Gå til innhold

lidvar

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lidvar

  1. Nokon som veit om det går an å fjernstyre ein android-telefon over nettet?

     

    For eksempel så jobber eg offshore og der er det ikkje lov å ha med seg mobil, dermed får ikkje eg lest meldinger som kommer i løpet av dei to vekene eg er offshore.

    Derfor tenkte det kanskje kunne vere mulig å logge seg på telefonen gjennom internett på ein måte for å lese og eventuelt sende meldinger...

  2. Etter flere forsøk fekk eg det til tilslutt. Virkar som problemet var ein slags timeout-funksjon på USB-tilkoplinga, den gjekk etter ei viss tid (før oppdateringa var ferdig) over til vanlig flashdrive-tilkopling (virkar som om oppdateringsprogrammet skal ha den i ein spesiell overføringsprotokoll medan den oppdaterer, men denne ser ut til å ha ein timeout som var for rask for mitt oppsett).

    Har no blitt kvitt alle tidligere problem ser det ut til! Men har fått eit nytt mindre problem som er at symbolet for ny sms/mail på toppen av telefonen ikkje alltid går av etter at eg har lest ein ny melding. Har dere andre samme problem? Eg bruker Handcent som SMS-program, det kan vere ein årsak (men hadde ikkje dette problemet tidligare med Handcent).

  3. Bruker den offisielle exe-filen ja. Alt går ok, og programmet starter oppdatering av telefon (grønn linje begynner å gå), men omtrent halveis i oppdateringen stopper programmet og dukker opp med eit infovindu som beskriver at eg må ta av batteriet, sette det på plass, holde inn kamera og volumknapp mens eg slår den på.

    Deretter må eg starte oppdatering på nytt. Dette gjentar seg gang etter gang. Når eg har gitt opp tilslutt viser det seg at telefonen kan startes med gammel software.

     

    Er det noko grunnleggende eg har glømt? Eg har prøvd å fylgje den pdf-guiden som følgte med nedlastingen ifra ACER 100%.

  4. Har prøvd å oppdatere telefonen til på to forskjellige måter no, men får berre feilmeldinger. Er det nokon som kan legge inn link til ein guide som fungerer.

     

    Har hovedsakleg testa mest med det som kan lastes ned på acer sine sider:

    http://www.acer.no/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=no&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=397&sp=page15e&ctx2.c2att1=12&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=397&CountryISOCtxParam=NO&ctx1.att21k=1&CRC=3005844799

  5. Har hatt Liquid i eit par måneder no, og har ikkje oppgradert, rootet eller noko slikt på den.

    Likevel har eg nokon problem som start alltid har vore der, dei som er mest irriterende er:

     

    - Telefonen låser seg og gir melding om tomt batteri (selv om det er fulladet), skjerm og alle knapper er ute av funksjon. Eneste løsning er å ta av batteriet og starte den på nytt.

     

    - Etter at tastaturet har vore brukt henger skjermplassen til tastaturet igjen med svart bakgrunnsfarge (skjerm blir halvert på ein måte). Løsning er å halde inne menyknapp for å slå på tastatur og gjøre det igjen for å slå det av.

     

    - Somme tider slutter rotasjon av skjermen å fungere. Eneste løsning eg har funnet er å restarte telefonen.

     

    Er det andre som har opplevd desse problema? Eventuelt funnet løsninger på det...

  6. Kva er status på mulegheit for innebygt 3G (slik at ein berre setter sim-kortet i sjølve laptopen) i A150 no?

    Ser at temaet har vore tatt opp før, men det står no også på FAQ hos Acer at det finst ein modell med dette...stemmer dette?

  7. Er det noen mulighet for å ta backup eller laste ned alle SMS og MMS fra Diamond til PC?

     

    Hvis du bruker Outlook på PC'en, kan du bruke Jeyo Mobile Extender. Den laster meldingene ned til en egen mappe i Outlook. Se www.jeyo.com/extender.asp

    Men.., dette er dessverre ikke en Standalone eller superløsning!!

    Jeyo har også ein standalone-løysning som fungerer greit. Den heiter Jeyo Mobile Companion, du finner den her:

    http://www.jeyo.com/companion.asp

  8. Litt off topic, men eg har også ein Pioneer DEH-P70BT og har inntil nylig hatt ein SE K750i. Det har fungert greit funksjonsmessig, men lyden har vært håplaus. Så eg har ikkje brukt den. Problemet er at mottakeren berre høyrer ekko og støy. I bilen min høyres det greit ut. Nokon som har hatt samme problem?

     

    Har no skifta mobil til samsung U600, men har ikkje fått prøvd den enda (satser på å få testa den idag). Men mitt inntrykk er at feilen ligger i pioneer'en...men kan vere eg tar feil der.

  9. Har eit problem medGtalk i fobindelse med bruk av slik transport av msn-chat til Gtalk (chat med msn-kontakter i Gtalk.

    Les meir om det her:

    Artikkel fra ITpro

     

    Eg har eit problem med Gtalk (og gmail) fryser når eg bruker det. Det fungerte fint ei stund, men plutselig slutta det å fungere.

    Det som skjer er at gmail fungerer fint heilt til msn-transportene kommer opp og får pålogget/ikke pålogget status. Då får eg ikkje åpna mailer, og eg kan berre skrive til kontaktene. Når dei skriv tilbake får eg ikkje opp teksta dei skriv, men får en oransje varsel om at dei har skreve noko nytt. Dersom eg starter opp gmail på nytt kan eg åpne loggen (må rekke det før msn-transportene kommer) og lese kva kontaktene har skreve.

     

    Nokon som har ein løysning på dette?

×
×
  • Opprett ny...