Gå til innhold

Tomtruck

Medlemmer
  • Innlegg

    1 354
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tomtruck

  1. Ja hvis Norge skal søke OL igjen er det ingen tvil om at det bør legges til Oslo. For en utrolig folkefest VM var, og det samme vil det bli i et eventuelt OL. Og det mesterskapet vil jo gå i midten av februar, og da er sjansene for å bli plaget av denne forbannede tåken mye mindre. Men når sola skinner så viser Holmenkollen seg fra sin beste side, og det finnes ikke en flottere skiarena i verden.

  2. Surt å tape i dag, men får gratulere liverpool fansen. Nå er sesongen berget, sesongens store mål er i box! Selv om det ikke blir noen trofeer i år heller blir det nok feiring til tusen i liverpool tenker jeg. Så får Man United glemme denne matchen og fokusere på å vinne PL og FA-cupen.

  3. Northug hang godt med i fjor da han vant en fantastisk underholdende 5-mil. Hvis han er 100% frisk tror jeg han vinner igjen. Den finishen han har er det ingen som kan slå. Men jeg er litt lur på Alex Harvey. Han stod over stafetten og skal være godt uthvilt. Men spørsmålet er hvor godt han tåler en 5-mil da. Vylegzhanin må også regnes med, mens Legkov kan vi bare glemme. Spørs om han går i det hele tatt. Tror heller ikke dette er distanse for Hellner.

  4. Hvilken fantastisk herlig dag :!: Og Northug feier en gang for alle all tvil om hvem som er den beste avslutteren i langrenn. Og på søndag vinner han 5-mila, såfremt han er frisk da.

     

    Må også berømme Rønning og Gjerdalen. Sundby var dårlig i dag, men det hadde ingenting å si da Rønning var konge på 2. etappen. Og Gjerdalen gjorde absolutt jobben sin på 3. etappen. På forhånd var jeg veldig usikker på han. En herlig stafett, og Norge fortsetter å dominere VM-stafettene.

  5. I går når de sa at Northug skulle gå siste etappe tok jeg det for gitt, selvfølgelig skal verdens best staker gå siste etappe. Men jeg fikk nesten sjokk da jeg hørte at dette bare var tøv for liksom å sette ut konkurrentene. Istedet lurte de seg selv og tapte et sikkert gull på det. Hadde de allerede glemt sprint stafetten fra OL i fjor?? Hva blir neste sjakktrekk fra smartingene?? Northug på 3. etappen på stafetten med Gjerdalen som ankermann??

    • Liker 2
  6. Da tapte Norge 2 gull pga feil lagoppsett. Jævla surt :mad: Og hvordan ledelsen kom fram til at Hattestad er bedre enn Northug i staking er meg en gåte!! Northug har bevist mange ganger, også i dag, at han er helt i egen klasse på det området. Sølv og bronse i dag er ikke noe å være fornøyd med, det var gull som gjaldt i dag.

    • Liker 1
  7. Faen heller....da jeg så avslutningen på siste episode av sesong 4 satt jeg hele tiden å ventet på at Dexter skulle våkne opp og at Rita liggende i en blodpøl bare var et mareritt. Men nei sånn ble det ikke. Hadde aldri ventet den avslutningen og jeg ble helt satt ut. Minnet meg en del om avslutningen på 1. sesong av 24. Jævla trist og ikke sånn jeg ønsket det. Men kanskje det gjør godt for sesong 5. Uansett er det bare å glede seg.

  8. Har kjøpt mange spill derfra siden de er totalt overlegne på pris. Spesielt gjelder det å sjekke ut helgetilbudene de kjører. For et par helger siden hadde de tilbud på Bioshock 2 og Alien vs Predator til 399,- samt Heavy Rain til 349,-. Absoluttspill kan f.eks selge deg sistnevnte til fantastiske 549,-, "bare" 200,- kroner dyrere :p

     

    Når det gjelder leveringstid har jeg alltid fått mine forhåndsbestillinger på releasedag eller dagen før, bortsett fra LTD utgaven av Forza 3 som kom 5 dager etter. Men til syvende og sist er det prisen som teller for meg, og kan jeg spare et par hundrelapper pr. spill klarer jeg godt å vente en dag ekstra eller 2 på spillet.

  9. Har spilt Saboteur nå i ca. 2 uker, og er kjempe fornøyd med spillet. Er jo rett og slett GTA Paris anno 1940 med masse nazister å ta knekken på :D Oppdragene er mange og forskjellige, både i type og lengde, + at det er haugevis med såkalte free-play targets rundt omkring. Dette må være et av de mest undervurderte spillene i 2009.

×
×
  • Opprett ny...