Gå til innhold

estimate

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av estimate

  1. Dette var da en svært så flåsete tråd. Personlig synes jeg Metallica er et par hakk kvassere.

     

    Og angående salg, så står det på wikisidene deres at begge har over 100 millioner solgte. Jeg vil si at de er ca like store. Uten å ha bladd gjennom hele tråden, så vil jeg nevne Black Sabbath som en kandidat til største metalband (hvis de kan kalles det), med over 100 millioner solgte de og.

  2. Nevner Wreath, Deliverance(snorke seg gjennom 9 minutter før en fantastisk slutt) og Bleak.

     

    Din tulling, begge de to førstnevnte er kremlåter. Spesielt førstnevnte virker kanskje som en døll og intetsigende låt, men du må nesten høre den i headset, og lytte. Det er ikke en sang som gjør seg spesielt godt på dårlige høytalere eller øreplugger. Og Deliveranceslutten mister sin sjarm etter et par år, haha. Hilsen en som har hørt altfor mye på Opeth gjennom tidene.

  3. Hei!

     

    Jeg har et kjempegodt, men simpelt spørsmål:

     

    Jeg er en middels flittig bruker av Cubase, og bruker mitt elektroniske trommesett til støtt og stadighet sammen med dette. Ettersom jeg er lat, tar jeg meg ikke nok tid til å spille inn alt perfekt, men velger heller å redigere midisporet i etterkant. Dessverre er dette ikke alltid like lett som planlagt, fordi, når jeg har drum editorvinduet aktivt, er trommesporet, eventuelt trommesporet og en click, det eneste jeg hører. Jeg vil ha drum editorvinduet aktivt mens jeg redigerer! Har lett rundt uten å finne ut av dette. Takk på forhånd. Klem utloves i dusør.

  4. Bra guide! Har samme rekkefølge på albumene som jeg ville satt de i (karaktermessig). og ganske enig med karakterene og. Bare tull, Glint, satt på platen i dag, og den var fremdeles temmelig flott. Allikevel skal det sies at det var en liten downer, etter å ha sett dem live.

     

    Bare så det er sagt: Dette er TIDENES liveband. Leverte beste konserten jeg har sett i år på årets Roskilde.

×
×
  • Opprett ny...