Gå til innhold

superflash

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superflash

  1. Er ikke dette nøyaktig samme priser vi har hatt i et par tre-fire år nå?Rundt 500,- for et par gigabyte data og store gebyrer for ekstra SIM-kort.For data ser dette ut som ett av de dårligere tilbudene tilgjengelig.

     

    1 kr pr dag for ekstra SIM-kort er ikke et stort gebyr... og det koster ikke 500 for et par GB men 399 for 3GB , fri tale/SMS/MMS og i tillegg kan du bruke 1000 minutter i norden, 2 for 1 på kino osv.. Tele2 og Telenor leverer begge dårligere priser. De har riktignok sine "billig"-selskaper som er nettbaserte, men det har da også TeliaSonera (som eier Netcom) gjennom Chess.

  2. Jeg forstod det ikke som at det var tvang å bytte til det nye "Smart" konseptet. Man får ikke lenger nytegnet ett av de gamle abonnementene eller bundet disse for en ny periode. Det fortelles at det blir slutt på Trådløs Familie fordi Smart nå inkluderer 20.000 ringeminutter, SMS, og MMS i samtlige pakker. Det må jo fremdeles være mulighet for de som har eldre abonnement å beholde dette ? I tillegg vil det jo også være en fordel for en familie å få en faktura istedenfor fire. NetCom kunne også vært litt rausere med belønningen man får for å bestille Spotify Premium gjennom dem. Velger man en av de lavere pakkene og Spotify Premium så er det jo greit med 500MB ekstra. Men om man har lavere forbruk enn de større pakkene så kan man jo like gjerne betale for Spotify Premium selv og slippe å ha bindingstid.Før Smart konseptet kom fikk man jo enten telefon rimeligere eller avslag i månedsprisen OG Spotify Premium i tillegg.

     

    Man får fortsatt rimeligere telefon når man velger Smart Basis eller større. Det som er nytt er at man ikke trenger å ha nedbetaling i tilleg :) De som har spotify vil nok uansett fortsette med det, og når man kjøper ny telefon med binding kan man like greit ta med spotify for å få 500 ekstra MB

×
×
  • Opprett ny...