Gå til innhold

Svennis1982

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svennis1982

  1. Et lite irritasjonmoment er dog at jeg ikke kommer inn på vekkerklokke ved å trykke på klokka, slik jeg gjorde med S2. Er dette en innstilling jeg ikke har funnet enda?

     

    Det enkleste er å legge til en vekkerklokke/alarm-widget. Denne finnes default på telefonen, og er en 2x1-widget, så den tar ikke så mye plass heller. Da kan du kjapt både slå av og på alarmen, samt at du ser hvilke dager den gjelder for, og når den skal ringe.

     

    En videosnutt som viser det:

    http://www.youtube.com/watch?v=8hlhREdI_uM

     

    Takk den har jeg funnet :) Får bare bruke den da

     

    Et alternativ er Beautiful Widgets. Her får du lagt inn forskjellige widgets, blant annet en som måler 4x2, hvor du har muligheten til å få klokke, kalander og vær alt etter hvor du trykker på widgeten! Den jeg bruker!

  2. Jau, har lagt den inn jeg og. Vet egentlig ikke hva som er forskjellig, men det kan man vel lese seg til.

     

    Ingenting annet enn layout på desktop-skjermene ble slettet, alle gamle meldinger, mail, bilder og kontakter var intakt etter oppdateringen.

    Samme med alle installerte programmer.

     

    Ser ikke helt den store forskjellen enda jeg heller bortsett fra litt anderledes (og kanskje noe finere) grafikk på ikoner/menyer. Synes ikke Heroen ble spesielt mye raskere f.eks.

  3. Heisann

     

    Jeg prøver og få tak i et fleksibelt piano ala dette: Rollup Piano

     

    Har prøvd og finne det i Norge men jeg har ennå ikke funnet det i noen butikker. Det er til madammen som bruker piano mye når hun er ute og reiser med kor og på ferie.

     

    Ser også etter reisepianoer men her har jeg heller ikke funnet noen (helst ikke leketøysbutikk kvalitet på det)

     

    takk på forhånd

  4. Mine mor har hatt Viasat i mange år, og ikke så altfor mange problemer med de, men da jeg kom hjem tilk Jul i år, hadde alle kanalene falt ut. Etter mye om og men, fant jeg ut at den ene LNB hadde gått i stykker, så jeg byttet om, og kjøpte en ny en på clas-ohlson (den er stilt inn mot Thor 1 for NRK1 og 2).

     

    Selkvfølgelig måtte jo parabolen bli fininstilt på nytt etter som vinden har bløst den litt av kurs, så etter en del finjusteringer får jeg nå på Sirius; 90% (rett under 1 tallet ved 100% merke) på signalstyrke og fullt på signalkvalitet og bare litt dårligere styrke på Thor.

     

    Jeg kan lett se på mesteparten av kanalene, men problemet oppstår når jeg vil se på MTV, VHI, History, SportN med flere. På disse kanalen kommer det opp en feil melding at det ikke noe signal til kanalen, og at jeg må sjekke antenne koblingen. Jeg ringte VIASAT og de sa at jeg måtte få bedre signalkvalitet, noe som jeg synes er litt rart, siden jeg har det så bra som det går ann ifølge mottakeren min.

     

    VI er på Sølvpakken, med en eldre (ca 4 år gammel parabol) med Sagem ISD 4150 mottaker.

     

    Er det noen som har hatt det samme problemet, og vet hva løsningen er, eller ett godt tips

     

    På forhånd tusen takk.

×
×
  • Opprett ny...