Gå til innhold

Andersen_09

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andersen_09

  1. Er ikke enig i det som blir sagt her. Hvis de sender Mesterligakamper på TV2, så er jo ikke det mere enn rett og rimelig. De sender jo til og med bunnoppgjør i 1. divisjon, fotball på hovedkanalen, så hvorfor skal de ikke sende Mesterligakamper i håndball? Hold dere vekke fra skjermen hvis dere ikke liker håndball da.

  2. Jeg er gutt og spiller Håndball, det er mange som sier at dette er en kvinne idrett.

     

    jeg blir litt irritert på disse.

     

    hva mener dere?

     

    Håndball er ingen kvinnesport. Tvert i mot. Hva tror dere hadde skjedd om en ussel fotballspiller hadde kommet innpå en håndballbane? Det er jo dette som er skikkelig kampsport, med masse kropskontakt, men i fotball kan man løpe rundt som en flokk med sauer, og bare være "kose-kamerat". Fotball er for jenter!

  3. Klart jeg håper at Brann vinner, men hva skal vi tro etter den forferdelige forestillingen borte mot Austevoll i 2. runde? Jeg var der nede og så kampen. Tro det eller ei så var det Austevoll som skulle valset videre i cupen. Brann ble kreditert en scoring av Trond Fredrik Ludvigsen (Ludde), selv om dette var en soleklar hands! På motsatt side av banen ble 3. divisjonslaget snytt for straffe.

     

    Men det har jo til nå skjedd en del cupbomber:

    Rosenborg (2. runde)

    Lillestrøm (2. runde)

    Ham-Kam (2.runde)

     

    Hva blir det neste? At Valdres, som slo Ham-Kam i 2. runde slår ut Brann på Stadion?

     

    Hvem vet? Cup er cup - alt kan skje

×
×
  • Opprett ny...