Gå til innhold

Whoopy

Medlemmer
  • Innlegg

    237
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Whoopy

  1. Til TS:

     

    Jeg er 17 år, og fra jeg var 15 til 16 (14 måneder og 2 dager), hadde jeg et forhold med ei fantastisk jente. Vi ble sammen 3. juli 2008, jeg gjorde det slutt 5. september 2009. Det er nå til søndag snart et år siden, og det går ikke en ENESTE dag uten at jeg tenker på ho. Jeg har hatt to forhold i året som har vart, men det funket ikke rett og slett pga at jeg savnet min gamle kjæreste.

     

    Jeg slo opp av samme grunn som deg.

    • Liker 2
  2. Kule begge to! Liker den plaine best. Men den med mønster ser bedre ut i liten versjon. Hvilket trinn? edit, siden du ba om kritikk. Oppfører ikke sirklene seg veldig rart? Foran første del av k'en, men bak andre del osv? Unaturlig, men ingen biggie egentlig.

     

    Og det er klart du kan bruke som bakgrunn :)

     

    Jeg går i 2. klasse :)

    Jo, jeg tenkte faktisk på det når jeg lagde bildet. Målet er å prøve å skape perspektiv, altså, at sirklene skal være uregelmessige. På en måte. Ja. :)

     

    Hjertelig!

  3. Niko, jeg er helt forelsket i det siste bildet ditt! Mind if jeg bruker det som bakgrunn? :)

     

     

    Nå som skolen har startet igjen, og jeg går medier & kommunikasjon, har jeg laget en liten tribute (tenkte jeg skulle trykke den opp i ansiktet til mediedesign lærern våres :):

     

    post-116993-1282164342,2214_thumb.jpg

    Uten noen form for mønster

     

    post-116993-1282164364,4481_thumb.jpg

    Med mønster på bokstavene

     

    Er fryktelig usikker på hvem jeg liker best! Kom gjerne med kommentarer/kritikk!

  4. Moozoren, jeg likte bildet ditt veldig godt! Det traff meg rett i hjertet :p

    -----------------------------------------------

     

    Når man har lite inspirasjon, tyr man til tutorials. Ikke alle blir like bra :)

     

    post-116993-1280830140,0934_thumb.jpg Nettopp sett filmen Inception og prøvde å finne en bra tutorial for å lage en slags drømmeverden

     

    post-116993-1280830189,1562_thumb.jpg Stone Sour, anyone?

     

    post-116993-1280830222,5643_thumb.jpg Tenkte å legge ved tekst, men da endte det bare opp med å se ut som en motivator :p

     

    post-116993-1280830257,6675_thumb.jpg Det er dette bildet jeg er mest fornøyd med av alle 4

     

    Jeg tar gjerne imot kritikk! :)

  5. Første gang jeg så min nåværende kjæreste var på en av de lokale treningssenterene.Vi kan kalle ho Iselin. Og det var ikke bare jeg som la merke til ho, for å si det slik! :p Uansett, jeg sa til en av de jeg trente med "Ho SKAL jeg bli bedre kjent med!". Brukte den "feige" metoden. La ho til på Facebook, så msn. Mye snakk på msn, fikk god kontakt der. Så datt det ut av meg "Ey, filmkveld hos *jente* til helga, joine? :)". Det ville ho. Nå var det bare å få til en filmkveld hos nevnte jente til helga :p

     

    Så var filmkvelden kommet, ingenting skjedde. Iselin satt bortgjemt i et hjørne sammen med de andre venninnene sine og jeg satt med kompisene mine. Gav ho ikke en gang en klem før jeg dro. Alt i alt en ganske skuffende kveld. Litt småsnakking på msn påfølgende uke, kino med samme gjeng neste helg. Igjen, det skjedde ingenting, men ho satt seg i det minste ved siden av meg. Gav ho til og med en klem før vi dro hjem. Når vi kom hjem sa jeg til ho på msn "Neste helg blir det Paranormal Activity!". Ho tok det som bare oss to, og det var totalt uventet :)

     

    Helgen. Jeg møtte Iselin ved den lokale Lekeplaneten siden ho ikke hadde vært hos meg før. Vi måtte krysse en gate og jeg dro en cheesy line "Mamma sier alltid at jeg ikke må krysse gaten uten å holde noen i hånda". So we did! Hele veien hjem :)Vi så Paranormal Activity, holdt hender. Så gikk vi ut rundt 00-tia, for da blei ho henta. Ho frøs, jeg holdt rundt ho. Så blei ho henta :p

     

    Jeg angra selvfølgelig på at jeg ikke kyssa ho. Så jeg ringte ho rundt 00.30 og sa "Stå uttafor huset ditt om 15 min, du glemte noe". Kjørte en halv mil på natta kun iført genser og joggebukse. På scooter :p Jeg kom fram, ho spurte hva det var ho glemte, og da kyssa jeg ho. Da sa ho "Ntaaaw, du er såååå søt! Jeg visste det! :cry: ". Så klinte vi, og nå er vi sammen :)

     

    Når jeg ser det nå, blei det veldig mye tekst. Jaja :)

  6. Kult, whoppy ;)

    Her er en liten "preview" av hva jeg holder på med :) Skal bli en animasjon når den er ferdig, men har ingen plan for hva som vil skje... Bare finner på nye ting hele tiden.

     

    Takk, pululf :) Jeg er mektig imponert over arbeidet ditt!

     

    Høpp godtfolk! Sitter på skolen og har nettop starta tentamensforberedelser (1MKA). Eneste vi vet er at temaet er "Eventyr" og at vi skal "teste ut" / finne ting vi kan bruke de fire timene vi har når vi får den konkrete oppgaven. Mediet fikk vi velge selv (Levende bilde, Bilde og tekst og web).

     

     

     

    Noen som har noe forslag til hva jeg kan rote med? Eventyr var fritt til å tolkes som det vil, så det kan enten være å illustrere ett eventyr, lage en poster for en forestilling, avisreportasje om en fiktiv hendelse som kan kalles ett eventyr etc.. Såvidt jeg har skjønt så skulle vi bruke i dag og de to første timene neste tirsdag på å forberede oss, så jeg har veldig lite peiling på hvordan jeg kan forberede meg når jeg ikke har peiling på hva oppgaven kommer til å bli. Så nå har jeg bare samla en bønsj med bilder som KAN bli brukt til forskjellige oppgaver..

     

    Om noen har ideer / forslag til hva jeg kan gjøre så er jeg glad i hjelp nå :p

     

    Hadde jeg vært deg, hadde jeg nok laga en fet poster med en samling av eventyr. Altså en stor forestilling med mange diverse eventyr i. Det kan bli sterkt! :)

  7. Selv har jeg noe på gang med ei sjenert jente, og igår var toppen av kransekaka. Men det er en annen historie! :D Jeg har ingen liste over ting man kan se på, men dette er selvopplevd, og kanskje det kan være til hjelp.

     

    Felles venninner: Dette er gull. Om man har en felles venninne, BRUK HO. Jeg har 2 felles venninner med Shy Girl No.1, og de kunne begge konstantere at ho likte meg. Hvorfor? Måten ho var når de snakka om meg på; Fjern i blikket, nervøs i stemmen, fikla med håret. Igjen, har dere felles venninner, bruk de.

     

    SMS/IM: Dette er i, mitt tilfelle, ting jeg ser på som tegn til at ho er interessert. Spør ofte om hvordan det går, sier at man må sende melding når man er kommet hjem fra fest/grillparty/*sett inn sosialt treff* bare for å vite at du har det bra, generelt tomprat over msn.

     

    In real: Det er her DU virkelig må slå til. Man kommer INGEN vei om man ikke er utadvendt med sjenerte jenter, DU må ta initiativet. Få de med på ting! Selv har det vært meg som har spurt om å finne på ting, noe som viste seg å være bra igår natt.

     

    My 2 cents :)

  8. Det fins linjer for både film og musikk.

    Musikk: Musikk, Dans & Drama

    Film: Medier & Kommunikasjon.

     

    Jeg går selv MK (medier & kommunikasjon). Hittil i skoleåret, med 1. termin, har vi lært å håndtere kameraer, skrive manus/storyboard, lyssetting og en hel masse filmskaping-teori. Dette er selvfølgelig bare en brøkdel av hva vi har lært, men det er det jeg kommer på akkurat nå om film spesifikt. Med mindre du mente som skuespiller, da har jeg dessverre ingen erfaring å komme med :)

  9. Min soundtrack playlist Sier seg selv, en liste UTELUKKENDE av soundtrack fra filmer :) Angels & Demons, Transformers I & II, LOTR, Indiana Jones for å nevne noen..

     

    Sommer playlisten! Noen live-sanger, men mest sanger som omhandler sommeren. Bare for å den feelen :)

     

    Godmusikken<3 En samling med de sangene jeg syns er best, fra tid til tid

     

     

    PUAEn playlist for PUA, en slags motivasjons/ego liste! :D

  10. For et par år sia hadde jeg et avstandsforhold med ei i Østfold (bor selv i Vestfold), og det var kjøring med bil og båt for å komme til ho. Vi var sammen i 2 måneder før ho bestemte seg for å ha sex med en annen type mens jeg var i Spania.

     

    Vi var da 15 år, det sier seg selv at det ikke gikk. Men uansett, det er jo ikke dermed sagt at det går ræva for dere to. Kjør på! :)

×
×
  • Opprett ny...