Gå til innhold

Wooteman

Medlemmer
  • Innlegg

    489
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wooteman

  1. Takker og bukker!

    Jeg har kommet så langt at det blir hovedkort. MSI gaming 9 ack, kanskje litt overkill, men god kvalitet og regner med at dette holder noen år. pluss likte stremmig enige de har i den. har alltid tenkt på å starte så hvorfor ikke. Kjører den sammen med intel 5820K 

    https://www.komplett.no/product/844958/datautstyr/hovedkort/intel-socket/msi-x99a-gaming-9-ack-socket-2011-3

     

    Ja jeg så at ikke kabinett ikke passet, så det er endret over til en corsair

    https://www.komplett.no/product/783884/datautstyr/kabinetterbarebone/cube/corsair-carbide-air-540-cube-case-sort

     

    Er veldig eing om at man må starte med det hva som er i pcen før man pimper den opp :p  Dette blir mitt fjerde nybygg. Og når man har holdt med gaming siden vi fikk ADSL/internett til huset og man ble 25 år. kan man vel ta et lite jubileum haha:) 

     

    Grafikort har jeg dere en gtx 970, men den blir jo bytta ut senere i år. 

     

    Jo jeg kunne jo selvfølgelig har ventet nizzen,  men når min gamle rigg tok kvelden etter 4 år. og jeg har vært uten en gamer pc i 2 uker, går jeg snart på veggen :p Det er som en bit av livet mitt forsvant.  Også er jo moro å bygge og mekke da :D

  2. Heisann:) Har veldig lyst til å lage meg en ny gaming rigg, Men er veldig usikker på hva jeg skal velge. Og hva som har skjedd i det siste i markedet, når man av og til bare oppgradere GPU. 


    Så da hadde det vært veldig fint å få litt tips!


     


    Dette er det jeg ønsker ut av den nye riggen. 


     


    Bruksområde:


    Gaming/All-round, mulig litt streaming.


    Spill det går mest i, Cities:skyline,CS,fallout 4, skyrim, overwatch, battlefield og RTS spill.


    Budsjett:


    10.000-16.000


    Overklokking:


    Ja


    Støy:


    Ikke så farlig, men vannkjølig på CPU.


    Lagring:


    SSD 250GB, har en allerede HyperX Savage SSD 240GB



    Seagate Desktop SSHD 2TB eller 4TB 

    Kabinett:


    Usikker, men et midi-tower, sett på NZXT H440W New Edition Silent Ultra


     


    Grafikkort:


    MSI GTX970, har et allerede. 


    kommer etter vært til å prøve ut SLI, mulig med gtx1070. 


     


    tilbehør


    Mulig jeg kommer til å gå for enge strømkabler i rød eller blå farge fra corsair, ønsker å pimpe litt opp, sant ha det ryddig i kabinettet.


     


     


    Jeg har også tenkt at jeg kanskje skal over til chipset Intel X99 Express på hovedkortet, For er det som er er framtidsrettet mot d12 osv?  


    Ønsker jo også at system skal vare noen år, evenultet at man bytter ut CPU osv.


    Tidligere har hatt hovedkort fra Asus og MSI og har alltid vært fornøynd med de. 


     


    Jeg så litt over deler igår, men synes det er vanskelig å bestemme seg altså! 


     


    Det er en ting jeg vil også spørre om, hva er man får om man virkelig skal slå på stor tromma på dette hovedkortet. overkill! men den er damn sexy!


    https://www.komplett.no/product/873402/datautstyr/hovedkort/intel-socket/msi-x99a-godlike-gaming-carbon# 


     


    takker for svar! :D 


     


     


     


     


     


     


  3.  

     

    Fikk en god del tips av dere når angående sinper build, men har ikke hatt tid før nå å starte opp  :p

    la til et build her 

    hva tror dere? 

    http://www.nukahub.com/tools/special?build=7f.2.5.2.3.3.6.6 

     

    lurer på om jeg skal sette på idiot savant på starten for noe ekstra exp, lvling har sett for meg sånn at jeg setter mer på per , int og agi og kanskje et poeng til på str for armour om det er nødvenning. før jeg starter med å sette på peaks som er til en sinper  :) Men har også lyst til å kanskje ta local leder, bygge base er tøft da. men får du mye igjen for det egentlig? 

     

    Hvis du syns det er tøft å bygge base så går du for det. Ganske artig der og da, men det er mer for "fun and games" enn noe annet. 

     

    Vil også påpeke at du gjentatte ganger skriver "sniper" feil. Det irriterer meg grønn av en eller annen grunn.  :mrgreen:

     

    Haha Sorry! takk for info. skal passe på det neste gang :) oki da vet man det 

  4. Fikk en god del tips av dere når angående sinper build, men har ikke hatt tid før nå å starte opp :p  

    la til et build her 

    hva tror dere? 

    http://www.nukahub.com/tools/special?build=7f.2.5.2.3.3.6.6 

     

    lurer på om jeg skal sette på idiot savant på starten for noe ekstra exp, lvling har sett for meg sånn at jeg setter mer på per , int og agi og kanskje et poeng til på str for armour om det er nødvenning. før jeg starter med å sette på peaks som er til en sinper :) Men har også lyst til å kanskje ta local leder, bygge base er tøft da. men får du mye igjen for det egentlig? 

  5. Men dere, gjorde queste human error igår. og siden da har jeg blitt helt hekta på lore og historien om hvem er  " bad guys " og " good guys "  og om det the Institute, er så ille som disse NPS skal ha det til? forsto det sånn etter det great war, at de faktisk prøvde å hjelpe commonwealth til å komme tilbake på beina men så gikk noe galt.  

    første fallout spiller jeg og fy faen hvor hekta man blir! 

    • Liker 1
  6.  

     

     

    Har noen et godt sinper build? og hvordan man lvl up det? :)

    Prioriter Rifleman (PER 2), Ninja (AGI 7) og Mister Sandman (AGI 4). Hvis du også gjør oppdraget til en kompanjong som heter Deacon, så vil sneak attack gå opp ytterligere. Med alle disse så vil du kunne gjøre 5,9 ganger så mye skade med sneak attack. Husk at det er forskjell på sneak attack og critical attack.

     

    Du kan også vurdere Gun Nut (INT 3), og Science! (INT 6) for å kunne lage lyddemper og andre mods som øker skaden.

     

    Når du kommer til lvl 30, eller deromkring, så kan du kjøpe Gauss Rifle i Goodneighbor, men jeg tror ikke det er mulig å kjøpe oppgraderinger til den. Man må tilsynelatende lage dem selv. Lyddemper til Gauss Rifle krever Gun Nut 4, og Science! 3.

     

    Slik våpenet er nå, så gjør den ca 2200 skade på sneak attacks. Jeg mangler en level på Rifleman, og i tillegg jeg skal ta Bloody Mess, og Lone Wanderer. Da burde den enkelt passere 3000 skade.

     

    VtZLpna.jpg

     

     

     

    Sikkert ingen som kan svare meg på dette.

    Men da jeg var rundom lvl 10-15 så fullførte jeg et oppdrag og npc sa at jeg skulle komme tilbake til han om en drøy uke... Men det glemte jo jeg å gjøre... Noen som har noen tips på hvem det kan være? :p

    Det var kanskje en kar som hette Cabot? I så fall så må du til Parsons State Insane Asylum.

     

    Ja altså for hver level er jeg innom å høyner noe på den

    Øverste linjen i det "treet" ? Kan man høyne det som et nedover treet også?

    Ja. Hvilke perks du kan velge er avhenging av hvor mange poeng du har i SPECIAL, og hvilken level du er. For eksempel, hvis du har 5 i Perception, så kan du velge de 5 første som er under perception, ned til og med Demolition Expert. Nesten alle perks har flere nivåer. Så hvis du vil ha Demolition Expert 2, så trenger du 5 i PER, også må du være level 10.

     

    Man kan altså velge den samme perken flere ganger for å få en bedre effekt, og av og til får du helt nye effekter når du gjør så. Du kan sjekke hva du får på hver perk, og hver level av den perken før du faktisk invisterer i den.

     

    Takk! men har du en god settup, tenkte å starte en char som går sinping 

     

     

    Jeg er nå på level 38 og har gjort dette for å få en god sniper character:

     

    Jeg startet en character med 10 Intelligence, 5 Agility, Endurance og Perception. Først maksa jeg ut Agility, deretter Perception (innen lvl 10 omtrent). Altså ingen perks før det. Siden det har jeg valgt Rifleman, Gun Fu, Concentrated Fire, Sneak, Mister Sandman, Ninja, Sniper og Action Boy. Det som nå står for tur er å booste Luck til minst 8 før jeg tar Better Criticals og Grim Reaper's Sprint. Etter det frister det med litt Charisma og Lone Wanderer. Til slutt: Bloody Mess!

     

    Jeg la igjen den lyddempa .50 rifla mi før et oppdrag hvor jeg støtte på en Mirelurk Queen i en kjeller. Istedet hadde jeg en lyddempa Combat rifle som gjør 88 skade i Pip Boy (istedet for ca. 120). Med et par chems innabords tok jeg 80% av livet hennes på det første skuddet og resten det andre, og jeg regner med at det hadde holdt med ett skudd med .50 rifla. I går tok jeg en Deathclaw (også i en kjeller) med ett skudd uten chems, henholdsvis med 6.3 og 5.3x skade. Jeg tror ikke at critical regnes med i dette, og det gjorde jeg også i begge tilfellene.

     

    Som sagt over skal det ikke være umulig å gjøre 2000+ skade med ett skudd, og med nok Sneak blir du ikke oppdaget (kun Caution) slik at de neste skuddene ofte også er sneak attacks. Med andre ord; seriously overpowered!

     

    Jeg har kun tatt noen få andre perks; Scrapper (2), Science (1), Hacker (1) og Locksmith (1). Det er ikke nødvendig å ta Gun Nut og Science for å klare seg fint (på Normal). Man får lett og ofte ganske tidlig tak i våpen som har ett eller flere komponenter man kan fjerne ved å installere "normal" eller "standard". Disse kan man så sette på sitt eget våpen av samme type. Slik har jeg "makset ut" våpen og rustninger uten slike perks - jeg ville ha Science for å få bygge Laser Turrets (men burde heller ha gått for Heavy Machine Gun pga mindre sjeldne komponenter.) Når det er sagt kan man riktignok få makset dem ut en god stund før MED perks, men da utsetter man istedet bonusskade-perks slik som Mister Sandman.

     

    Tusen takk for info :)  skal lage et build når jeg kommer hjem idag woop woop! 

  7.  

    Har noen et godt sinper build? og hvordan man lvl up det? :)

    Prioriter Rifleman (PER 2), Ninja (AGI 7) og Mister Sandman (AGI 4). Hvis du også gjør oppdraget til en kompanjong som heter Deacon, så vil sneak attack gå opp ytterligere. Med alle disse så vil du kunne gjøre 5,9 ganger så mye skade med sneak attack. Husk at det er forskjell på sneak attack og critical attack.

     

    Du kan også vurdere Gun Nut (INT 3), og Science! (INT 6) for å kunne lage lyddemper og andre mods som øker skaden.

     

    Når du kommer til lvl 30, eller deromkring, så kan du kjøpe Gauss Rifle i Goodneighbor, men jeg tror ikke det er mulig å kjøpe oppgraderinger til den. Man må tilsynelatende lage dem selv. Lyddemper til Gauss Rifle krever Gun Nut 4, og Science! 3.

     

    Slik våpenet er nå, så gjør den ca 2200 skade på sneak attacks. Jeg mangler en level på Rifleman, og i tillegg jeg skal ta Bloody Mess, og Lone Wanderer. Da burde den enkelt passere 3000 skade.

     

    VtZLpna.jpg

     

     

     

    Sikkert ingen som kan svare meg på dette.

    Men da jeg var rundom lvl 10-15 så fullførte jeg et oppdrag og npc sa at jeg skulle komme tilbake til han om en drøy uke... Men det glemte jo jeg å gjøre... Noen som har noen tips på hvem det kan være? :p

    Det var kanskje en kar som hette Cabot? I så fall så må du til Parsons State Insane Asylum.

     

    Ja altså for hver level er jeg innom å høyner noe på den

    Øverste linjen i det "treet" ? Kan man høyne det som et nedover treet også?

    Ja. Hvilke perks du kan velge er avhenging av hvor mange poeng du har i SPECIAL, og hvilken level du er. For eksempel, hvis du har 5 i Perception, så kan du velge de 5 første som er under perception, ned til og med Demolition Expert. Nesten alle perks har flere nivåer. Så hvis du vil ha Demolition Expert 2, så trenger du 5 i PER, også må du være level 10.

     

    Man kan altså velge den samme perken flere ganger for å få en bedre effekt, og av og til får du helt nye effekter når du gjør så. Du kan sjekke hva du får på hver perk, og hver level av den perken før du faktisk invisterer i den.

     

    Takk! men har du en god settup, tenkte å starte en char som går sinping 

  8. Heisann dere! hyggelig å se igjennom tråden at folk koser seg med den ny exp :)

     

    Men det jeg lurer på, er det verdt kjøpet, jeg har spilt wow siden vanlia. kom til lich king før jeg synes det gikk nedover med exp packende til wow.

    Spør jo om dette vær gang det kommer noe nytt til wow.

     

    Hører av flere at de har gått tilbake til hvor de startet. og det har blitt bra igjen. man får feeling fra vanlia. Og det er en føleslen jeg savner! Men er litt redd å gå tilbake kan bil lett hekta igjen :/

     

    Hvis det er verdt å prøve. hva skal man gå da. Warrior , Pala eller hunter ?

  9. God dag / God kveld alle sammen!


    VI skal ha en gaming weekend fra i morra aka 29.08.2014 - 30.08.2014 Meing at vi skal ha 4hz vs randoms.


    Matchen starter opp kl 20 , men man bare joine inn for litt opp varming ;)


    Og lurte på om dere har lyst til å bil med å spille på vår server.

    Jeg kommer også til å streame noe før kampen, skal se hvordan dette går.

    Legger den på twitch,




    Tar med med noen matcher å, før jeg slenger meg inn selv i kampen!


    LINK til server



    Det er også satt opp en TS for denne weekend

    det er da

    label 4hz Gaming Weekend

    adrees : se-voice2.fragnet.net:10059nd

    passord : gamingweekend29082014


    Men det er mulig at dere kan spille sammen med oss på lag. det kommer an på hvor mange som møter opp i morgen fra vår side.

    ellers så ønsker vi motstand!


    Mulig vi skal også ha noen konkurranser ;)


    Annet info maps


    Propag - conq

    lumpp - rush

    locker - coq

    metro - rush

    shaghai - coq

    zavod - rush

    Sunken - coq

    Propag - rush

    rouge - coq




    se ya on the battlefield!




  10. Heisann!

     

    Vil bare informere om at vi i 4hz, holder på å starte opp en server. Vi skal være aktive på denne i helga værtfall.

    Hyggelig om folk vil ta seg en tur innom :)

     

    See ya on the battlefield!

     

    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/37c4a812-55fc-4894-a23f-62a9387065c2/4Hz-Faming-Com-Cq-GGC/

     

    MERK! det blir vanlig conquest.

    32 eller 42.

    maps

    Siege of Shanghai, Propaganda, Lumphini, Sunken, Metro og locker.

     

    Fredag 08.08.2014. fra kl 10 - halv 11. kan det bli enkelte restart på serveren, pga vi setter den opp :-)

     

    LINK til vår side

    http://www.4hzgaming.com/index.php

     

    Ellers må jeg ønske dere en god helg! :D

     

     

     

  11. Fortsatt får jeg denne buggen her "input limit reached "

    trodde de fiksa det når serverende igår ble bra igjen, nope..

     

    sjekket opp med hva jeg kan gjøre,

    slettet cache mappa.

    satte spillet som admin.

    reparerte filene.

     

    men kommer ikke noe lengre. har noen flere forslag? :)

     

    har ikke sett over routeren, kan jo kanskje endre noen porter.

  12. har en siste oppdatering fra amd som ikke er en beta versjon.

     

    heller ikke noe store temperatur endring som skjer.

    men hvordan innstallere man disse driverende til hovedkortet via nett ? har aldri vært borti dette før.

    men jeg synes det er så merkelig at ikke win7 har riktig dato og klokkeslett. hørt at det kan være noe bios klokken da. hvis ikke jeg har lest feil.

  13. CPU : Intel Core i7-4770K Processor

    Hovedkort : ASUS Maximus VI Formula, Socket-1150

    Strøm : XFX ProSeries XXX Edition 850W PSU

    RAM : Kingston DDR3 HyperX Beast 16GB

    GPU :

    XFX Radeon R9 280X 3GB GDDR5 BLACK

     

    det er kun GPU jeg har lastet ned drivere fra nettet.

     

    har aldri oppdatert hovedkortet via nettet før.

    Bruker windows 7 :)

  14. heisann.

    bygde mitt nye monster i nov. gikk over fra amd til intel i dette buildet.

    fungrert veldig fint da. men så ble det noe problemer med strømforsnyiningen at den kutta. sant GPU og hovedkort. sendte da pcen til komplett i jula.

    de satte den sammen på nytt og testet pcen.

     

    Og fikk den tilbake første dagene i jan. merket at den små lagget noe i starten og at den kutte pluslig ut - strømmen.

    satte da størmmen i en annen kontakt da, sluttet den å kutte. men fortsatt lagger den uansett hvilket program du bruker. henger seg i 5 - 10 sek også kommer det tilbake. kan varigere veldig.

     

    Når jeg spiller merker jeg at det hakker i 1 min før den blir normalt igjen. men kan se at de blir korte glicher av og til på skjermen.

    disse probleme har jeg merket mest med BF 4 og lol.

    andre spill som euro truck sim , total war er det bare av og til glicther men ikke ofte.

    og nå kommer det heletida feil klokkeslett i windows. selv om jeg oppdatere den går den tilbake til feil tid. Merker også er internett kan henge tiltider.

     

    jeg har sjekka kablene så det er i orden. reinnstallert enekelte programer, prøvd forskjellige driver på GPU. hjelper ikke.

    har også updatet alt programvare via cdene som var med på hovedkort osv.

    har ikke endret noe i bios.

     

    nå vet jeg ikke mer hva jeg kan gjøre. og er små lei av dette her ass.

     

×
×
  • Opprett ny...