Gå til innhold

CPurcell

Medlemmer
  • Innlegg

    1 397
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CPurcell

  1. Hehe, aldri så galt at det ikke er godt for noe. Savner Atmosphere - When Life Gives You Lemons, You Paint That Shit Gold, vurderte å nominere det selv :)

     

    Jeg vurderte å nominere den selv, det er et driiitbra album. De har ikke lagd noe så bra på lenge nå. Men gikk for hardere saker jeg hehe. Men det er uansett et av årets beste!

  2. illbillhourofreprisal.jpg

     

    Jeg nominerer Ill Bill - The Hour Of Reprisal. Fet hard rap musikk som tar av som faen.

     

    Ill Bill - White Nigger:

    Se filmen hos Youtube

     

    Ill Bill ft. Immortal Technique - War Is My Destiny:

    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

    Se filmen hos Youtube

  3. Jeg har ikke merket noen av problemene dere to over her sier. Jeg har spilt forskjellige ganger, og flere timer etter den nye oppdateringen. Men merker heller ikke noe veldig fortere lastetider etter at jeg installerte spillet på harddisken. Er det noen andre her som merker noe?

  4. Jeg kaster meg på med de som har kjøpt denne tv'n (32") og som er fornøyd. Dette er min første lcd-tv. Jeg har ventet på at det skulle bli enda billigere før jeg kjøpte meg, fordi min gamle tv fortsatt fungerte. Og jeg angrer ikke på å ha kjøpt. Bruker den til å spille Xbox 360 og fungerer veldig bra til det.

     

    Eneste dårlig jeg har merka er at bilde blir litt "bølgete" under panorering. Har lest her at det kan være på grunn av instilligen Fill Aspect på tv'n. Går det bort hvis man velger noe annet eller er det noe annet å gjøre med det?

    Er ikke noe som plager vettet av meg, men kan noe gjøres med det så hvorfor ikke.

  5. Jeg har også tlf selv, og er veldig fornøyd. De små problemer jeg har hatt har blitt fikset med software oppgradering. Det eneste jeg ikke er 100% fornøyd med er kamera. Men det er ikke fordi det er dårlig, men bare at jeg ønsker at det skal være like bra som på N73 hehe.

  6. Den tlf er bra den. Broren min hadde den selv i en liten stund i svart farge. Jeg syns den var kjempestilig. Det eneste han klagde på var at kamera ikke var så bra som andre ericsson tlf. Dette fordi den ikke har kameralys eller autofokus. Det gjør at detaljene ikke blir så bra, men det er fortsatt ikke dårlig.

     

    Prøv å sjekke ut vanlige butikker, jeg har sett den i rosa. Mener at den er ute med telenor tilbud og hele greia i rosa farge også.

  7. Jeg har ikke så mye erfaring med den telefonen. Men ofte så pleier det å være software feil på telefoner. Det går ann å oppgradere software på tlf via nettet hjemme. Gå på sonyericsson.no og prøv å fikse det, er mulig at det er løsningen. Hvis ikke så må du nok sende den inn til butikk for reparasjon.

  8. Jeg har sett dette problemet med den tlf. Må være en kjent feil. Jeg tipper at det er software problem med tlf. Få den oppgradert så burde det gå, hvis ikke så må dere nok sende den inn til reparasjon. Jeg vet egentlig ikke om de samsungene kan oppgraderes via nettet, men ville tro det.

  9. Hmm, hadde blitt overrasket om de faktisk lagde en tlf. Jeg liker Creative, og har brukt mp3 spillerne dems i en stund. Men har ikke noe stor tro på at en tlf fra dem hadde vært noe. De måtte nok ha lagd noe veldig spesielt for å få oppmerksomhet.

     

    Håper at det blir sånn at folk lager sine egne ideer på hvordan den tlf hadde sett ut hvis den hadde blitt lagd. Alltid morsomt å se på sånne bilder.

  10. Hehe, håper ingen stjeler mobilen min fordi det ligger noen konsertbilletter på den hehe.

     

    Men dette høres ut som en bra ting. Jeg drar en del på konsert og det er jo typisk å glemme billettene. Så å ha de på tlf som du alltid tar med deg hadde vært en fordel. Gleder meg til å få testet ut det der.

     

    Men det tar vel tid før "alle" begynner å bruke det der. Blir nok en tid med testing først, se hvordan folk reagerer på det, før eventuelt andre begynner å bruke det tror jeg.

×
×
  • Opprett ny...