Gå til innhold

kmkh8

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kmkh8

  1. Heisann!

     

    Jeg jobber delvis som fast journalist hos et av byens avishus. Ved siden av dette arbeidet, er jeg også frilanser, så ved større begivenheter selger jeg stoffet og bildene til større medier også.

     

    På onsdag var jeg ute for å dekke en sak for avisa + en større riksavis. Det skjedde litt spontant, med tanke på at det var ulykke, så hovedsakelig var det bare lokalavisa som var oppdragsgiver den dagen.

     

    Men i morges så jeg tilfeldigvis reprisa av gårsdagens lokal-tv sending som tar over frekvensen til Tv Norge. Plutselig dukker mine bilder opp i et slags "Slideshow" på skjermen, mens man hører nyhetsankeren prate i bakgrunn om saken. Bildene dekket hele skjermen, men jeg ble kreditert med byline og navnet mitt nederst.

     

    Likevel, jeg føler at dette er helt på tryne. Kan jeg kreve å ta betalt for dette? Vi hadde jo ingen avtale om bruk av bildene, og de har mest sansynlig klippet bildene ut fra avisens nettsider. Det er sinnsykt irriterende å ikke ha kontroll på hvor ditt eget stoff du jobber med kan komme til å havne. :ermm: Hvordan bør man gå frem ? De får begynne å lage sine egne saker selv, dette er vel tyveri?

  2. Det tok vel rundt 3 uker.

     

    Da brukte dell rundt 1 uker på å få sendt den til Norge mens posten brukte resten av tiden.

    7520981[/snapback]

     

     

    Har erfart lang ventetid hos Dell selv. Bestilte to laptoper for et års tid siden på bedriften, tok vel 5-6 uker før det dukket opp noe som helst. og attpåtil var det feil leveranse. men jeg er fornøyd med laptopene i allefall. Litt problematisk med folka på kundeservicen som snakker en hel del forskjellige nordiske språk på en gang.

  3. Når jeg skal porter telefon nummeret må jeg si ifra til den operatøren jeg har telefon nr fra eller ordner det seg automatisk når jeg bestiller det nye abonnementet

    7560256[/snapback]

     

     

    Som regel skal dette skje automatisk, en prosess din nye operatør setter i gang. Dog viktig at du IKKE sier opp ditt gamle abonnement før nr er portert, den nye operatøren din sørger for å fikse dette. Husk at det må være samme person som står som juridisk eier hos begge operatørene.

×
×
  • Opprett ny...