Gå til innhold

Sati

Medlemmer
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sati

  1. Har nyeste firmware og loggfilene sier ingenting. Restart har jeg såklart prøvd. Ringte Telenor, de nullstilte og kjørte noen tester og det virker som det fungerer foreløpig. Fikk beskjed om å teste over noen dager og ringe tilbake hvis problemene vedvarer så får jeg ny router.

     

    Satser på at problemet ligger i routeren og at det løser seg, takk for all hjelp så langt :)

  2. Problemet er der hele tiden. Speedtest får jeg for eksempel ikke fullført verken på stasjonære eller laptop 1 med kabel, men tar jeg laptop 1 over til trådløst fungerer det som det skal. Pinger jeg vg mens speedtesten går er det 300-400 som er normalt og når speedtesten stopper å måle og synker mot 0 så pinger vg til 1-2ms. Forstår virkelig ikke hvor feilen ligger.

  3. Hei, jeg har et problem med nettet jeg ikke skjønner hvor kommer fra. Jeg har testet med tre forskjellige PC-er så langt.

     

    Stasjonær: Koblet til med kabel. Ustabilt, kommer til 80% på speedtest før måleren bare faller i bånn og den nekter å fortsette. Kan fortsatt bruke nettet, men ofte lastes ikke sider, ting må lastes inn på nytt etc. I følge PC-en er den tilkoblet nettet hele tiden men det føles som disconnects ganske ofte.

     

    Laptop 1: Denne går trådløst og da fungerer den helt fint. Tok kabelen fra stasjonære og koblet til og da fikk denne også problemer med å fullføre speedtest i likhet med den stasjonære.

     

    Laptop 2: Denne fungerer som den skal både trådløst og med samme kabel som ble brukt i stasjonær og laptop 1. Jeg tok USB-nettverkskortet som ble brukt på denne og puttet i den stasjonære men den hadde fremdeles de samme problemene.

     

    Har prøvd 3 forskjellige kabler og forskjellige utganger på routeren, fortsatt ingen løsning. Noen her inne som har peiling på hva det kan være? Jeg tenker at det kan være et routerproblem, men tenkte å rådføre meg her først før jeg kaster bort penger hvis det ikke er problemet :)

  4. Hei, da mine gamle AKG k340 tok kvelden gikk jeg til innkjøp av et par Shure SE315.

     

    Komfortable å ha på, men lyden er ekstremt skuffende. Det som merkes mest er mangelen på bass, hadde forventet at et par ørepropper til 1400kr hadde mer bass enn et Steelseries Siberia v2 headset som jeg bruker til den stasjonære PC-en.

     

    Etter å ha googlet litt leste jeg at ørepropper blir bedre over tid, men hvor stor forbedring er det egentlig snakk om og over hvor lang tid? Har brukt de i en uke nå uten å ha merket noe særlig bedring og angreretten varer jo kun i 14 dager.

     

    Skal også sies at jeg ikke akkurat er noen lydekspert, så hvis det er noen triks for å bedre lyden settes det pris på.

  5. Oppsett:

     

    PSU: Chieftec Super Series 750W PSU

    CPU: Intel Core? i5 Quad Processor i5-750

    GPU: XFX Radeon HD 5870 1GB GDDR5

    RAM: Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT, CL9 (x2)

    HK: Gigabyte GA-P55-UD3, P55, Socket-1156

     

    Jeg får opp hovedkortet sitt oppstartsbilde hvor det står "Press F12 for boot menu, del for BIOS setup" etc. men der stopper det. Skjermen blir svart, men går ikke i standby. Jeg får ikke bootet fra CD og kommer heller ikke inn i BIOS, skjermen blir svart uavhengig av om jeg trykker på noe eller ikke.

     

    Det kan virke som om PC-en fortsetter oppstartsprosessen uten bilde fordi da jeg forsøkte å trykke for å boote via CD i blinde fyrte den opp CD-romen.

     

    Så langt har jeg forsøkt å teste ut alle RAM-brikkene i alle mulige forskjellge kombinasjoner (2 av dem er splitter nye, så at noe er feil med begge de nye og de gamle virker usannsynlig).

     

    Har også forsøkt å ta ut batteriet på hovedkortet for å resette uten hell. Et annet skjermkort har blitt prøvd, men det hendte nøyaktig det samme.

     

    Håper noen kan hjelpe, jeg er lost =p

     

    Edit: Etter litt testing (demontering av hele PC-en) fant jeg ut at jeg får bilde hvis jeg kobler den til TV-en via HDMI. Fant også ut at hvis jeg skrur skjermen av og på får jeg bilde i 2 sekunder før det forsvinner igjen.

  6. Klarte å lage noen stygge riper i Fifa 11 da jeg måtte tvinge opp trayet med kniv, har hørt at Gamestop har noen fancy saker som kan fikse det, stemmer det? Prøvd med tannkrem, men det fungerte ikke.

     

    Forøvrig valgte jeg å oppgradere til Slim, herlig støynivå =D

  7. Jeg fikk min Xbox til jul for 3-4 år siden, da de eneste alternativene var premium og core. Det eneste som plager meg er støynivået, så jeg har sett litt på en Slim 250gb. En god del mer lagringsplass er alltid greit, men hvordan er støynivået her?

     

    Er klar over at man kan lagre spillene på harddisken, men jeg syns fortsatt at den gamle boxen bråker en del uansett.

  8. Gud, så mye greiere det er å levle palaen min nå enn da jeg startet den for 5 år siden og sleit den opp til lvl 40.

    Det siste året har 40 til 75 gått sabla fort. ^^

     

    Mitt eneste problem er at når jeg tanker under levlinga, så går jeg tom for mana så alt for fort. Har bare 4k manapool, og en kompis på 80 som er palatank har bare 7k, så det er liksom ikke så mye mer det heller. Går jo oom lenge før hva enn som slår på meg er nede. Frustrerende. :p

    Høyere level får du Divine Plea som regener mana og talent som holder den oppe hele tiden så lenge du slår på noe, mana er ikke noe problem på 80.

  9. Bluepost:

    Epic items in Cataclysm

    We're actually working on restoring the epic feeling to epic items in Cataclysm. Epic loot should be epic, and something to be very proud of. Our plan is to try and get the Heroic -> Blue Gear and Raid -> Purple Gear balance back. (Source)

    Så var det om raidene blir krevende da ...

  10. Nå som vi er inne på det, hvordan kan man "spille dps"? Bruker uttrykket selv, men det har irritert meg fra stund én. Man kan ikke spille damage per second, på samme måte som man ikke kan sette ut et spell som er en "area of effect". Man kan sette ut et spell hvis effect påvirker en area, men det er ikke "en aoe".

     

    Noen andre enn meg som tenker sånn?

    Da kan du tenke på at du har det ganske bra som må tenke på sånne bitte små bagateller isteden :)

×
×
  • Opprett ny...