Gå til innhold

bravissimo

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bravissimo

  1. Er vel for sent å tenke på det nå.

    Du hadde ikke fått mikrofoninngang på det kameraet.

     

    Har lest mye på litt forskjellige forum, og jeg vurderte lenge å kjøpe et GS 280, men nå er det for sent, og kanskje like greit.

     

    Man må jo tenkte litt på hva man har bruk for, og hva man er villig til å betale.

    Jeg har et hitachi kamera nå som tar opp på HI8 kassetter, det betalte jeg 6000,- for i 1999, så jeg tror nok jeg får et kvalitetshopp nå uansett.

     

    Hadde sikkert klart meg med et GS 37, eller GS 27 også, men de har ikke 3 ccd.

  2. Da gikk jeg for PANASONIC NV-GS230 siden den er bortimot lik PANASONIC NV-GS180. Kjøpte den på onlinebutikken.no for totalt kr 4005. Så da håper jeg det var et godt kjøp!  :)

     

    Takk for alle svar!  :)

    7998809[/snapback]

    Har også bestilt til den prisen fra onlinebutikken. Snakka med dem, de hadde 2 stk igjen, så jeg får håpe det ikke er flere som har bestilt noen sekunder før meg.

  3. På onlinebutikken.no koster 320 4521 inkl frakt. På komplett koster det 5375, og på mpx 5299. Så tror onlinebutikken er billigst. Med mindre det kommer toll i tillegg.

     

    Jeg må da betale 5641,- ink. frakt for GS 320 på onlinebutikken.

     

    Det er forresten OIS som er optisk billedstabilisator, og SIS er elektronisk. Trodde egentlig elektronisk billedstabilisator ble betegne EIS, men kanskje begge deler brukes?

  4. Hei, jeg har tenkt å kjøpe meg et DV videokamera, kanskje Panasonic.

    Det jeg lurer litt på er om det er mye bedre kvalitet på bildet fra et digitalkamera kontra mitt gamle HI 8? Tenker spesielt angående overføring til pc og redigering.

     

    Jeg har S-video inngang på pcen min, så jeg kan overføre fra mitt HI 8 kamera, men jeg synes kvaliteten er litt dårlig. Kommer kanskje litt an på enheten jeg har i maskinen. Jeg har noe som heter: ASUS TV7134 WDM Video Capture.

     

    Håper jo det skal bli litt bedre kvalitet med et digitalkamera.

×
×
  • Opprett ny...