Gå til innhold

lilko

Medlemmer
  • Innlegg

    498
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lilko

  1. Takk xRun, visste ikke at 3-5mg var optimalt på sub ohm. Bruker 6-12mg på subtank nano med 0.5ohm coil så kanskje jeg vaper for mye uten at jeg direkte merker det?

    Men jeg bruker også samme mg på nautilus mini. Vil du si det er stor forskjell på nikotinopptak med direkte lungedrag vs munn til lunge?

     

    Hva er de første tegnene på at man har fått i seg for mye nikotin? Merker sjelden kvalme eller hodepine av nikotin, hverken på tobakksprodukter eller el-sigg. Jeg snuste en boks om dagen med 06 (2% nic)

  2. Da har jeg endelig tatt steget med å slutte med snus og bare bruke el-sigg istedenfor snus+elsigg. Klarte å kutte snusforbruket med 80% med elsigg men nå har jeg tatt valget å endelig kutte ut snusen helt.

     

    Men jeg føler noen abstinenssymptomer selvom jeg vaper 12mg nic all day long. Noen som har opplevd dette? Det er ikke følelsen i leppa jeg savner, for jeg syns det er utrolig deilig å slippe det faktisk.

    Føles ut som jeg skal sprekke hvert øyeblikk.

  3. Hmm..Fikk ADHD-diagnose i dag å symptomene våres er veldig like!

    Fått medisiner nå og føler at for første gang i livet mitt er jeg fornøyd med...alt, og det er på startdosen (ritalin 10mg) og det kan vel bare gå oppover herfra for min del :)

    Jeg nevnte ADHD på eget initiativ for psykologen; og da måtte jeg svare på en haug med skjemaer og ble tilslutt henvist til en ADHD-poliklinikk.

     

    Uansett hva som plager deg - lykke til videre, dette kan fikses og du går rette veien nå.

  4. Så hyggelig å se så mange nordmenn som også driver med dette :)

    Om noen er ute etter billig, men godtsmakende juice så anbefaler jeg merket "Liqua". 5x30ml for 300 kr!

     

    Jeg har gjort et bomkjøp og lurer på om noen vil bytte en "Smok TFV4"-tank (100% autentisk) mot diverse juice (helst premium)?

    Min iStick 30W har ikke nok kraft i seg til å utnytte denne tanken. ALT følger med, ingen feil eller mangler, den lekker heller ikke som jeg har lest noen gjør.

    Følger med:

    -TFV4 tank med top-fill (funka helt genialt!)

    -RBA Head dual coil og RBA single coil (Ubrukt,følger med organisk bomull og wirer, skrutrekker)

    -Triple coil head (brukt 1 gang)

    -Quadruple coil head (ubrukt)

    -Reservedeler

    -Kvittering + garanti

    Bilder:

    http://imgur.com/a/CQwyM

    Send PM med bud om bytte. :)

     

  5. Hansien: Er enig i at smoked lykter gjør bilen anonym bakfra, men det gir en sinnsykt kul effekt når man bremser. Dessuten er det noe ikke alle har, så jeg støtter smoked lykter :)

     

    Trådstarter, hvordan lys har du på bilen? Er så kjipt å se en fin stylet bil ha vanlige kjedelig halogenlys. Vurder xenon dersom du ikke har det!

  6. Hei!

    Har hatt vondt i hodet hver dag de siste 3-4 dagene..

    Står opp 12-13 hver dag og hodepinen begynner ved kveldinga. Sitter en del på dataen, men det har jeg også gjort mye de siste årene (uten hodepine så klart).

     

    Noen som vet hva dette kan skyldes?

×
×
  • Opprett ny...