Gå til innhold

Kamizage

Medlemmer
  • Innlegg

    243
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kamizage

  1. Bare jeg som syns det er en liten logisk brist at en pirat skal overtale andre til å kjøpe ett spill han har lastet ned gratis? Virker mer sannsynlig at kjøpende kunder oppfordrer andre til å kjøpe, og pirater anbefaler å laste det ned......

     

    Ikke se bort i fra det. Husker for en stund siden på et forum der en fyr spurte om noen kunne gi han en link til å laste ned Minecraft. Alle som hadde spillet, jeg inkludert, sa han bare skulle kjøpe spillet. Så om man lager et bra spill som er verdt pengene(var tross alt enda billigere på den tiden) er det store sjangser for at folk kjøper.

    Jeg synes iallfall det var et bra kjøp. Er et underholdende spill :D

  2. Som jeg husker nå, har jeg iallfall spilt Infinite Undiscovery og Eternal Sonata på 360. Likte begge, selv om Eternal Sonata var diggbart...et spill jeg liker veldig godt.

     

    Spiller for øyeblikket det 4. spillet i Star Ocean serien, som er til 360.

    Med det sagt, anbefaler jeg alle Star Ocean spill. 2'eren er et deilig spill alle kan nyte.

  3. Dazzle er vel det greieste ikke-HD capture card'ene du får tak i uten å importere. Så lenge du passer på at det du kjøper støtter pal-60 og at du ikke forventer så ekstremt bra kvalitet, er det bare å gå for det meste.

  4. TES:V så klart, men burde holdes single-player. mener å huske de starta et eget team for å jobbe med online-spill.

     

    Har innmari lyst å se ett nytt Gamearts spill alá Grandia. Hadde blitt nydelig med grafikken vi har nå.

     

    Litt Gears 3 hadde jeg ikke tatt noe skade av.

     

    Men hadde de announcet Shenmue 3...hadde vært noe for fanboysa det^^

  5. Selvfølgelig er jo TES-serien et av de beste, husker da Morrowind ble levert mens jeg var syk. God unnskyldning til å sitte inne og spille hele dagen. :whistle:

    Men som nevnt ovenfor, liker jeg The Witcher innmari godt. Ikke bare spillet, men bøkene o.l.

    Spill der historien passer inn i annen historie fra bøker, filmer etc. har jo ofte masse man kan fordype seg i...men da spilles det jo mindre på selve spillet enn på den allerede eksisterende historien.

    Så det blir vanskelig å velge det dypeste uten flere slike kategorier. Siden det blir litt 'juks' for spill fra f.eks. Star Wars serien :p

  6. Bare ikke Civilsation V får denne dritten så er jeg fornøyd for hvis den gjør det sliter jeg noe jævlig siden det er ett spill jeg bare må ha.

     

    This man speaks the truth. Civ5 må jeg ha.

     

    Synes det var litt moro det med at AC2 hindrer så mange pirater i å få spillet, men er jo så klart veldig ergerlig for de som betalte for spillet.

    For min del spilte det ikke mye rolle, siden je hverken har kjøpt eller planlegger å laste ned.

     

    Men alt i alt håper jeg de(hvis de forttsetter med samme styret) at de finner et system som funker, så jeg slipper samme problemer :p

×
×
  • Opprett ny...