Gå til innhold

Albatron

Medlemmer
  • Innlegg

    255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Albatron

  1. Hei

     

    Jeg er underveis med en bachelor i Athletic Training, også kalt Sports Medicine ved San Diego State University i USA. 

     

    Jeg lurer på litt rundt mulighetene for å få denne utdanningen (evt deler av den) godkjent i Norge. Utdanningen er på totalt fire år, inkludert praksis. 
    Må jeg ta kontakt med hver enkelt skole for å høre om dette eller er det en felles tilsynsmyndighet for godkjenning av fag?
     
    Har dere hørt om lignende tilfeller hvor folk har søkt for godkjennelse med denne utdanningen (eller lignende) tidligere?
     
    Har denne utdanningen mulighet til å gi innpass for opptak på for eksempel fysioterapeututdanning og gi avkortning på studietiden?
     
    Har snakka med SAK og Norsk Fysioterapiforbund, men de kunne ikke gi et spesifikt svar. Venter også på svar fra HiOA
     
    Takker for alle bidrag.
  2. Hei

     

    I fjor avbrøt jeg mine studier i utlandet etter kun to gjennomførte år, av det som skulle være en treårig bachelorgrad. Har fått papirer på to år bestått.

     

    Ift lånekassen, vil de betegne hele utdanningen min som avbrutt (180 SP), og at jeg dermed ikke har rett på mer støtte, eller vil de se på det som kun et års forsinkelse (60 SP)??

     

    Har sendt mail om det til Lånekassa, men de bruker så lang tid på å svare. Håper noen her kan gi et godt svar på det.

     

    Takker for alle svar :)

  3. Hva er problemet da? Trading handler bare om å satse på en vare, og overprodusere den så mye at du har rikelig å bytte bort. Jeg satser i for det meste på firewood i starten, da det er enkelt å produsere, og med Forester Lodge er trær fornybare.

     

    Her er min tredje by, på 150 inbyggere for øyeblikket.

     

    Sør:

    attachicon.gifScreenshot16.jpg

     

    Nord:

    attachicon.gifScreenshot17.jpg

     

    Jeg starter alltid med å bygge 2-3 "klynger" med Gatheres Hut, Forester Lodge, Hunting Cabin og 5-6 hus. Blacksmith og Woodcuters bygges tidlig. Etter at skolen er komt i gang utvider jeg med flere Gatherers Hut og Woodcutters, og starter tradinga med firewood.

     

    Det landskapet du hadde der så meget bra ut. Har du koden for det?

  4. Anmelderen burde helt klart vært byttet ut da han har allerede har endt opp med en mening før han fikk produktet.

     

    Jeg er meget fornøyd med Pebble etter 8 måneders bruk, dog valgte jeg svart, og ikke en farge som får den til å se ut som et lego-leketøy slik anmelderen gjorde. Den gjør akkurat det den skal. Skulle ønske skjermglasset var litt bedre da byggekvaliteten på første versjon var litt dårlig, så har endt opp med noen riper i den. (Reimen ble også byttet ut) Vurderer Pebble Steel med Guerilla og børstet stål reim.

     

    En av de tingene jeg er mest fornøyd med er at den ikke fungerer som en bluetooth enhet, men samtidig gjør det. Jeg kan f eks være tilkoblet både Pebble og mitt bluetooth headset (og høytaler) samtidig, og dermed styre musikken via klokka. God rekkevidde og batteritid. Når man er lei av en face på klokka, kan man ved et tastetrykk bytte, og det føles som en helt ny klokke.

     

    PS: Smartwatch koster 1400kr, mens Pebble er priset til 900,- ($150). Dog unnslapp jeg mva ved import til Norge.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...