Gå til innhold

Smacky

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smacky

  1. Jeg merker jeg blir så sinnsykt oppgitt på kameratene til samboeren min! Hver gang vi er ett sted det finnes jenter, så sier de alltid "Åh, ho var deilig. Ho kunne jeg gjort ting med for å si det sånn" også har de damer..

    Altså, jeg forstår at samboeren min synes andre jenter er pene osv, men håper virkelig ikke han sier sånt til kameratene sine når jeg ikke er der, da hadde jeg blitt ganske såra..

    Det "værste" eksempelet var vel når han ene kameraten sa når han snakka om ei kjerring han holdt litt på med før "Angrer på at jeg ikke hadde sex med ho, siden ho var så trang". Merker jeg blir sikkelig sur på han fordi han oppfører seg sånn ovenfor dama, som er verdens søteste og uskyldige jente.

    Sånn, litt av dagens frustrasjon fra min side.

  2. Hotellet vi skal på er Pegasos World . Reiser med Nazar :)

     

    Jeg leser pocketbøker. Hadde med meg 12 i fjor, ble ferdig lenge før vi skulle hjem, så jeg leste ei bok typen fikk av kompisen sin som vi møtte der nede. Når jeg ble ferdig med den leste jeg ei engelsk bok vi fant i gangen på hotellet :innocent:

     

    Jeg og typen blir som nyforelska igler når vi er i syden :p Råartig å bade sammen, plaske og kysse i vannet :love:

     

    Åh, du burde glede deg! Jeg reiste selv med Nazar på min første sydentur (og forsåvidt min andre). 5 stjerners hotell med all inclusive. Nå var vi riktignok i Antalya da.. Men uansett, servicen kan du ikke klage på, og de har såå mye mat å velge mellom :). Og guider som snakker skandinavisk og er kjempehyggelig :).

     

    Samboeren min og meg skal til Bulgaria i to uker i august. Med all inclusive og flott hotell som er bygd ifjor!

    http://www.apollo.no/Travelling+with+apoll...earch=True& *Skryte*

  3. Åh, jeg er misunnelig på deg Linn_Christin, virker som om du har ett supert forhold :). Eller, misunnelig er vel litt feil og si, siden jeg har det fantastisk selv, men blir glad av å høre at andre har det bra ;).

     

    Har såå lyst til å kjøpe tomt jeg/vi også. Men vi har kun bodd i leiligheten ett år, og skal ikke flytte til hus før vi får unger. Og nå har jeg akkurat satt inn p-stav, så ;).

    Men tomter er evig dyrt, håper vi klarer å spare litt i 3 år :)

  4. Skal være enig i at det høres ut som L_C har en veldig bra samboer. Men så virker ho ikke så ille selv heller, så da fortjener ho det vel? ;).

     

    Vil si jeg er gaaaanske heldig med samboeren min jeg også! Jeg har tre langvarige forhold bak meg, men om jeg tok det beste i de tre forholdene og samlet i ett, så er det forholdet jeg er i nå 1000 ganger bedre enn det. Samboeren min er FLINK til å lage mat, vasker/rydder, er sinnsykt handyman (han holder på å bygge Ikea kjøkkenet vårt as we speak), og ikke minst er han flink til å kle seg pent og ta vare på kroppen. Blir ikke noe mindre tiltrukket av gutten av den grunn :).

     

    Og Yvonne, jeg synes du skriver mye bra, og at du viser at du har tro på forholdet. Godt å høre!

  5. Jeg er så husmor som det går ann å bli! Støvsuger iallefall 3 ganger i uka, vasker hele kåken, bretter tøy, vasker tøy osv. Samboeren min er veldig flink til å ta seg av middagen da, selvom vi har begynt å fordele det litt mere nå :).

     

    Jeg vasker/rydder fordi jeg vet samboeren setter såå stor pris på det når han kommer hjem etter en slitsom arbeidsdag, også gjør jeg det selvfølgelig fordi jeg klarer ikke sitte å dasse i sofaen hvis det er rotete. hehe :)

  6. Jeg er så ufattelig glad for at jeg har samboeren min!!

     

    Nå har jeg vært sykemeldt siden desember pga depresjoner og drit, og tviler jeg er ett lett menneske å bo med til tider. Men han har så utrolig mye tålmodighet, støtter meg hele tiden, er der hele tiden for meg om jeg trenger han og gjør alt han kan for å forstå meg (selvom jeg ikke forstår meg selv alltid). Er i sånne situasjoner man virkelig finner ut om forholdet vil vare :love:

  7. Eg las ikkje ein gong ferdig innlegget før eg kom til denne konklusjonen: KJØR PÅ!

     

     

    Fordi jenter ofte er like mykje rasshøl som gutar, og då er det på sin plass å bedrive litt hor på sida. Og dessutan, det er jo spanande med sidesprang! Det svaret kan du setja to strekar under.

     

    Æsj. Føler jeg blir kvalm av slike utsagn. Jeg antar dere er typene som synes det er greit at dere er utro, men ikke dama deres?

     

    Til deg trådstarter: Jeg var vært borti situasjonen før, og vil IKKE anbefale det. Jeg angrer som faen enda etter 3 år. Tror ikke det forsvinner med tiden heller! Enten legg tanken fra deg, slå opp med dama, eller rett og slett fortelle dama problemet ditt!

  8. Jeg får vel slenge meg på å fortell hvordan jeg og samboeren min ble sammen!

    Vi hadde holdt på en god stund.. mai-februar. Jeg hadde slått opp med eksen min pga han, så jeg brukte veeeldig lang tid på å bestemme meg for at jeg ville ha ett forhold med han. Ville bli ferdig med alt som hadde med eksen å gjøre (vi var sammen en god stund), og være virkelig sikker på at det var dette jeg ville..

    Så, i februar, når vi var ute på en av våre maaange kjøreturer, ba jeg han stoppe på det stedet vi kysset for første gang. Der fortalte jeg han at jeg hadde bestemt meg og at jeg ville være hans. Jeg fikk verdens største glis og "kan jeg vise at du er min til ALLE da?" i respons. Herlig :love:

  9. Jeg har verdens nydeligste kjæreste og hun kommer hjem fra Spania i morgen! :D:love: <3

     

    Feeeil, det har jeg :roll:. Typen er på fest og byen idag, fått mange herlige meldinger av han idag. Som blant annet "Jeg gleder meg mere til å komme hjem til deg enn å dra på byen. Er jeg rar, eller er du verdens beste kjæreste da? :)". og "klokka er 00:15, og jeg savner *mitt navn* ;)". Nå skal jeg snart tusle ut for å møte han når han skal gå hjem fra byen.

    Er så forelska i min herlige samboer :love:

  10. Samboeren min står alltid opp før meg. (han jobber 8-16). Og jeg jobber som oftest sent, men akkurat nå er jeg sykemeldt.

    Men han pleier å stå opp, ta med seg klærna ut i stua å kle på seg der, fikse seg, spise frokost og gi meg ett kyss og si han elsker meg før han drar :love:.

    Er ikke helt into klining på morran, føler meg så utiltrekkende akkurat da ;p. Samme gjelder sex forsåvidt. hehe

×
×
  • Opprett ny...