Gå til innhold

j_e

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av j_e

  1. Den sier vel at det kan være flere grunner til feilen(brent cd plata på får høy hastighet,rengjør cd plata osv). Testet Mandriva på laptopen (asus z35e tror jeg den heter) den starter men kommer aldri til skriveborde før jeg havner i terminal. Klarer å få den tilbake der den stoppet opp under lasting av skrivebord i noen sek før den ikke vil så mye mere.

  2. Har brent ut ubuntu 12.04 noen ganger på cd men de fungerer bare i virtualbox ikke på en laptop eller stasjonær pc. Får bootet en cd med 12.04 beta 2 men under instalasjon kommer det feilmelding. Tror aldri jeg har hatt så mye problemer med å boote å installerer ubuntu. Prøver lubuntu wubi på en asus eee 1001px men lurer på om det er dårlig batteri får levetid på 2timer er litt lite.

  3. Hei :) Jeg holder på å prøver ut virtualbox. Prøver å boote iso fil men uansett hva jeg prøver så vil det ikke fungere. Har lett rundt på nette å prøvd en del. Noen som har noen tips til å få det til å fungere ?

     

    Jeg bruker Ubuntu 11.10 på en Asus Z53E.

     

    Jeg tror du er nødt til å gi oss litt mer enn det om vi skal klare å hjelpe deg. Får du opp noen feilmelding? Om du bruker en guide/tutorial, hvor skjærer det seg? Hvordan prøver du å boote iso-en helt konkret? Hvilken type iso er det(linux, win, os x, bsd)?

     

    prøver å boote openSUSE-12.1-KDE. får feilmelding: fatal no bootable medium found system halted. Har prøvd alle metoder jeg har funnet etter en del leting på nette.

  4. Hei :) Jeg holder på å prøver ut virtualbox. Prøver å boote iso fil men uansett hva jeg prøver så vil det ikke fungere. Har lett rundt på nette å prøvd en del. Noen som har noen tips til å få det til å fungere ?

     

    Jeg bruker Ubuntu 11.10 på en Asus Z53E.

  5. har upgrade 3 pcer(asus,asus eee,hp) fra 11.04 til 11.10 å det funker bra å alle i huse her er fornøyd med det. flash kom det feilmeling på men var bare å upgrade i terminal. gleder meg til å få opp de stasjonere pcene mine å få oppdatert å testet div linux os og bsd :)

  6. Hadde vært fint om det kom en ny versjon av N900 med det beste av HW. Kjører min på 1GHz. Bruker jeg WIFI å mobilen mye så blir den varm å kan skru seg av. Fint med batterilader og flere batterier. Bytter batteri 2 - 3 ganger om dagen. Hadde vært fint om man kunne byttet ut Android på HTC Z med Maemo.Heftig mobil med tastatur og Maemo hadde vært fint!

  7. har 5 batteri + lader slik at jeg altid har med meg batteri + et på lading. om batterie varer i 5timer eller 10timer bryr jeg meg lite om. når jeg er tom får strøm bytter eg bare bateri. lader å bateri koster ikke mange kr på ebay. tar jo bare ca 11 dager å få sendt ting fra kina :) bytter batteri 2-3 ganger om dagen siden jeg bruker N900 litt :p

  8. Jeg har Nokia N900 å kjører 2 OS. Maemo og Debian. Synes det er fint med 2 OS siden jeg kan bruke Open office i Debian. Litt mere CPU kraft så hadde vel Gimp funket bedre :) Har testet Qcad å det funker greit men litt får liten skjerm. N900 kan man kjøre OSX,Windows 3.1 - 2000.Ubuntu mobil,Android,Meego osv. Debian er lett å instalere siden Maemo er basert på Debian å det gir muligheter får å kjøre samme programmen på mobilen som på pc'n :)

  9. Vurderer sterkt å kjøpe denne lille herligheten,en har noen spørsmål jeg håpe å få svart på.

     

    1. Er det mulig å kjøre Apache samt MySQL lokalt på den? Som i at jeg kan programmere på trikken uten internett?:) -> Hvordan er Easy Debian med tanke på performance, blir mobilen mye tregere? Går batterilevetiden kraftig ned?

     

    Debian funker bra det. batterilevetiden er bra.jeg har bestandig med meg et batteri. har batterilader å har bestilt 3 nye batteri fra kina (koster ca 50kr får 3stk) synes det er veldig fint å ha debian siden jeg bruker open office. cpu'n er litt får svak til at gimp funker bra. qcad funker nå bra eller har jeg ikke testet ut debian så mye.

     

    2. Har den god støtte for SSH og SVN?

     

    3 .Hvordan er PDF leseren? Er den såpass god(samt stor nok skjerm) til at jeg kan lese lecture notes på?

     

    4. Mulig å programmere på den? Eller blir det veldig knotete?

     

    5. Mulig å gjøre skolearbeid me den? som skrive oppgaver etc.?

     

    Koffice takler n900 bra. open office funker bra men kan være litt treg når du åpner filer osv.

     

    Og sist men ikke minst, er det smart å gå for denne nå? Den begynner jo å dra på ... månedene, men i mobilverden går ting relativt fort.. Hvordan blir det me meego, vil fokuset skifte over på mer brukervennlighet/ mindre "leking" for oss?

     

    Nokia N900 har vel begrenset marked så tviler på at Nokia kommer ut med en ny mobil/lommepc slik som N900 hvert år. Du kan kjøre mange OS på N900. Ubuntu mobil.Meego,OSX,WIN 2000 å eldre versjoner,Android

     

    Må si at jeg sikler mer og mer. :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...