Gå til innhold

cowboyxx

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cowboyxx

  1. Hei! Har et spørsmål angående datatrafikk(3G, EDGE osv..) Nå har jeg endelig fått det til å fungere så nå ser jeg Edge merket i toppmenyen. Men jeg har lagt merke til at pilene for opp og ned lastning lyser av og til selv om jeg ikke er på nettet, mulig den driver å synckroniserer med facebook elr no... Men hvordan skrur jeg av all datatrafikk så jeg ikke plutselig får en stygg regning?

     

    Er veldig fornøyd med min Nexus One:D

     

    Kenneth

  2. Hei. Jeg lurer på om jeg vil merke vesentlig forskjell når det gjelder gaming om jeg bruker 3GB eller 6GB minne 1333MHZ?

     

    Jeg har: Asus P6T Deluxe

    GTX 295

    i7 920

    DDR3 1333MHZ 3GB

     

    Jeg har også planer om å overklokke minnet og prossesoren litt, men her trenger jeg litt hjelp. Finnes det en guide som viser skritt for skritt hvordan man gjør dette? Eller vil noen hjelpe meg i gang her?

     

    Takker for alle svar:)

  3. Hei. Jeg har fått en oppgave som er å drøfte påstanden " Det er USA og Vest-europa som har ansvaret for at midtøsten har blitt en ustabil del av verden" Jeg har også Olje som et underemne. Jeg kan ikke mye fra før så derfor kunne jeg trengt noen "stikk ord" rundt dette.

     

    På forhånd takk for svar:-)

  4. Hei. I dag fikk jeg vite at jeg skal opp i nyere historie. Oppgaven min er å drøfte påstanden " Det er USA og Vest-europa som har ansvaret for at midtøsten har blitt en ustabil del av verden" Jeg har også Olje som et underemne. Jeg kan ikke mye fra før så derfor kunne jeg trengt noen "stikk ord" rundt dette.

     

    På forhånd takk for svar:-)

  5. Hei jeg jobber med en oppgave og trenger noen tips til modelering.

     

    I en større norsk by er et par venner i ferd med å etablere et eget budfirma. Vennene har tidligere arbeidet på lager og med å kjøre møbler for en stor møbelbutikk, og de har sett at det er et stort behov i byen for å få fraktet varer fra butikker til kundene. Forretningsideen nå er å etablere et eget firma som tar på seg kjøreoppdrag for forskjellige butikker: møbelbutikker, byggvarebutikker, elektrovarebutikker osv.

     

    De to vennene – Kari og Marita – har tenkt å ta seg av kjøring selv, og de har tenkt å ansette Ola, mannen til Kari, til å ta seg av kontoroppgavene. Han er et ordensmenneske, flink med regnskap og flink til å prate hyggelig med folk som bestiller kjøreoppdrag i telefonen. Ola har også brukerkompetanse når det gjelder

    IT – noe de har tenkt å bruke for å effektivisere driften.

     

    Av erfaring fra den forrige jobben i møbelbutikken vet Kari og Marita at det er viktig å ha god kontroll over fraktordrene: De må vite hvilke ordrekolli (pakker) som kan kjøres i samme tur, og hvor de ulike varene skal, slik at de kan laste budbilene fornuftig og legge opp fornuftige kjøreruter. I ettertid må de kunne fakturere kundene etter hvor kolli er levert, og hvor store kollisom er fraktet. Kundene vil bli de forskjellige butikkene som bestiller kjøring.

     

    Til alt dette trenger de et datasystem. Firmaet har ikke bestemt seg for om de vil få ta i et ferdigsystem eller få utviklet et eget.

     

    Bruk forberedelsestiden til å undersøke om det er ferdigsystemer innen frakt og/eller fakturering som kan være egnet, og til å gjøre analyser for å kunne utvikle et eget system for budfirmaet.

  6. Hei. Jeg har fått meg en helt ny dell skjerm e248wfp 24". Jeg er ikke helt fornøyd med farger og skjermen er litt for lys så jeg blir nesten blenda. Har prøvd å justere detta, men har ikke oppnådd det resultat jeg vil ha.

     

    Finnes det noen programmer som opptimaliserer skjermen og stiller inn de riktige fargene?

     

    Takk for svar:-)

×
×
  • Opprett ny...