Gå til innhold

Grmps

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grmps

  1. Hei,

    etter at jeg oppdaterte til M igår så virker ikke SD kortet mit lengre, jeg finner det under lagring og det står at jeg brukt 33 GB men i filarkivet og når jeg kobler den til PCen så er mappen tom. Har forsøkt å formatere det gjennom telefonen men det virker ikke heller. Noen fler med samme problem og har dere noen ide om hvordan jg kan løse det? :)

    Prøvd med et annet SD-kort?

  2. Heisann!

    Har et problem...

    Vil hjelpe fadern med siste Android til hans S2.

    Han har telenor med noe lock greier på som gjør at man ikke kan bruke KIES for oppdatering og kun OTA.

    Telenor har ikke rulla ut noe mer en Gingerbr versionen, så der er det ikke noe å hente...

    Trenger et program for å laste inn en Offisiell Android for S2 samt siste version.

    Noen som kan gi hint hvor det er evnt hvor mer info er tilgjengelig.

     

    Edit: Sammobile.com hadde det jeg trengte...

    Og ikke minst en Firmware Android 4.1.2 I9100TENLS6 Telenor sin!!!!!

    Say no more, passe grinete....

  3.  

    EDIT: Virket som om problemet var borte, men begynte å komme litt og litt tilbake. Som jeg sa tidligere sto den på 686 MHz, så jeg gikk inn for å dobbelsjekke. Viste seg at det XMP var av igjen. Har nå satt det opp til 1600 MHz og XMP er på. Får teste litt mer.

     

    Jepp er tilbake hos meg også .... men hos meg var XMP fortsatt enablet. Så jeg lurer på om ikke en reinstall er i emminga.. Har hatt noen strømbrudd her med av og på, av og på, av og på, fra kraftselskapet, så kanskje noe annet... Har SSD disk så kan være noe drit der...

  4. Fikk også oppdatering i går, gikk helt fint, men jeg har en følelse av at batteriet tappes fortere nå, er det flere som ser det samme?

     

    Vel, jeg har samme følelsen, men tror du skal gi det et par tre dager før du bedømmer batteritiden... man har en tendens til å fikle litt extra med telefonen etter en oppdatering.in og ut av programmer for å få settingsene dit man vil osv...

  5. Vel det skader ikke å prøve. Så vidt jeg husker var det "DEL" etter oppstart og så trykker du exit og deretter på advanced nederst på Exit menyen...

    Kan ikke være mange gradene tempen øker med å sette opp hastigheten. Du må sette det i XMP, for da setter den opp riktig Cas også.. Kan være at minnet må gjøre ting flere ganger hvis latencyen er satt for lavt default. Noe jeg fikk en følelse av. Musa glapp liksom i 3-4 sekunder. Nok til å kjøre i fjellveggen liksom, meget irriterende. Har hatt 2 glipp pr 24 timer etter dette, men ikke hvert 2-3 minutt som før

    • Liker 1
  6.  

    Corsair Obsidian 650D

    XFX ProSeries XXX Edition 850W PSU

    Intel® Core i7-3770

    ASUS P8Z77-V PRO, Socket-1155

    Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9

     

    Er det XMP minne det der?

    Er minne registrert i bios som 1600 eller 1333MHz?

    Har litt samme problem som har oppstått for litt siden og hos meg har RAM settings falt helt ut, og jeg måtte inn i BIOS og sette minne håndtering til Intel XMP manuelt, og da ble RAM registrert riktig.

    Har Asus med Z77 chip...

    Og det virker som om problemet er borte hos meg.

    • Liker 1
  7. Ser det

    First image leaks of the Pentax Q10!

     

    Stikkord:

    - midten av oktober

    - 35 000 yen (~2600 NOK+mva)

    - Tre fargevalg: Sort, sølv og rød

     

    Det ytre designet ser bare ut til å ha fått små justeringer. Inni vil jeg tippe den har fått ny bildebrikke (16 Mp?) og sikkert noe annet gøy. (GPS, Wifi?)

     

    Her er litt betre bilde...og fleire nyheter?

    http://digicame-info...k-5-iisq10.html

     

    Ser det er en K5 II og en K5 II s, hadde vært gøy og vite forskjellen der. En eventuell K3 blir kanskje fullformat da, som spekulert i tidligere?

  8. Tenkte å legge ut tiden batteriet varer når den er koblet fra wifi, og den stort sett har ligget i ro. Har hatt et par samtaler dog.

    Hadde en på 5d og 10t men var ikke sikker på om den var gyldig. Telleren resettes først når du får ikon oppe som sier batteriet er fulladet. Har ikke veldig mange Apper installert og alle oppdateringer av mail satt på manuelt. Facebook oppdateres hver 2nd time.

     

    post-117404-0-44685800-1346860445_thumb.png

  9. Ang. Zenbook UX32VD...

    Leser at SSD som skal inn i denne må være av 7mm høydetype. Betyr det at om du har en 7mm disk er det bare å sette den i etter å åpnet, eller må du skru av deksel og montere den i ramma i maskinen som jeg så i videoen tidligere i tråden her?

    Hadde vært greit å unngå for mye skruing tenkte jeg.

     

    Edit: Så igjennom igjen og der sies det noe om at er SSD'en mindre enn 7mm og noe jeg ikke hører. Det betyr vel at disker som er høyere enn 7mm, ikke vil virke, og at 7mm trenger litt modding, og at mindre enn 7mm ikke trenger dette?

  10. Når vi snakker om GPS på note, brukte Sygic fra Tårnåsen til Ellingsrud med gå ruta. Sykla rikitg nok, men kunne jo ikke velge bil ruta.

     

    Sygic kom med ett forslag og det er den mest bisare ruta jeg noen gang har opplevd. Da jeg endelig kom frem var det ingen tvil om at hjem igjen skulle jeg teste ut Navingon.

     

    Navigon kom med hele 3 forslag og for å si det sånn, det korteste alternative var jo en DRØM, var som å sykle på en motorvei for tråsykler :D Riktig nok ikke asfaltert, men bre å fin vei i skog og mark.

     

    Så langt er dette det eneste jeg har testet av GPS bruk på mobilen og Navigon virker som en langt mere solid og oppdatert GPS enn Sygic. Ingen tvil om hvilken gps jeg skal bruke på min neste tur hvertfall.

     

    Men uansett håper jeg at Garmin gps kommer til Android, for jeg hadde det på min symbian mobil og jeg synes både Sygic og Navigon er dritt i forhold. Plus at på garmin gps fikk man oppddaterte kart 4 ganger i året noe som virker for meg helt overlegent i forhold til andre. Route66 f.eks hadde man flaks hvis man fikk mere enn et oppdatert kart i året. Nå vet jeg ikke hvor ofte man får kart til Sygic og Navigon, men 4 ganger i året tror jeg neppe det er hvertfall

     

    Du venter på Garmin? Er det denne https://play.google....i5jbGllbnQiXQ..

    Undrer meg på om den virker på Note...

  11. ... Sygic kan riktignok henge seg om man går ut av programmet og inn igjen, men det er det eneste jeg opplever.

     

    Brukte telefonen med sygic på fra Oslo - Svinesund her for 2 uker siden og merket ikke noe til at telefonen ble treg, men avslutter sygic når jeg går ut av bilen da.

     

    Må være noe med 4.0.3 versionen du har som bugger.

    ---

     

    Vurderer å teste Paranoid Android, er safe å flashe fra CM9? eMMC buggen skal ikke berører CM9 overhode etter det jeg har lest.

     

    Mulig dette som gir henget, at man går inn/ut av Appen, med hjemknappen. Og at det er det som gir treghetsopplevelsen etterhvert også. Var 8 timer kontinuerlig bruk mellom Santander/La Coruna(inn og ut av Appen sådär ofte) og vanskelig å få avslutta Appen etter det.

    Foretrekker å vente litt med å prøve andre versjoner av Android, til jeg ser hvilke fordeler det gir og hva jeg mister fra TW, i forhold til mine behov.

     

    Øvrig er jeg nok mest misfornøyd med Sygics veivalg og lignende, og savna litt Route66 på Wave'n som virka litt mer fornuftig i veivalgene. Men problemene gjelder egentlig alle GPS løsninger, som tidvis gir helt ville forslag. Bare veien er "80 vei" så er den bedre enn en "100 vei" fordi distansen gjør at du kommer frem 2 minutter før i henhold til skjemaet.

     

    Men bygdeveier i Italia og Spania er vel fartsatt etter det Latinske temperamentet og vågalskap, for ikke F... om jeg holder 80... med 100m meter frittfall på siden, autovern som kun reduserer utgangshastigheten på skuddet ut i mørket, 10cm klaring til møtende bil og svinger hver 50'iende meter, fettern til Trollstigen verdig. :p

  12. Har brukt telefonen som GPS fra Lofoten til Oslo egenbil og i NordSpania leiebil, i 2 uker nå, og er sånn passelig fornøyd. Brukte Sygic appen og maps nedlastet alt oppdatert ifølge "Play".

    Er vel en delanmeldelse av Sygic og litt om telefonen dette.

     

    Første, valgte riktig rute stort sett fra Lofoten til Oslo, liten hikkup mellom Trondheim og Oppdal der korteste /raskeste(prøvde begge) rute, var en sliten bygdevei ved siden av E6, eller noe lignende. skrudde av telefonen og fulgte E6 til sentrum og det var greit etter det.

     

    NordSpania, Bilbao og til byen vi skulle bo i, fungerte greit. Kun noen enveis kjøringer den ville ha meg mot. Måtte tvinges til å velge hovedveien til motorveien(mellompunkter) for å unngå svingete 80sone veier smale som fy, hølete og med svinger som gjorde det umulig å holde 80. Gjaldt både Raskeste/korteste og økonomiske Rute. De bruker samme kartleverandør som TomTom etter sigende og jeg har tidligere hatt TomTom som har oppført seg lignende med foretrukket traktorvei mellom vinrankene(antagelig privat vei også), i stedet for hovedvei som svingte 1 km lengre fremme. og møtte traktorveien 500m til høyre. Gi meg opsjonen å velge vei etter hovedvei eller lignende, gradert etter nasjonale kriterier om statsveier fylkesveier og kommuneveier.(FFS).

     

    Fartsgrensene var kronisk uoppdaterte og forslag om 90 i 50sone så mørkt ut for lappen(selv i Spania). A8 mellom Santander og La Coruna, insisterte på å få meg opp blant annleggsmaskinene der veien var under bygging og det strengt tatt var innkjøring forbudt. Ferdigstilte strekninger av A8 var gråe og ikke med i ruteforslaget. Insistering på bygdeveien med 70-90 sone noen steinkast unna til jeg slo av navigeringen, for å starte den når jeg kom på en vei som jeg så var registrert igjen. Fant forøvrig frem overalt, men ikke optimale rutevalg. (Kamerat med TomTom på iPhone 4.0, opplevde samme sære Rutevalg og manglende fartsgrenseoppdatering)

     

    Appen insisterer på å logge deg på kontoen hele tiden når du skal søke etter adresse/POI, noe som gjør at du må trykke tilbake for å få bort påloggingsmenyen for å kunne skrive noen bokstaver i søkefeltet for og igjen trykke tilbake for å få bort påloggingsmenyen for å kunne skrive noen flere bokstaver osv. Mulig det er en setting som er feil her men det er lite intuitivt.

     

    For øvrig gjør lengre tids bruk av Sygic med Note, at telefonen blir uhorvelig treg og til slutt må restartes for å få til å fungere sånn noenlunde igjen. Softwareknapper virker ikke o.l. Jeg har ICS så mulig dette har noe å si. Selve GPS mottakeren er psykorask på å finne posisjonen, du skal gå ganske langt innendørs før den mister all følelse av plass på kloden.

     

    Kamera fungerer greit men jeg synes det er utrolig tregt, også mulig sammenheng med ICS. Shortcuts på skrivebordet "dør", og må fjernes og legges ut igjen, for å få de til å fungere, men fortsatt tregt.

     

    WiFi på hotellet? Første ferien jeg har tenkt; jeg trenger ikke PC på ferie. Problemet med PC mangel, kom først ved ønske om å laste opp bilder fra speilrefleksen. Lesing av nyheter, sjekking av mail og Facebook er en drøm, og mail-leseren viser flybookingkodene på mobilbooking uten problemer.

    ICS virker å mangle det siste lille på flyt for å innfri helt etter min mening.

     

    Skal se igjennom Samsung Navigerings Appen, og eventuelt Navigon sin senere, mulig jeg blir 100% da, i den leia. Håper også 4.04 løser problemene med treghet i det hele.

     

    grmps

  13. Å fett.

    ICS drepte GPSen min.

     

    GPS programmet eller mottakeren? Mottakeren her virker i Googlemaps hvertfall.

    Hvis programmet, hvilket program bruker du? (= det jeg ikke kommer til å kjøpe før ferien :D)

    Det er noen som ikke funker med ICS, du må isåfall vente på oppdatering fra programleverandøren.

  14. Hadde kjøpt Livstidslisens til Navigeringa, og fikk litt problem med det til å begynne med.

     

    Nå er det en ny versjon med mulighet til å få kart via 3G under bruk, og å laste ned hele kartpakker.

    Viste seg at lisensen videreføres bare ved å aktivere Navigering, og deretter laste ned de kartene(via WiFi) som lå under livstidslisensen. Er vel en begrensning i filstørrelse på fat32 som gjør at det ikke er plass til alt, ser det ut som. Så jeg droppa noen kart som ikke er aktuelle før om lenge. (Irland og England)

    Fotobokser er ikke livstidslisens på så den må betales en gang iblant, om man skal ha det.

     

    Route66 Sync virker ikke med Bada 2.0, så dermed må man ty til WiFi for å få lasta ned kart.

  15. Tips til Wallet cases for de som har lyst på det. Jeg har nå hatt min i en uke er og kjempe fornøyd!

    Kjøpte denne fra Zenus:

    http://zenuscaseusa....ary-series.html

     

    Kvaliteten er det ikke noe å si på. Ikke virker den fryktelig mye større heller.

    Greit å ha plass til kort og sedler sammen med telefonen.

    Det var det eneste jeg savnet med iPhonen min; Bookbook casen!

     

    Tok litt over en uke med levering fra Korea. Og ingen toll heller. :)

     

    PS! Link til resten av Note utvalget:

    http://zenuscaseusa....alaxy-note.html

     

    Har PDair http://www.mytrendyp...ote-66544p.html

    Den fungerer greit men krøller beskyttelses filmen litt. Den blir også litt småfeit, og jeg kunne tenke meg en annen, har du et bilde av åpen wallet med telefonen montert i? Er den lett og ta ut for å sette i en carmount? Den feste "flippen" som lukker til, er det borrelås eller magnet eventuelt trykknapp lukking på den?

     

    Edit: kikket på de andre modellene og det så ut som festinga der ikke traff skjermen i det hele, og at det var en magnetknapp som festet flippen. Er bare 1 igjen; Er det lett å ta telefonen ut/inn for montering i carmount?

  16.  

    Et tegn på at Pentax er på vei til å rulle ut et nytt kamera i det segmentet? :dribble:

    Er for tiden uten kamera og kan vente til over sommern med nytt, i og med at fadern har et Nikon jeg kan leke meg med i sommer. Dette høres spennende ut. Tålmodighetskremen må fram nå. Kunne lett kjøpt K5 nå, men det må veies opp mot et eventuelt nyere kamera, og eventuelle nye features og pris.

     

    edit: Kommer det noe nytt i løpet av Juni/juli som du "sladra" om over, så skal jeg tåle å vente til september. :green:

×
×
  • Opprett ny...