Gå til innhold

Engel_Linn

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Engel_Linn

  1. Nå hsr jeg lest og lett i denne tråder og andre steder lenge, men finner ikke noe som kan hjelpe meg.

     

    Skjerminnstillingene mine virker ikke. Når jeg trykker på skjerminnstillinger skjer det ingenting. Noen som vet hvorfor? Har aldri virket. :dontgetit:

  2. Smak & Behag unirens motvirker røde og såre nupper ved barbering av bikinilinjen og etter intimbarbering. Kan brukes av både han og henne.

     

    Bruk:

    Etter barbering påsmøres gelèen i et tynt lag over området. La det virke i to minutter. Gjenta gjerne påsmøringen dagen etter.

     

    Er først og fremst for å rense sexleketøy da.

  3. En god kameratelefon skulle ikke være vanskelig å finne i disse dager. Noe vanskeligere vil det da være å finne en telefon med store taster.

    K810i er egentlig en helt grei nybegynner telefon. Den er noe treg i tastene, men har den vanlige, enkle SE menyen. Min mor forstod seg på den, og da kan jeg ikke se at ikke andre mødre skal gjøre det samme.

     

    Har du sett på noen Samsung telefoner? Noen av de har veldig greie taster, og ganske så bra kamera (litt skuffende blits på de jeg har vært borti). Ikke verdens mest avanserte telefoner, og så varer de lenge (noe som pleier å være et pluss for de som ikke trenger det nyeste hele tiden)! Prisene er vel ikke så gale de heller :hmm:

     

    Kanskje du rett og slett bare skulle tatt deg tid til å sitte deg ned med henne og lære henne å bruke en smarttelefon? ;)

  4. Prøvde meg litt i Illustrator, og kom fram til dette forslaget..

     

    Noen synspunkter? :)

    Synes du er inne på noe her. Får litt assosiasjoner til påske jeg også, pga eggeformen.

    Den er fin, fargene og stjernene kan kanskje diskuteres, men...

    Logoer bør som regel være enkle, og med den fine nettverkskabeldetaljen synes jeg stjernene er overflødige. :) men fin er den.

     

    Alt blir så mye bedre i Illustrator :D

  5. Skjønner jeg hva du mener? Hmm, kanskje.

     

    Når du har laget strekene kommer det automatisk opp slike bokser nå du markerer dem eller trykker på dem. Bruker du den svarte pilen oppe til venstre i tools-paletten vil du kunne også kunne gjøre dette (Hurtigtast V).

     

    Markerer du dem med den hvite pilen, vi du kun kunne flytte/endre dem.

    Håper det hjalp :)

  6. For enkelte jenter kan det nok være et stort problem ja. Og er du på utkikk etter "den peneste jenta i gaten" kan nok det bli et problem. Siden de peneste jentene er ofte de som er mest opptatt av utseende, og derfor...

    Men generelt tror jeg ikke det skal være så ille å finne seg en jente for deg. Og hvis kviser er en stor hindring for jenten, da er hun nok ikke mye verdt å satse på :closedeyes:

  7. Men hva syns folket om selve bildet? For mørkt? Feil croppet?

     

    Dette bildet var egentlig ett av mange bilder som skulle settes sammen til ett HDR-bilde, men likte egentlig resultatet best ved å bruke dette som var litt undereksponert..

     

    Jeg mener bildet er feil croppet. Jeg trodde bildet lastet lenge, da jeg åpnet det i et nytt vindu. Men så viste det seg at det egentlig var ferdiglastet. Med andre ord, jeg føler bildet mangler bunn.

  8. Jeg har leitet lenge etter filmen Aurore (2005) nå, har så utrolig lyst til å se den. Men den ser ikke ut til å finnes noensted. Noen som kan hjelpe meg, har sett eller hørt om den? Originalen også eventuelt, La Petite Aurore : l'enfant martyre. :(

     

    Alt jeg har lest om denne filmen fanget meg helt, men hva hjelper det når jeg ikke får sett den?

  9. Jeg må uansett stå på mitt, det varer mest sannsynlig ikke så lenge. Men for all del, det skader nok ikke å prøve.

     

    Vet om noen få slike forhold. I et av de endte det med at gutten fant seg en annen jente, og slo opp samme dag som han ble sammen med henne. Men så kommer det litt an på alder også. Mer modne mennesker ville nok ikke holdt på på den måten ;)

×
×
  • Opprett ny...