Gå til innhold

nilsMeister

Medlemmer
  • Innlegg

    406
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nilsMeister

  1. Det virker som en episode = 1 dag. Og at de har utstemming hver 3(?) dag. Om det er fredag, lørdag eller onsdag spiller da vel ingen rolle for oss som ser på..

     

    Nei, men mener programlederen sier at det er torsdag hver gang det er parsermoni. Ikke det at det jeg bryr meg så jævla mye, sånne ting bare irriterer meg noe sykt når jeg ikke klarer å finne et svar på det : p

     

    Torsdag for oss som ser på ja.

  2. Nei ikke når det er helt feil, WaW har ingenting til felles med Battlefield Vietnam, har ingenting med Vietnam å gjøre og du har heller ingen tett skog å bevege deg gjennom. COD spillene er og forblir utrolig arkade og generisk. Battlefield Vietnam var ordentlig krig og er blant beste spillene som har vært i Battlefield serien. Så bare reagerer på å hele tatt sammenligne det med WaW.

     

     

    wow, det var en tett skog...

  3. Hva har det med saken å gjøre? Om en er komfortabel eller ikke forandrer ikke loven. Han kan ta så mange bilder han vil så lenge han holder dem for seg selv.

    Ja det er jo den letteste måten å bli ferdig med saken på. Jeg vil tippe at du har en liten fetter eller kusine eller en liten bror eller søster som du bryr deg masse om. Hva ville du følt dersom en voksen mann gjentatte ganger tok bildet av barnet for så å nekte for det etterpå? Ville du ikke i det minste konfrontert vedkommende med det? Synes du ikke det er skummelt i det hele tatt fordi det ikke bryter Norges lover? Det er lett å være tenåring og se alt som svart og hvitt men det er faktisk ikke sånn verden fungerer.

     

    Å konfrontere vedkommende er en god måte å oppklare eventuelle missforståelser. Viser det seg at vedkommende har "onde" hensikter ville jeg bedt h*n slutte med å ta bilder av min eventuelle søster/bror/kusine/fetter. Av frykt for videre konsekvenser vil jeg tro vedkommende hadde respektert dette.

     

    Å drive og trekke slutninger om at vedkommende er pedofil uten noe mer grunnlag enn det trådstarter gir vil jeg ikke.

     

     

    Når jeg leser innlegget ditt får jeg en følelse av <voksen som snakker til et lite barn>.

    Jeg oppfatter ikke verden som svart og hvitt osv...dropp det.

  4. Og la oss si han var pedofil. Det gjør jo ingenting så lenge han ikke forgriper seg på noen.

    Hadde du følt deg komfortabel hvis en pedofil mann hadde sittet og tatt bilder av barna dine fra stuevinduet sitt?

     

    Hva har det med saken å gjøre? Om en er komfortabel eller ikke forandrer ikke loven. Han kan ta så mange bilder han vil så lenge han holder dem for seg selv.

  5. Hmmm, så redd trådstarter er for at fingeravtrykk og DNA skal være på flaska som han snakker om så virker det nesten som han er skyldig.

     

    Jeg VET de ikke finner hverken mitt DNA eller mine fingeravtrykk på den flaska. Hvorfor, fordi jeg er uskyldig og aldri har tatt borti den flaska.

     

    Like trygg burde trådstarter føle seg hvis han vet han ikke gjorde det.

     

    I tillegg så har man videoopptak av en person som ligner på han, akkurat den natten han var på fest like ved.

     

    Han påstår han sov når det skjedde uten vitner.

     

    Må si at hadde jeg hatt penger nå hadde jeg ikke turt å satse på at trådstarter er uskyldig, hovedgrunnen er den konstante frykten for at de skal finne fingeravtrykkene og hans DNA på flasken.

     

    Flasken kan komme fra festen trådstarter befant seg på, og han kan ha tatt på den. Ville dog ikke vært bekymret.

     

    Har du noen som sitter å ser på deg når du sover? Foreldrene kunne sjekket om han var hjemme, men er ikke unormalt at de ikke gjør det.

  6. De burde også få bæretillatelse av våpen på utsatte steder, altså at de går med pistol på låret. De burde også skifte ut den 6 kulers cowboy revolveren med en glock for.eks som har større sjangs til å skade enn å drepe.

     

    Er ganske sikker på at "den 6 kulers cowboy revolveren" har eller blir bytta ut med en HK P30L.

×
×
  • Opprett ny...