Gå til innhold

Tar1973

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tar1973

  1. Det er helt utrolig at forbrukerrådet bare anbefaler reguleringer, kostnader til samfunnet, og kostnader til bedrifter som tilbyr produkter for å skape bedre produkter for kundene.

     

    Det de burde ha forslått er deregulering av bredbåndsmarkedet, gjort det enkelt for nye aktører å etablere seg og redusert avgifter for næringen. Dette ville ha ført til flere ny etableringer, større konkurranse og bedre produkter.

     

    Men nei da, det er tydeligvis bedre å regulere mer og velge kommunistisk inspirerte løsninger enn å gjøre det enklere å drive næring. Det er tydelig at menneskene som jobber i forbrukerrådet er røde fra topp til tå.

    • Liker 1
  2. Det var nok ikke det jeg tenkte på, nei. Tynn og svak har vel mer eller mindre samme betydning, i den sammenhengen.

     

    Du trenger ikke like historien, eller kanskje ikke forstå den helt (det er heller ikke meningen før du har spilt ferdig). Det er allikevel helt på jordet å beskrive den som tynn eller svak. Da avslører du bare hvor lite du har satt deg inn i spillet.

     

    Et par andre ting:

    "Omgivelsene er ekstremt statiske"

    "ingen utviklings muligheter for karakteren som gir meg nye ferdigheter eller egenskaper"

     

    Sitter du fortsatt i robåten på vei til fyrtårnet?

     

    Jeg har spilt ca 3 timer nå og enda ingen historie om hvorfor jeg er her eller hva jeg skal gjøre her har dukket opp, jeg bare går rundt å skyter på ting, det føles meningsløst, furtstrenrede og kjedelig, og jeg kaller det svak historie. Det eneste er noe bakgrunns informasjon som dukker opp underveis i forhold til hva dette stedet er men det har ingen ting med min karakters historie.

     

    Mange spill starter med lite informasjon om karakteren man spiller men de gir raskt svar på fundamentale ting som hvorfor er jeg der og hva skal jeg gjøre. Men her starter man uten noe bakgrunn på karakteren man spiller, det føles som om karkateren min har hatt hukommelses tap eller død og kommet til en rar himmel. Det skjer også merkelige secener uten noe forklaring, man kan ikke snakke med noen og folk sier nesten ingen ting. Hele settingen virker bare merkelig egentlig, å løpe rundt å drepe uten mål og mening, uten og vite hvem som er fiende eller venn før de skyter på meg.

     

    Så langt i forhold til utviklingsmuligher har jeg kun sett noen få oppgraderingsmuligheter på våpen og vigors og for shield/health/salts noe som ikke gir intrykk av det ikke vil dukke opp mye nye ferdigheter eller egenskaper, men jeg kan ta feil siden jeg ikke har spilt det ferdig.

     

    Blir interessant å se hvor dette går men jeg har problemer med å finne verdier i dette spillet annet enn å prøve å finne ut hvorfor det har fått karakteren 10, men ting har blitt bedre den siste halvtimen så kanskje det er håp :)

  3. Jeg kan ikke forstå hvorfor dette spillet får 10 av 10. Dette er et simpelt rettlinjet konsollinfisert skyespill. Historien i spillet er svak, omgivelsene er ekstremt statiske, grafikken er ok men ikke noe spesielt bra og gameplayet er simpelt.

     

    Det finnes ingen utviklings muligheter for karakteren som gir meg nye ferdigheter eller egenskaper, og det finnes i praksis ingen alternativer eller valg.

    Etter å ha spilt ca 2 timer kjeder jeg meg og spillet er mer irriterende enn gøy. Jeg løper rundt å skyter på tilfeldige vakter i en by uten at jeg vet hvorfor. Kansjke det er jeg som har blitt for kravstor til å la meg rive med av et slikt enkelt spill. Eneste grunn til å fortsette er i håpet om at dette spillet har noe mer å tilby som kan rettferdiggjøre en karakter på 10 av 10.

     

    Det som skiller seg ut fra vanlige skytespill til konsoll er omgivelsene, litt Tomb raider elementer av og til, men utenom det føles det som et enkelt skyespill for konsoll.

     

    Den eneste grunnen jeg kan se til å gi et slik spill som dette den høyeste karkateren må være at spillet er så simpelt at det ikke finnes noe å klage på, at spillet i seg selv er så enkelt å gjennomført at man ikke ser forbedrings potensialet.

     

    Hvor er magien, innlevelsen og utforskergleden i dette spillet?

  4. Utrolig latterlig kommentar fra teleanalytiker Tore Aarønæs. Jeg laster ikke ned noe ulovlig og deler heller ingen som jeg ikke har lov. Men når flere og flere produkter flyttes på nett, og da spesielt spill på opp mot 50GB er 50mbit linje ikke for mye. Jeg laster ned masse mods som mange er på flere hundre MB. Nedlasting køene mine ville ha blitt lange om jeg ikke hadde raskt nett.

     

    Men viktigst av alt er, hva er galt med å bruke penger på nettutbygging? Folk som har behov for høye netthastigheter betaler skatt på samme måte som andre som har behov for opera og tunneler. Hvorfor skal disse menneskene nedprioriteres? Hvem kan si at dine interesser er mer riktige en andres?

     

    Og her kommer vi til kjernen i hele problemet. Når staten bruker makt til å ta penger fra folk gjennom skatter og avgifter, så er det byråkratiet som tilslutt bestemmer hva vi skal få tilbake for pengene som vi har blitt fratatt. Da handler plutselig alt om hvem som skriker høyst og har mest penger til påvirke byråkratene. En mye bedre løsning hadde vært om folk selv kunne bruke pengene sine på de selv har lyst til. På den måten ville vi ha sluppet unna et enormt byråkrati som bestemmer hva som er viktig for oss. Pengene ville ha gått til reel verdiskapning, ting som folk ønsker, og ikke til ting politikeren mener vi har godt av.

    • Liker 1
  5. De selskapene som her klager legger jeg på min svarteliste. Jeg er for at folk skal ha lov til å selge det de ønsker på de vilkårene de selv ønsker. Dessverre så er retten til å bestemme over egen eiendom kraftig på vei i vesten. Et grotesk eksempel er overgrepene som EU har gjort mot Microsoft.

     

    At andre skal komme å si til Microsoft hva de skal få lov eller ikke lov til å inkludere i sitt eget operativsystem er absurd.

     

    Jeg håper andre også vil svarteliste Trend Micro og Panda Security.

  6. Enhver bedrift uansett størrelse bør ha rett til å ha kontrakter med hvem de vil. AMD viser med dette sitt sanne ansikt. De bruker hva jeg vil kalle skitne midler for å fremme sin egen sak. Jeg vil aldri igjen kjøpe AMD.

     

    Dagens konkurranse regler er helt på tryne. Når store suksessfulle bedrifter illegges bøter på milliarder av kroner bare fordi de er gode og fordi de har ingått avtaler.

×
×
  • Opprett ny...