Gå til innhold

olhartvig

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olhartvig

  1. Hva synes dere om Ranger Rover Sport 2005/2007 modell? Jeg synes denne er meget pen bil.

    Den er alt for liten. Ved siden av en sedan (for eks A6) stopper Range Rover Sport der bagasjerommet til sedanen starter. Den er pen, men den vanlige Range Roveren er betraktelig penere, pluss at den har den riktige størrelsen også.

  2. Må si meg ganske enig den påstanden, selvom jeg ikke er amerikansk :p Selvom Q7 er en stor bil målt i lenge og bredde er den relativt "trang" invendig som resten av SUVene i den klassen. Det eneste SUVene som Q7 kan skille med er høy takhøyde og et høyt sittepunkt. Hvis man sammenligner den med amerikanske SUVer som GMC Yukon eller større biler som tyske MB GL så er den ikke veldig stor invendig.

  3. Mannen hadde visstnok stjålet en 40 kroners salat.

    Latterlig.

    Om han hadde stjålet noe til 1kr eller 10.000kr er fullstendig uvesentlig. Det som er vesentlig er hvordan han oppførte seg før epsioden kom så langt som det vi ser i filmen.

    Så du mener man bør straffes likt uansett om man stjeler noe til 10 kroner eller noe til 10 000 kroner?

    Hvordan han oppførte seg rettferdiggjør ikke måten flere securitas vakter utøver grov vold.

  4. Dette er så drøyt at det går ikke ann. Det er ingen grunn til å utføre den volden de gjorde her og man ser tydelig hvor vondt mannen som dette ble utført på har det. Det er ingen undskyldning for dette, hvis han var en så stor fare at dette hadde vært nødvendig er det faktisk ikke securitas jobb å gjøre pågripelsen, men politiets. Håper de som gjorde pågripelsen mister jobben. Til dere som sier at det er greit, hadde det vært greit hvis de hadde gjort det på deg for en stjålet salat til 45kr?

  5. Drit fett program! Lo meg ihjel da jeg så på det. For meg er budskapet til dette programmet at kristendommen ikke er en naturlig del av mennesket. Folk har i (alle) tider pult, drivet med hor, homofili, alkohol og alle de andre dødssyndene. Presten som i den ene timen holder tale om homofili er veien til helvete, som neste time holder på på bakrommet med korgutten er ikke ny. Det er ikke rart at kristne hater dette programmet da det avdekker sannheten om kristendommens historie som er fylt med alle de syv dødssyndene :!: hehe

  6. Yes! Endelig fått meg N95 :D Fikk den for 2000kr på elkjøp med ekstra 1gb minnekort og trygghetsforsikring verdt 699kr! og netcom active talk. Betalte 1500 for telefonen alene.. Syns jeg gjorde et godt kjøp :whistle: Bare kjipt at jeg ikke for brukt den fullt enda da det tok visst en uke å bytte fra telenor til netcom :thumbdown: Hadde N70 før så den blir vel ganske lik i bruk(?).

  7. Husk at det meste av fysikken bygger på modeller. Før Bohr sin atommodell trodde de at atomene så annerledes ut. Ny viten, ny modell. Kanskje ny viten i fremtiden vil endre vår modell av et atom? ;) Og nei tror aldri man vil kunne ta et "bilde" av et atom, men man skal jo aldri si aldri :hmm:

     

    Edit: Klipp og lim fra wiki

    Based on current teoria, the speed of an electron can approach, but never reach, c (the speed of light in a vacuum).
  8. .... Xboen min fekk 3 røde ringer i dag..... må vell vente et par måner med og få testet demore nå ja :(

    9642647[/snapback]

     

    har dem ikke flere xboxer på butikken??

    9642918[/snapback]

     

    så eg skal kjøpe en helt ny en? det koster jo en del...

    9643017[/snapback]

     

    Nei, du har krav på en låne maskin hvis reparasjon tar mer enn en uke. Både fra forhandler eller hvis du sender boxen direkte til microsoft.

     

    Les Forbrukerkjøpsloven før du drar til butikken så vet du dine rettigheter ;)

     

    Edit: Husk forresten at garantien er økt til tre år...

  9. [Takker, skal sjekke ut flere muligheter på små og mellomstore bedrifter.

    Er det noen av dem som er bedre kvalitets-sjekka som har mindre feil?

    9629224[/snapback]

    Av alle som har fått maskiner her har jeg ikke sett en post med feil på selve maskinen. Dell skal visst teste pcene sine ganske bra, så tror ikke det er noen forskjell i kvalitet på dem. Kanskje XPS serien kan ha nå feil med alle de fancy lysene?, men har ikke hørt noe spesielt. Feilen er som oftest vista, men siden du bruker linux slipper du vel sikkert de :)

  10. Jeg røyker ikke selv og ville aldri røyket i bilen av uendelige grunner. Men at noen skal bestemme hvordan jeg "oppholder" meg i min egen bil blir helt feil for meg, for å si det på en pen måte. Den eneste forbudet jeg kunne godt med på er et forbud for røyking i biler med barn under 16 år, men dette er vel ikke et stort problem egentlig. Bilen er min eindom og hva jeg gjør i den har ingen andre noe med. Selvfølgelig skal man ikke gjøre ting som påvirker kjøringen negativt, men det er det allerede en lov for, så hva man skal med en lov på loven blir drøyt og unødvendig.

  11. Den så jo veldig fin ut :) Gratulerer! LG er jo et veldig bra merke, og er det ikke de som lager de fleste panelene i dagens LCD-tver? Bare lurer på noe. Hvordan er svartnivået på tven og merker du forskjell på 720p og 1080p materiale? Interessant å se hvor mye forskjell det er på 720p i forhold til 1080p.

  12. Herregud! Folk sier de er lettet og var redd for å få høy prosent. Hvis du er så utrygg på deg selv at du blir redd for å ta en homotest på internett sier det alt. Jeg fikk 40%, er ikke homofil, og tok resultatet med et smil :D At det skal være negativt (og homofilt) og ikke være en steriotypisk "mann", er vel noe av det denne testen prøver å avlive på en morsom måte...

×
×
  • Opprett ny...