Gå til innhold

Spöka

Medlemmer
  • Innlegg

    375
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spöka

  1. Hei!

    Har en macbook pro 13" med Mac OS X 10.6.6

    Trenger internet explorer for å kunne redigere en hjemmesidene for min avdeling av en organisasjon (ja, vet det er håpløst gammeldags, men det kan jeg ikke gjøre noe med).

     

    Problemet er (og det gjelder flere programmer jeg trenger rosetta for å bruke) at hver gang jeg skal åpne det, får jeg opp en dialogboks derjeg blir bedt om koble macen til nettet så det kan lastes ned. Men jeg er da på nett for f**n, programvareoppdateringa henter det ikek sjøl, og apple har tydeligvis ikke designet sidene for at man skal kunne laste ned manuelt... Hjelp!

     

    Alle svar mottas med takk!

    post-116910-0-04721200-1294488911_thumb.png

  2. Selv mener jeg: Homofile bør ikke få lov til å adobtere pga at barnet da ikke vil få den far og mors kjærligheten den trenger (eller far og mor figur)

     

    å nei. så da bør det kanskje også bli forbudt å være alenemor eller alenefar? :hmm:

     

     

     

    Beklager. så ikke at noen allerede hadde postet liknende... sorry.

  3. Takk :) Herlig å få respons.

     

    Er enig i "i det" når det handler om håret, og husker jeg nølte da jeg skrev det (så redigerer det bort i forrige innlegg). Må vel egentlig si meg enig i at jeg ikke helt liker de siste linjene, heller.

    Men jeg liker plottet, fordi det har akkurat denne uventede avlsutningen. Det spiller litt på hva man tar for å være selvfølger i underbevisstheten og hvilke konklusjoner den gjør uten at vi mener det (eller hvordan det der burde vært formulert). Kanskje fungerer den som en tankevekker? Vet ikke helt.

     

    Har du noe forslag til annen avslutning/spenningsmoment?

  4. kult. jeg likte det :)

    Har nettopp lest en artikkel om hasj, og tenkte på rusmisbrukere. særlig da jeg leste

    En fjern tanke, om alt som har hendt

    Inn i evighetens mørke, alt er nå endt

    Du kunne vendt

    og

    Din tid er ikke over, men i dødens makt du sover

    men jeg tenkte jo på andre ting også, vet bare ikke helt hva.

    fint at det rimer, men synd at alt ikke gjør det :(

    :thumbup:

  5. Julia satt på pulten foran meg. Hun satt lent mot siden, og hodet hennes hvilte i den høyre hånden. Det lange, brune håret hang nedover skuldrene og langs armen hun støttet hodet i. Håret virket lett og mykt, som om det ikke veide noen ting. Det skinte glansfullt i det skarpe lyset fra taklampene og alle verdens nyanser av brunt ble vekket til live.

    Videre hadde hun en frisk farge i kinnene, men ikke sånn at det virket påfallende på noen måte, bare levende. Hun hadde livlige grønne øyne som alltid virket åpne og ærlige. Nesen var mykt kurvet i en perfekt bue opp mot pannen, mens selve nesespissen hadde skarpere trekk. Munnen hennes var nokså smal, men ikke bemerkelsesverdig mye. Hele ansiktet hadde egentlig ganske smale linjer. Flotte linjer. Til og med haken var smal, og kjevebenet mykt, men samtidig markert utformet.

     

    Ingen av disse trekkene kunne jeg se. Jeg bare visste at det var sånn. Jeg visste så altfor godt hvordan hun så ut. Men akkurat nå kunne jeg bare se ryggen og håret hennes. Håret som spilte og lekte i det skarpe lampelyset. Ryggen – ja, hele kroppsholdningen – som var så avslappet, men likevel grasiøs. Læreren pratet i vei om politikere og våpen og kalde kriger og kommunisme, men jeg enset det ikke. Det var bare en grøt av ord, sammenkokt til det ugjenkjennelige; en slags summing i bakgrunnen. Jeg satt som trollbunnet og fulgte med på håret hennes. Det hadde begynt å gli sakte nedover fra skuldrene, og nakken hennes ble avdekket – litt etter litt, som om det bare ville erte. Jeg merket hvor gjerne jeg skulle ha strøket hånden nedover den nakken. Kjenne den glatte huden mot fingerspissene. Det hadde vært herlig! Men jeg er alltid kald på hendene, så hun ville nok ikke ha likt det. Synd, egentlig. Så snart hun merket at håret gled ned, rettet hun seg opp. Så lot hun den ene hånda gli sakte gjennom det, før hun til slutt surret en brun hårlokk rundt fingeren, og lente seg fremover. Blikket mitt gled langs linjene hennes: fra toppen av hodet, ned langs det perfekte håret, forbi skuldrene og ned langs ryggen, helt til jeg ikke kunne se annet enn stolen hun satt på. Fordømte stolrygg. Hvorfor kunne hun ikke sitte på en krakk? Hun hadde vært enda vakrere på en krakk…

    Jeg visste at jeg måtte nøye meg med å se. Det kom aldri til å bli noe mer, det visste jeg. En bitter innrømmelse ovenfor meg selv, men å si noe annet ville vært løgn.

     

    Jeg ante ikke hva klokka var, og jeg ville ikke snu meg for å se på den heller; jeg ville jo se på Julia! Men plutselig annonserte læreren at timen var slutt, og folk reiste seg for å gå. Det var storefri. Overrasket av timens brå slutt ble jeg sittende og se tomt fremfor meg en kort stund.

    ”Malin?” verdens mest velkomne stemme sa navnet mitt, og hjertet mitt reagerte som om en startpistol hadde blitt avfyrt. Jeg snudde meg, og så inn i de grønne, livlige øynene. ”Blir du med til kantina? Det er så kjedelig å gå alene.”

    Jeg smilte. ”Klart det, Julia!”

  6. Hei

    Akkurat nå er jeg vitne til at jeg sitter og skriver i firefox, mens menylinja nederst bare viser at Guitar Pro er åpent. Explorer har nemlig krasja helt. Jeg får ikke stilit inn volum eller noen ting!

    Jeg har restarta explorer 3-4 ganger nå, men no difference is made. Den står bare og spøler.

    Forferdelig irriterende! Det er noe som skjer ofte, men ikke så fastlåst som denne gangen. Det pleier å gå over etter EN restart!

    Sikkert flere som har opplevd dette!

     

    Noen som har en løsning?

    på forhånd: takk

  7. Hei

    Har vista SP1

    Oppdaterte nylig til iTunes 8, men det funka ikke i det heletatt:

    "du må reboote for at installasjoenen skal bli fullført"

    reboot > åpne iTunes

    "du må reboote for at installasjoenen skal bli fullført"

    reboot > åpne iTunes

    "du må reboote for at installasjoenen skal bli fullført"

    reboot > åpne iTunes

    osv.

    Så etter mye strev fikk jeg tak i 7,6 som er den eldste versjonen iPoden min støtter. Det funker forsåvidt fint, men hver gang jeg skal åpne iTunes, må det "installeres" på nytt, eller i hvertfall konfigureres. Det er utrolig strevsomt, og betyr at hver gang jeg har lukket vinduet tar det over 10 sek. å åpne det igjen. Er det noen som har hatt samme problem og finnes det en grei løsning?

    Takker for svar!!

  8. Tenkte å foreslå Sony Vegas Pro 8.0, men det koster vel litt en del...

    Sony vegas movie studio 9a (evt. platinum pro) koster bare en femdel av Vegas 8, kun 119 $ og hovedsaklig er den store forskjellen at du har en begrensing på 4+4 spor. (4 lyd 4 bilde)

    Men om man er litt rasjonell: hvor ofte har man egentlig bruk for det?

    i tillegg får man visst med 1001 lydeffekter når man kjøper det... sounds great!

     

    EDIT: Movie Studio 9 er kompatibelt med vista, men jeg har ikke fått noen av versjonene til å funke! :roll: Sony sin supportsentral var ikke så mye hjelp heller -.- noen som kan hjelpe meg der?

  9. HEi

    JEg lasta nettopp ned en trial fra Sony på Movie Studio 9a

    Installert og reinstallert over fem ganger, men det vil fortsatt ikke starte. Jeg får bare beskjed om at det har sluttet å virke, allerede før den har loadet ferdig programmet. nå har jeg bare 12 dager igjen av trialen, jeg har ikke fått åpnet det, har vært i kontakt med sony - som var lite hjelpsomme - og jeg har en diger klippejobb som må gjøres (i m2ts-format? fra et Canon HF100).

    Noen som kanskje kan hjelpe meg?

  10. JEg har canon HF100, og før jeg kjøpte det forsikret jeg megf om at det kunne brukes med vegas. jeg leste i en norsk test at det gikk fint - det støtter jo avchd. Men jeg har ennå ikke kjøpt programmet. jeg har trialen til movie studio 9 platinum, men den vil ikke starte i vista!! Prøvd å kontakte support, men de vil bare vite serial - noe jeg selvfølgelig ikke har fordi det er en trial. Sony har også fått blu-ray-kampatibilitet!

    Type:

    "Jeg kommer ikke på nettet, fordi jeg ikke har driveren. Den må jeg hente på nettet."

×
×
  • Opprett ny...