Gå til innhold

scythe

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av scythe

  1. Det var det jeg visste!

     

    Personlig syns jeg det er teit at de bytter navnet til skruf sterk løs, når den ikke er sterkere enn vanlig skruf løs. But hey, that's just my opinion!

     

    Det er jeg enig i!

     

    Er bare en ting å gjøre, slutte å snus slik kjerring snus. ;)

    Oh my fucking god. Hvorfor, hvorfor må dette tas opp så jævla mange ganger på så få sider?

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    Ok gutt. Jeg vet ikke om du er General, RL, Ettan, grov whatever fan, men kom nå ikke her og bras ut av deg med dumme utsagn. Du skrev tidligere at du liker General ser jeg. Ok, jeg personlig synes veldig lite om general, men kjerring*snus er det ikke. Vi kom vel tidligere i tråden også frem til at mocca heller ikke er en kjerringsnus som du kaller det. Det er etter hva man liker, ikke hva alle andre snuser. Ja, jeg har smakt mocca og jeg skjønner at folk synes den er god, og om den maskuline kameraten min snuser mocca, so be it! Han trives med den, og da er det feil av meg å stemple den som en "kjerringsnus".

    No offence to you. Dårlig dag

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    SKRUF = kjerringsnus.. og er det ikke litt flaut å grine på åpent forum btw?
  2. Det som er en god form for underholdning for meg da. Det er å se på at både Zodiiac og han S0ppel drite seg rett ut. Hahaha, disse gutta har rett og slett driti seg rett ned på leggen og smurt det utover.

    Det er jo slike folk som gjør detta forumet morsomt! =) Zodiiac nevnte jo at han bøyer seg i støvet hvis det er sant men. Det holder nesten ikke etter disse ¨drittunge¨ kommentarene. Dust

     

    føh faan håhåh

  3. CoH høres veldig kjedelig ut.. =/ Hva er vitsen med å spille når det ikke er noe endgame?

     

     

    Er da mange som spiller: CS, BF, CoD der det ikke er noe endgame, men man spiller for og ha det gøy.

     

    .

     

    CS, BF og CoD har en større følelse av sammarbeid når du er i clan eller spiller på lan osv som jeg ikke følte wow hadde.

    Ja, jeg har prøvd wow , pretbc og tbc gjort black temple blabla, men poenget med multiplayer spill går bort når du ikke kan ha det gøy med andre og føle et bra sammarbeid.

    Derfor jeg slutta med wow og heller spiller cs, bf osv

×
×
  • Opprett ny...