Gå til innhold

cbfn

Medlemmer
  • Innlegg

    2 287
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cbfn

  1.  

     

    Jeg kjøpte meg en Muhle R89 og diverse blader. Foreløpig har jeg forsøkt Astra Pro og Feather. Og foreløpig er jeg langt fra frelst... Jeg vil tro mye skyldes teknikk. Etter fire forsøk merker jeg at det blir bedre for hver gang, men spesielt i halsregionen blir det et lite blodbad. Jeg får også veldig sår hud, noe jeg aldri får med vanlig Gilette eller barbermaskin. Nå har jeg tatt pause noen uker for å la huden hvile før neste forsøk.

     

    Bruker du andre produkter i forkant/etter barbering? Dette spiller stor rolle. Også vær klar over hvilken vei hårene vokser. Da blir barberingen en mye bedre opplevelse :)

     

     

    Har barbert meg med vanlig gel (tror det er Gillette noe) - har ikke kjøpt børste enda, men kommer nok til å gjøre det - og alltid etter en dusj. Jeg har aldri hatt noen problemer med f.eks Gilette Mach 3/Fusion/Turbo eller-hva-vi-er-oppe-i og ble overrasket over hvor annerledes dette skulle være. Dessverre ikke med særlig positivt fortegn enda. Har fortsatt troen, men ble absolutt ikke "frelst" som så mange andre ser ut til å ha blitt. Spesielt om man leser anmeldelser på Barbershop.no.

     

     

    Har ofte blitt sagt at ordentlig såpe og børste har langt større effekt enn selv høvelen; bli kvitt driten på boks og prøv med det gode gammeldage - da vil du nok merke langt større forskjell.

  2. Behandlet mine semskede sko her forleden dag, og de ble bedre enn nye samt 100% vann- og skitavstøtende:

     

    1. Vasket over med shampoo.

    2. Skylte godt.

    3. Smørte på en blanding av balsam og kokosnøttolje.

    4. Vask og smør på den andre skoen.

    5. Skyll godt bort alt.

    6. La tørke i 2-3 dager.

    7. Bruk en børste over hele skoen.

    8. Spray med impregneringsspray; jeg kjøpte min på Clas Ohlson.

  3. Ja, hvis man liker å utforske alle mulige såper ville jeg ikke anbefalt å kjøpe en hel kilo. Hvis man derimot holder seg til 3-5 såper/kremer tar det noen år før man er ferdig med alt. Personlig har jeg gitt bort en del til venner og familie som starter med tradisjonell barbering iom. at det er en såpass god såpe og lett å starte med - kommer dog til å kjøpe en ny kilo når jeg går tom.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...