Gå til innhold

zakkoz

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zakkoz

  1. Jeg liker ikke VC helt, siden alt kan gå tapt hvis noe går galt. Har jeg det på plate så slipper jeg begymringer hvis Wiien tar kvelden :)

    8586451[/snapback]

     

     

    Du mister ikke VC - spillene hvis Wii'en tar kvelden. VC - historikken blir overført til den nye maskinen av service-folkene på Bergsala. Man må bare laste ned spillene på nytt. Usikker på hvordan dette blir etter garanti-utløp.

  2. Maskinen ble sendt til Bergsala via butikk (FRS). Snakket med Bergsala først. Kun selve maskinen ble sendt inn. Alle Wii-points og VC-status ble overført. De VC-spillene jeg hadde kjøpt sto med status 'already downloaded', men måtte lastes ned på nytt fra shop'en.

    Jeg vet ikke om de har speeda opp vifta, for jeg har en liten følelse av at det er mer støy på den nye maskinen.

  3. Dette skjedde med min wii for en tid tilbake. Fikk ny maskin etter et par uker. Alle VC-kreditter var overført til ny maskin, men spillene måte reloades. Husk å kopiere Mii'ene over til remoten, siden de ikke ble overført. Min wii sto åpent og luftig til, i vertikal posisjon. Nå har jeg satt den nye flatt, siden luftinntaket da blir mer åpent.

  4. Min Wii har begynt å vise 'støy' på skjermen. Små loddrette 'striper' i bildet, som flytter på seg tilfeldig. Dette skjer ganske snart etter maskinen er slått på. Oppdaget det først i Rayman, og trodde først det var noe feil med spillet, men så dukket det opp også i andre spill. Gjelder både med composite og component-kabler. Søkte litt på nettet, og det viser seg at også andre har opplevd dette. Noen sier overopphetet GPU er grunnen, men min Wii har stått luftig i vertikal posisjon hele tiden. Ser ut til at den må inn på service. :cry:

  5. TP ligger vel egentlig litt for nært OOT i historie/stemning. Bossene er vel også litt for lette å beseire, eller er jeg blitt så mye bedre på mine gamle dager ? Har et inntrykk av at de har gjort dem lettere pga de nye kontrollerne. Men: Jeg har brukt 71t 29min på dette i jula, og angrer ikke et sekund. Har bare fått lyst til å plukke frem OOT (WW bonus disk) igjen og spille gjennom den også en gang til.

×
×
  • Opprett ny...