Gå til innhold

mwn

Medlemmer
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mwn

  1. Artikkelen burde også nevne Bitwarden som et alternativ til Lastpass og 1password. Har selv brukt LastPass i tre år men etter at de tre år på rad har økt prisen, fra 12 $ i året til nå 36 $ i året uten å tilføre noe særlig nytt, har jeg byttet til Bitwarden. Det viser også at firmaet har gått i fullstendig feil retning etter at LogMeIn kjøpte dem opp.

     

    Bitwarden har samme funksjoner og koster kun 10 $ i året om man ønsker premium funksjoner.

  2. Kjempe fornøyd med kundeservicen til NON. Fikk en kortslutning ut av det blå i maskinen min i fjor. Både hovedkort og skjermkort gikk opp i røyk (ingen overklokking). Hadde dessverre handlet HK hos Dustin som håndterte reklamasjonen på dårligst mulig vis, jeg fikk skylden og måtte handle nytt, det ble selvsagt ikke der. NetOnNet erstattet skjermkortet mitt som på den tiden var et GTX 780Ti med et GTX 980 som jeg må si var meget god kundeservice. Sammen med gratis frakt om man har tid til å vente noen dager ekstra, samt generelt gode priser så er nok dette et sted jeg kommer til å handle igjen i fremtiden. Når det er sagt er det nok mange saker de håndterer og alle kan ikke bli fornøyd, man får gjøre sin egen erfaring.

  3. Verste var at jeg har både Googlet og søkt på YouTube, men har ikke funnet NOE på K501-modellene. Men takk uansett, nå ordna det seg!  :)

     Takk for denne tråden. Har nettopp kjøpte meg K501UB maskinen og har ikke klart å få til dette. Og som du sier, jeg fant heller ingen ting når jeg søkte på youtube eller google!! Utrolig. Må si takk til Hårek også :)

    • Liker 1
  4. Kjøp deg heller en billig kompressor nesten uansett hva du skal bruke trykkluft til så er det både billigere og bedre.

     

    Takker for tipset. Jeg har ikke mye erfaring med kompressorer bortsett fra en vi brukte på Lefdal en gang i tiden. Husker at problemet med denne var at den hadde alt for liten kapasitet, trykket holdt i par sekunder av gangen før den gikk på tom. Mulig det var noe feil med den. Skal man ha en kompressor hjemme i en leilighet er det viktig at den ikke er for stor/lett å lagre for min del. Vanskelig å få i pose og sekk antar jeg her (god nok kapasitet og liten størrelse). Er det noen som har gode erfaringer med noe her er jeg interessert i det.

  5. Hei, lenge siden sist jeg kjøpte trykkluft på boks, og tilbudet har endret seg en del siden sist jeg kjøpte. Fant denne som jo var rimelig: http://www.staples.no/sku/sku?SKU=123675&Effort_Code=WW&Find_Number=123675&PageType=1men de skal jaggu ha 125 kroner i frakt og den er kun tilgjengelig på nett... frakten koster over tre ganger prisen av selve produktet der altså.

     

    De har en variant i butikken til 99,- også. 

     

    Finnes det andre butikker som selger? Hvor kjøper dere? Eventuelt tips til alternativer til trykkluft på boks tas også i mot (kompressor etc.)

  6. Hei, skal hjelpe min samboer med kjøp av ny laptop. Hun bruker i dag en 15" ASUS som er over 5 år gammel. Hun har vært fornøyd med denne og den har holdt seg egentlig utrolig bra til å være såpass gammel. Naturlig nok er tiden inne for et bytte snart og jeg har undersøkt markedet den siste tiden etter noe passende og som hun kan beholde i nye 5 år om mulig.

     

    Hun er ingen gamer og har ingen interesse innenfor data utover det å surfe, foto-/filmredigering, se film og høre musikk per i dag. Jeg har et håp om å få henne med på et spill eller to etterhvert så derfor vil jeg ikke låse den muligheten helt ved f. eks. å kjøpe en maskin med kun integrert grafikk.

     

    Jeg har funnet et eksempel jeg syntes har det meste innefor disse kriteriene. Kravene jeg hadde var i utgangspunktet dette:

     

    - 15" skjerm

    - Windows 10

    - 5. eller 6. generasjon Intel CPU

    - SSD harddisk

    - Dedikert grafikk

    - Full HD eller mer

     

     

    Maskinen jeg så på var denne: https://www.komplett.no/product/853765/pc-nettbrett/brbar-pc/pc-er/asus-k501ub-156-full-hd-matt

     

    I og med at hun likte ASUS'en vil nok denne også falle i smak. Er og fornøyd med vekten og jeg mener den innehar de kravene jeg nevnte til en overkommelig pris. Er riktignok ikke en ren SSD, men en hybrid hvor jeg antar OS ligger på SSD delen. Den ekstra lagringen kommer nok uansett med.

     

    Er det noen som har kommentarer til denne, eventuelt har alternativer? 7500,- er nok absolutt maks i det som vil legges ned.

     

    Takker for svar.

  7. Jeg må spørre dere eksperter. Fikk nettopp byttet inn mitt defekte GTX780Ti kort i ett GTX980 kort. Tenkte å oppgradere skjermen i tillegg nå i og med at jeg sitter på en 5-6 år gammel 24" BenQ skjerm som har gjort jobben sin.

     

    Så denne er kommet: https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/pc-skjerm/27-40-tommer-skjerm/asus-pg279q/224255.10993/

     

    Dette er vel arvtageren til skjermen som diskuteres i denne tråden?

     

    Verd pengene? Andre forslag? 9000 er stivt, men når jeg først skal slå til så er vel det så høyt jeg er villig å strekke meg.

  8. Jeg vil gi skryt til NetonNet!

     

    Et relativt dyrt skjermkort jeg kjøpte hos dem tok kvelden for en del uker tilbake. Tok 4 uker å få et nytt, men da fikk jeg og et bedre skjermkort enn jeg hadde, uåpnet og helt nytt. Fikk i tillegg gavekort for lang servicetid uten at jeg ba om det. Jeg vil kalle dette god kundeservice. Uheldig at man får ulike opplevelser så klart, denne gangen er jeg meget fornøyd.

  9. Tenkte å dele min erfaring med dustin og reklamasjon som nettopp er ferdig.

     

    Det jeg har reklamert på er det hovedkort kjøpt hos dem for i underkant av 1,5 år siden. For 5,5 uker siden holdt maskinen min på å gå opp i røyk. Smalt skikkelig og luktet svidd i hele rommet. Etter mye om og men finner jeg ut at både skjermkort (kjøpt hos netonnet) og hovedkort er røket. Fikk kontakt med dustin og beskjed om å sende tilbake delen på service. Jeg tar alltid vare på originalemballasje i tilfelle noe slikt som dette skulle skje. Starter med å demontere maskinen. Ut med skjermkort, av med CPU vifte, ut med minnebrikker og alle kabler og til slutt ut med CPU. Alt legges forsiktig tilbake i originalemballasje. Esken til hovedkortet polstrer jeg med ekstra papp og sender i posten dagen etter jeg mottokk returlapp.

     

    Nå i dag etter at jeg sendte mail og purret på dem fikk jeg beskjed om at dette ikke går på garanti pga fysisk skade på CPU socket. Jeg fatter ikke at dette er mulig og ber om bilder. De sender over bilder av CPU socket der pinnene tilsynelatende er bøyd. Jeg tok selvsagt ikke bilder av dette før jeg la det ned i pakken men eneste jeg gjorde når jeg demonterte CPU var å ta den UT av socket og jeg brukte da ikke makt eller gjorde noe annet her som kunne forårsaket dette. Forsøker å forklare dette til kundeservice, men det kan selvsagt ikke gjøre noe med dette, de må forholde seg til verkstedet. Får beskjed om at jeg kan klage til kundeombudsmannen eller andre forbrukerinstanser men at svært få slike saker går gjennom med mindre jeg kan bevise at det ikke var jeg som gjorde det. LATTERLIG! Hadde jeg måttet gå gjennom et slikt byråkrati hadde det antagelig kostet mer enn hovedkortet var verdt i tid og penger så jeg orker bare ikke tenke på det.

     

    Har bygget maskiner selv i over 15 år og vet da for pokker hvordan man skal behandle hardware. I tillegg klarer Dustin med verkstedet å bruke 35 DAGER på å fortelle meg dette fra de fikk utlevert varen i posten og jeg måtte purre på dem for å få denne infoen. Garantert en på det verkstedet som har dummet seg ut og legger skylden på kunden som ikke kan gjøre en pøkk med det uten bildebevis. Elendig kundeservice og på grensen til svindel spør du meg. 

     

    Historen fra netonnet er derimot en annen historie. Der fikk jeg erstattet skjermkortet med et bedre ett, og de vil gi meg et gavekort pga lang servicetid, uten at jeg har purret eller bedt om noe selv. Syntes selvfølgelig 4,5 uker service er lenge, men når de rydder opp på denne måten så kan jeg ikke annet en å anbefale disse.

     

    Dustin derimot er det første og SISTE gang jeg handler fra. Tenkte det var greit å fortelle, skal dere sende inn ting på service her, husk å ta bilder av hver krik og krok så dere har noe å banke i bordet med.

    • Liker 1
  10. Hva er det som skjer? Fikk mail fra [email protected] nettopp med beskjed om at kontoen min var flagget for å ha brutt reglene? Jeg har knapt spilt online, og selvsagt aldri lastet ned noe hack eller brutt noen EULA. Første og eneste gangen jeg spilte online er haugevis av uker siden også. Noen andre som har opplevd dette?

     

    Hi,

    This is an automated message from Rockstar Games to inform you that your account has been flagged for violating our Online Features Code of Conduct and/or EULA, found here:

    http://www.rockstargames.com/conduct
    http://www.rockstargames.com/eula

    Accounts can become flagged as a result of automated analysis or manual review of evidence for violations such as modding, hacking, exploiting or abusing game mechanics, or otherwise interfering with other players’ gameplay experience

    Some actions taken in response to these flags include restrictions to separate pools for matchmaking, muted microphones or restrictions on UGC creation, removal of illegitimate in-game cash/items or RP, and temporary or permanent restrictions on your ability to access GTA Online.

    Please note that this is a no-reply email address.

    Rockstar Games

  11. Har nettopp kjøpt dette spillet på salg hos Steam og tenkte å prøve det. Jeg sliter dog med at spillet ikke klarer å laste inn save games? I menyen så står det "Continue off-line" eller on-line og det står jeg har f. eks. fullført 0.44 %, men når spillet laster inn så starter det på nytt hver gang!

     

    Jeg har forsøkt å google det litt men ikke fått det til å fungere enda. Jeg har installert i standard lokasjon dvs. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Far Cry 4\

     

    Det opprettes ikke en mappe for far cry 4 under C:\Users\brukernavn\Documents\Ubisoft slik det f. eks. gjøres for andre ubisoft spill. Jeg finner dog savegames som jeg tipper er fra FarCry 4 da dato stemmer under C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\a81dec17-4be2-442c-a181-17c1ed4b2e5d\856

     

    Noen som har vært borti det samme?

     

    Jeg har testet det som står her uten hell: https://steamcommunity.com/app/298110/discussions/0/624075482710107145/?l=norwegian

  12. Hei,

     

    Hjelper et familiemedlem med å kjøpe/sette opp ny laptop. Utfra budsjettet ble det en Lenovo G510 maskin. Jeg har kjøpt en SSD disk som jeg skal sette inn i den for å gjøre den raskere, men har støtt på et problem.

     

    For det første, det følger ikke med recovery dvd lenger på nye maskiner, men her går det heller ikke an å brenne ut egne (Windows 8.1). Det eneste jeg har sett er mulig er å bruke en windows 8 recovery funksjon der jeg lager en bootbar USB disk med gjenopprettingspartisjon. Har installert ny SSD uten problemer men forsøker nå å få inn igjen Windows via USB disken.

     

    Maskinen booter fra USB, det ser jeg tydelig, men når jeg forsøker å velge "tilbakestill pcen" fra menyen så stopper den etter 1% med beskjeden "det oppstod et problem med å tilbakestille pcen". Jeg ser ingen aktivitet på USB disken i det hele tatt før denne meldingen kommer så virker ikke akkurat som noe leses.

     

    I bios har jeg sjekket at SATA controller mode står til AHCI, noe den forsåvidt gjør som standard.

     

    Er det noen med lignende erfaringer som skjønner hvordan dette gjøres?

     

    Kan jeg evt. koble begge diskene til en annen PC og rett og slett bare kopiere alle filer fra den gamle til SSDen?

  13.  

     

    Haha, tenkte å prøve dette. Når jeg registrerte meg kom jeg i en slags kø fordi det tydeligvis er stor load på serveren for øyeblikket. Minutter etter denne mailen får jeg mail fra en random dude kryptex ett eller annet som sier at jeg kan slippe gjennom en "backdoor" og være hans "eyes and ears" der inne og at han ikke stoler på folka. I mailen er det da og en link som sannsynligvis fører til noe hackeropplegg så jeg har ikke tenkt å gå inn på denne.

     

    Men dette får meg til å tenke, hvor sikkert er dette her? Folka har tydeligvis ikke noe form for sikkerhet da avsender sendte meg en direkte kopi av mailen jeg fikk fra folka bak spillet.....

    FAQ: http://www.whatisextrasolar.com/support/
    • Q: When I applied to the program, I got a message saying no more rovers were available. What's up with that?
    • A: Monitor your inbox for a sketchy-looking email from kryptex81. That's from us too

    Hehe, føler meg litt dum nå ja! :O

  14. Haha, tenkte å prøve dette. Når jeg registrerte meg kom jeg i en slags kø fordi det tydeligvis er stor load på serveren for øyeblikket. Minutter etter denne mailen får jeg mail fra en random dude kryptex ett eller annet som sier at jeg kan slippe gjennom en "backdoor" og være hans "eyes and ears" der inne og at han ikke stoler på folka. I mailen er det da og en link som sannsynligvis fører til noe hackeropplegg så jeg har ikke tenkt å gå inn på denne.

     

    Men dette får meg til å tenke, hvor sikkert er dette her? Folka har tydeligvis ikke noe form for sikkerhet da avsender sendte meg en direkte kopi av mailen jeg fikk fra folka bak spillet.....

  15. Fikk nettopp AC4 fordi jeg kjøpte nytt grafikkort. Fikk beskjed om at jeg måtte laste ned Uplay for å kunne spille det. Dette gjorde jeg tidligere idag men jeg får fortsatt ikke logget inn, hverken via klienten eller på websiden. Andre som har samme problem? Beskjeden som kommer opp rett etter at jeg logger inn på klienten er: "There is a problem connecting to a Uplay service. We'll restore this connection as soon as we can".

     

    Denne har gått i hele dag?

  16.  

    HAHA - dette var under BEDRIFT. såg bare en som linka til en 780 lightning til 3700kr :p

     

    så dette er bare å fjerne xD

     

    De har forsåvidt et EVGA demo kort til en hyggelig pris :)

     

    http://www.netonnet.no/art/demovarer/data/datakomponenter/evga-xgeforcegtx7803gbtiscac/X197629.3038/

  17. Er helt enig, akkurat det samme på Black Friday, jeg følger prisene veldig ofte på prisjakt, og det er helt latterlig å se hvordan butikkene egentlig gjør dette mer for sin egen del, enn kundenes sin del.

     

    De setter prisene opp en eller to uker før salget, og sier det er "supersalg" når det egentlig gjerne er max 5% salg i forhold til normal pris.. Nei herregud skjenner jeg blir pissed altså :yucky:

     

    Det er akkurat dette inntrykket jeg og sitter med. Man må nesten sitte på prishistorikk ett år tilbake i tid for å se om ting faktisk er på salg i dag. Heldigvis har HW.no sin prisguide støtte for dette, men vet ikke hvor omfattende den er.

     

    Komplett sine ønskelister har jo og en fin funksjon som sier hvor mye en pris har endret seg i prosent fra du la den til i listen. Her er det jo morsomt å se hvordan prisene hopper opp og ned ettersom det er før eller under salg....

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...