Gå til innhold

mortent69

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mortent69

  1. Hei

     

    når jeg går inn på en side på samsung galaxy taben min, så slutter den plutselig å virke, den durer en gang, så fryser siden, og så durer den to tre ganger og så går den til hjem skjermen! det skjer hver j**** gang! jeg er så lei av det nå, det skjer også med mailen! :(

    Jeg betalte 6000 kroner for denne mobilen, og jeg trodde jeg skulle få den beste surfe opplevelsen ever, men neida, den oppfører seg som en lekemobil! Så er det noen andre her som har samme problemet, eller som vet hvordan man kan fikse dette problemet? Det klikker snart for meg, jeg betalte 6000 kroner, og det er like før jeg kaster den i veggen og kjøper meg en IPAD!

    Hadde mye av de samme opplevelsene med Tab'en min i starten. Da jeg låste skjermrotasjonen, forsvant problemet. Prøv!

  2. Ny firmware update i kies. Har ikke sett noe changelog, så om noen har denne hadde det vært flott.

     

    Sms og mail klient ser litt anderledes ut. Kanskje dem har fikset ustabilitetene ved disse.

     

    Har oppdatert kies og fått ny firmware på taben, nå syncer den med win 7 uten å krangle.

    Har ellers merket att enkelte sms kommer på random kontakter.

    Ellers meget fornøyd etter jeg gikk over til Dolphin hd

    Oppdaterte til den nye fastware på Kies i går. Da jeg skulle ta den siste restarten, hang Tab'en seg bare opp. OG DER STÅR DEN ENNÅ!!! Når jeg slår den på, kommer bare en "Beklager"-tekstboks opp som forteller meg at det er et problem med noe kalender-synk greier, og kun ett valg: "Tving lukking". Jeg har selvsagt restartet, tatt ut minnekort og sim, holdt inne on/off + volum og alle andre tenkelige veier til å komme forbi denne feilmeldingen som sperrer oppstarten. GODE TIPS, NOEN? :hmm::hmm::hmm::mad:

  3. Hei

     

    Håper noen kan hjelpe eg med dektop dock driten jeg kjøpte til galaxy tab. har koblet til tv med hdmi kabel A-C, problemet er at bildekvaliteten er ufatelig elendig, føler jeg har gått 15år tilbake i tid, da jeg lastet ned ASF filer fordi de tok minst plass :)

     

    skal d være slik eller er det tv'n som ikke henger med?

     

    er på ingen som helst måte flink til dette så håper på noe hjelp.

    Har samme erfaring med min dock. Den er blitt redusert til en veldig dyr ladestasjon, da bildet ved tilkobling er svært dårlig, og lyden fraværende. Har du prøvd den på andre tv'er? Noen påstår det er forskjell.... :mad:

  4. Jeg sliter voldsomt med å få koblet til enheten til Kies. Har lastet ned Kies 2.0, men jeg har samme problem som jeg alltid har hatt - nemlig at den stopper opp på "kobler til enhet".

     

    Tips?

    Kies funker greit med XP. Med W7 er det i beste fall et lykketreff om du får kontakt mellom TAB/PC. Men sett den i masselagringsmodus, så unngår du hele Kies-helvete, og du kan trygt og rolig overføre film, bilder og musikk i vanlige filsystemer du kjenner.

  5. Jeg kjøpte min Omnia HD da den var helt ny, ca 2 år siden. Har vært godt fornøyd med den hele tiden. Det er en svært solid telefon, med en skjerm som fortsatt er i toppklasse. Multimedia er fantastisk med HD'en, kanon lyd og bilde. Sammenlign med hva som helst. Kamera er fortsatt i toppdivisjonen, bare slått av Nokia N8 i mine øyne. Flashet den til faenils firmware for ett år siden. Kjapp og presis siden da. Nå har jeg suplert med en Galaxy Tab i stedet for å bytte ut min kjære Omnia HD. Det er et ekteskap jeg kan anbefale. I stedet for å ergre seg over oppdateringer(eller manglende sådanne), se heller fordelene med denne fantastiske mobiltelefonen. Og drit i manglende support fra Samsung. Den har aldri vært der, og kommer aldri til å innfri i framtiden heller. Men produktene de lager er nok likevel de beste på markedet. Jeg var aldri tvil om jeg skulle ha Tab eller Pad som nettbrett. Tab kan jo brukes til noe...Det teller vel mer enn support og oppdateringer....

    Jeg kjøpte min i juli 2009 for 5000kr.Det er lenge siden nå. :p

    Leser du igjennom tråden vil du finne mange misfornøyde brukere..

     

    Alt i alt er det en flott mobil.God skjerm og lyd.Kameraet tar greie bilder og.

     

    Verre er den med oppdateringer siden de ikke lenger støtter denne modellen..720p video-opptak som Samsung lovet hakker.

     

    Det jeg liker minst må være Symbian.Gammelt og nesten utgått system.Det verste er vel at selv om den kjører symbian får du ikke tilgang til ovi store.Det er flere programmer som ikke funker eller du må signere dem selv.Eller du må hacke telefonen og legge inn roms.Bare tull imo.

     

    Etter en stund så lærer du å leve med disse feil og mangler.Det har jeg gjort og den har fungert greit.

    Har misten den flere ganger i bakken/asfalten og den har fremdeles ikke en skramme,så byggekvaliteten er i hvertfall bra. :)

     

     

     

    Men nå er det på tide å kjøpe ny. :)

  6. Heisann!

    Sitter og koser meg med Tab'en på andre uka nå. Med OneCall Gavepakka er du virkelig mobil og på nett overalt uten kostnader når wifi er utilgjengelig.

    MEN, jeg finner ikke noen måte å sjekke mengde data jeg laster ned. Det er kjekt å vite hvor mye data du forbruker, spesielt når du må betale for bruken etterhvert...

    Noen som kan hjelpe...?

     

    M

     

     

    Edit: Fant løsningen. Last ned 3G Watchdog fra android market, folkens. Genialt, enkelt og gratis :thumbup:

  7. Er det overhodet noen Omnia HD brukere som har klart å få et klart og godt bilde på TV ved å koble mobilen til med kabel?

    Jeg har prøvd mange forskjellige kabler, inkl.original Samsungkabel laget for nettopp overføring av skjermbildet til TV, men kvaliteten på bildet er alltid like dårlig. Har også en Nokia N95 8GB. Med denne blir bilder og filmer krystallklare....

  8. Testet en fra Clasohlson funket nydelig så lenge man presset ned 3.5mm, med en gang man slapp så ble bilde RÆVA og skurrete.

     

    Testet også med en kabel fra et gamelt videokamera, samma kabel som fra Clasohlson, men bare billig utgaven og det virket ikke i det hele tatt

     

    http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=104375063

     

    billig versjonen. Nøkkelordet er: 3,5 mm plugg, 4-pol. til 3xRCA

     

     

    Så hvordan kan vi da se egne videoopptak på storskjerm?

  9. Er det flere enn meg som opplever at meldingen "Minnet fullt. Lukk noen programmer og prøv igjen." stadig dukker opp. Spesielt under framvisning av video og nedlasting av f.eks ppt-filer via WLAN.

    Svært takknemlig for hjelp/tips som kan løse problemet....

  10. Hei

    Jeg har en Nokia N80 ie. Hensikten med at jeg kjøpte en mobil med wlan var å kunne surfe gratis over trådløst nettverk. Jeg har trådløst både hjemme og på jobb og bruker det begge steder. Nå viser det seg at Netcom fakturerer meg for bruken av det trådlæse nettverket.

     

    Jeg har snakket med dem å de sier at all datanedlasting går på simkortet og derfor blir fakturert. Problemet er bare det at om jeg fjerner simkortet så virker wlan like fint.

    Er det noen spesielle innstilinger som må settes på telefonen?.

    Når jeg går på weben ber jeg den om å søke etter wlan og kobler på det.

     

    Håper at noen kan hjelpe meg med dette.

    7853782[/snapback]

     

    Har akkurat samme "problemet" med min N93. Var sikker på at dette var "gratis", men regninga fra Chess sa noe ganske annet!!

    Trenger også sårt tips for å fortsette nettsurfinga uten å gå konk :(

  11. Sånn som jeg ser det så står det mellom K800i eller en eller annen Nokia N modell....

    7547084[/snapback]

    Jeg skal kjøpe meg en brukt N80 idag og lurer på følgende:

    Hvordan går jeg fram for å oppdatere den med nyeste FirmWare? Koster det noe hvis jeg evt tar den til Nokia-verksted for å gjøre dette.? Takknemlig for svar...

  12. Legger merke til at mange snakker om hvor viktig det er med nyeste firmware på Nokia-en sin. Har akkurat kjøpt meg en N80, brukt og sikkert ikke med nyeste FW... Koster det noe å ta mob-en med til verkstedet og oppgradere den? Mob-en er 4 mnd gammel, alle kvitteringer i orden.

    Bra telefon forresten. Dette var en kjempegrei tråd for meg å lese i denne sammenheng. Alltid klar for nye tips.

  13. Jammen rart hvordan man kan forandre mening i løpet av relativt kort tid... Da jeg logget på forumet her, var jeg bare noen timer unna å kjøpe en N80-skulle bare kikke innom her litt for siste nytt og tips og sånt. Så blir man altså snudd langsomt i en eller annen retning mot sin vilje. For det skal være sagt; det er mange på dette forumet som er glade i sin N80! Nå helles det allikevel mot en N93, for å vente på N95 er nok uaktuelt.....

    Takk(tror jeg..) for gode råd.

×
×
  • Opprett ny...