medi 340W(selvfølgelig), Plextor, NecDVD,Maxtor 60GB ATA/133 7200,Creative SoundBl. Audigy + Logitech Z540 , Creative 3Dblaster GeForce3 Ti200 64 MB DDR WinME(snubler litt, vet det, men siden den leter opp og fikser ting for meg liker jeg ME)og satte det hele sammen en kveld med OK resultat, men BIOS har forandret seg en del de siste åra. Hvor kan jeg få opplysninger (HELST SKJERMBILDER) av BIOS innstillinger med eksempler.? Dette hovedkortet er klart for 266MHz, men der hvor multiplieren er (for dere med språkvansker og lite å krangle om : gangeren) finner jeg bare to variabler, Disse ganges sammen til CPU hastighet som her blir ca 1533MHz. Max er 200 ganger og ikke 266, hva er hva og hva er best ? Har dette tallet noe med Bus-hastighet å gjøre eller ?? Hva står 3:3:1: og 4:4:1 for ?? Hva bør jeg sette.?

    JEG VENTER SVAR...

    OG KOMMENTAR PÅ KJØPET......

     

    (følger forresten med for å se på overklokkingene av XP. Har en flaske "electro connector" på lur.

    Kjøpte tastatur også nå: Logitech cordless Desktop optical, med masser av knapper og ratt + Liten og nett mus , denne var MEGA. sikkert 25 mtr rekkevidde (i samme høyde. virker ikke opp eller ned en trapp feks) Det lille rattet trykkes inn når du står Windows og så får du en liten meny som du kan velge funksjon for rattet. Lyd, toggle program, zoom, scroll, ++. mUsa sitter som klistret til armlenet på sofan. Det var no' annet enn PS/2.

    LG 915FT VAR RÅÅÅÅÅÅ. 4 stk usb ut bak i ryggen på'n åsså.

×
×
  • Opprett ny...