Gå til innhold

Kramstogen

Medlemmer
  • Innlegg

    623
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kramstogen

  1. Såvidt jeg har opplevd kan man bygge ut fremmede kaserner/infanteriprod. og få sine egne units. Det du snakker om gjelder vel kun for religiøse bygg, og en del happinessbygninger. Type Tavern/bards hall(Barbar) Odeon(Gresk) Coliseum(romersk) osv. Tror det er slik hvertfall.

     

    Man har en slags unitbrowser i bygningsbrowseren. Om man klikker på f.eks. barracks, så står det hvilke units som kan produseres der, jo høyere nivå på bygget jo lengre blir listen. Du kan høyreklikke på unitene på listen for å se stats og slikt.

     

    En stund siden jeg har spilt, så tar forbehold om små feil.

  2. Jeg kjøper stikker hos stikker.no, bra priser der. Kan spare en del hvis man kjøper mange par samtidig. Hvis jeg trenger ett eller to par på kort varsel kjøper jeg de på tre45 i trondheim.

     

    Hvis du har mer du vil diskutere viser jeg til linken til Konnis på forrige side. Ikke nødvendigvis "søker trommis" tråden, men hele forumet er et meget kjekt sted. :)

  3. Hei dere! Jeg har litt samme problem.

    Jeg og en kompis har samme versjon av AOE2 Conquerors. Jeg prøver å lage game, og både på lan og IP game finner han gamen min, men når han prøver å koble til står den lenge og prøver, så får han en feilmeldin: "unable to connect" eller noe i den dur.

     

    hva er problemet her? Kan det være at vi har eksakt samme kopi av spillet? Versjonen vi bruker er en cracket versjon av spillet som bare er kopiert fra min til hans PC.

     

    På forhånd takk for hjelpen. :)

  4. Han der spiller blatsbeats ja, men skarpen og basstromma går like fort, bare ikke samtidig. Det kan høres sånn ut, men hvis skarpen skal gå dobbelt så fort som basstromma må han slå dobbelt så mange ganger på skarpen som basstromma. Det stemmer vel ikke. ;)

  5. Jornan: Sjekk Finn, qxl, ebay for trommesett til salgs, du kan også gå på trommeforum.com for å få masse tips om hvilket sett du skal kjøpe, og hvor du skal kjøpe det. :)

     

    M-Gard: Blastbeats kommer i flere varianter, men i den mest vanlige metoden kommer basstromme og hihat samtidig, og skarptrommen imellom. Skarp og bass går altså like fort, men kommer ikke samtidig. Jeg er ingen blackmetal-trommis, men det er det en del av på trommeforum.com, vi ses der inne! :)

×
×
  • Opprett ny...