Gå til innhold

Jon4s

Medlemmer
  • Innlegg

    275
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jon4s

  1. Dette er en enorm risiko å ta, og jeg lurer på om det er verdt det. Finner jeg ikke UiT-plassen der så står jeg uten studieplass. Den enkleste måten måtte i såfall vært å finne en likesinnet som ønsker å bytte fra UiT til Oslo. Det er snakk om juss, så jeg innbiller meg at det ville vært vanskeligere dersom det var andre veien.

  2. Finnes det noen norske guilder ennå eller? :)

     

    Spiller som Cleric - Defiant, på serveren Bloodiron.

    Heter Beshnak, bare og legge meg til ^^

     

    Jeg er med i en liten norsk guild på Bloodiron som heter HoT , vi er godt over 30 åra alle sammen.

     

    Stemmer, defiant siden eller?

    Hvem skulle jeg ha /w viss de var mulighet til og joine guilden deres?

     

    Må gjerne adde meg også, ser etter norske spillere! Heter Warkitty ingame.

  3. Jeg får noen rare grafiske glitches in game. Fossefallet på loginscreen er hvitt, samtidig som det legger seg en slags "tåke" over bakken når jeg er logget inn. Dette problemet oppstod etter som jeg startet spillet for tredje gang, eller noe. Noen som har samme problemet? :/

     

    Edidt: Login screen http://img8.imageshack.us/i/screwedwaterfall.jpg/

    In game: http://img24.imageshack.us/i/morescrewygraphics.jpg/

  4. Forhåndsbestilte fra CDON.com. Skal man ikke motta beta-nøkkel etter forhåndsbestilling, eller har jeg misforstått helt?

     

     

    Du får dem ikke med en gang, Cdon pleier som regel å bruke 1-2 dager på å sende deg den på mail. Hvis du ikke får den innen en 1-4 dager send dem en mail. Lenge til neste beta så ikke noe hast.

     

    Den er grei. Nå i ettertid ser jeg at det ikke er nevnt noen ting om beta nøkkel på Cdons hjemmeside, mens så godt som samtlige andre nettsteder gir dette ved forhåndsbestilling. Muligens jeg som har bajsa på leggen ved å forhåndsbestille fra "feil" sted ettersom jeg så på dette som en selvfølgelighet, siden alle andre nettbutikker hadde det inkludert.

  5. Starta opp WoW igjen, men jeg får lag-spikes hvert 5-10 minutt. De varer i ca. 20 sekunder, og fargene i spillet endrer seg etterpå. Er kun WoW som har dette problemet. Kan ikke gjøre noen ting når disse spiksa er aktive. Noen som vet hva grunnen til det kan være ?

  6. Hei.

     

    Ser ut til at Pc'en min har sluttet å fungere, eller iallefall begrenset funksjon. Det begynte for to dager siden, da Firefox plutselig låste seg, jeg fikk en bsod og skjermen slo seg av mens pc'n fortsatt gikk. Nå har den blitt mye mer vrang, ved at den bruker laaaang tid på å slå seg på, og akkurat nå så står jeg "fast" på skrivebordet. Kun skjermspareren min som vises, ingen av de andre ikonene eller snarveiene er der.

     

    Er det noen som har den fjerneste anelse om hva som kan være i veien? Med tanke på at mine kunnskaper om hardware er mildt sagt begrenset.

×
×
  • Opprett ny...