Gå til innhold

NiceViolence

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NiceViolence

  1. Ligger vel mye i personen en spør, personlig liker jeg Gabriels stemme bedre.

    Raspete eller ikke er det bare en preferanse.

     

    Men Fish er slettes ikke værst!!!

     

    Second! Men så har jeg ikke det samme forholdet til Fish heller, selv om jeg har hørt en del på Marillion. Både Fish og Gabriel har begge et særegent utrykk som jeg liker veldig godt.

  2. Å kunne velge seg en favoritt av Genesis må vel kunne sies å være nærmest en umulighet, har opp gjennom de siste årene stort sett hatt alle Gabriel-albumene (Bortsett fra From Genesis to Revelation) som favoritt en eller annen gang. Men siden Foxtrot var det albumet som introduserte meg for ikke bare Genesis, men prog-rock generelt, så må jeg si at det er denne som alltid vil stå mitt hjerte nærmest. Jeg vil aldri glemme den første gangen jeg hørte den herlige mellotron-introen på Watcher of the Skies til hele mesteverket blir toppet med min all time favorite, nemlig Supper's Ready. En fantastisk låt på et fantastisk album, intet mindre!

     

    Men likevel, The Lamb, Selling England, Nursery Cryme,til og med Trespass er alle must-hears og album som titt og ofte blir spilt her i gården :)

     

    Vil også legge til at både Trick of the Tail og Wind and Wuthering har alt for ofte blitt neglisjert i forhold til de andre mammuttene, herlige album disse og! Etter at Hackett dro ble Genesis ikke det samme bandet for meg, selv om det skal nevnes at det finnes mange lyspunkt i Collins-perioden og. Tror vel jeg trygt kan påstå at Genesis er mitt favorittband :D

  3. Heisann!

     

    Nå har det slik at jeg kjøpte PS3 Slim for en uke siden, med FIFA 10 og Dirt 2. Så tenkte jeg at jeg skulle koble den opp til nett, slik at jeg kunne patche, spille online mm...

     

    Det er ikke trådløst nett her, så jeg måtte koble til med kabel. Problemet, er at jeg ikke har noen router å koble til, men kun et lite uttak i veggen. PS3 la ikke merke til nettet i det hele tatt...

     

    Så, da er mitt spm: kan jeg ikke koble til nett hvis jeg ikke har router? Eller det noe annet som kan forårsake feilen?

     

     

    Takk for svar :)

  4. Motorpsycho

     

    Ok, i norsk sammenheng er de vel ikke så ukjente. Men at et prima band av et såpass råbra kaliber som Motorpsycho ikke er mer kjent der ute er en synd og en skam. Hadde de kun fått litt annerkjennelse kunne de lett ha toppet A-ha og andre store norske band's berømmelse i utlandet, mener jeg.

  5. Det største minuset med hele plata må være tekstene som er så latterlig patetiske mesteparten av tiden. Men musikalsk sett er også Black Clouds & Silver Linings på topp.

     

    Enig med begge. Hadde tekstene vært på lik linje med det musikalske hadde nok dette vært en enda sterkere kandidat til årets plate for min del.

  6. Da var to låter fra Black Clouds & Silver Linings lekket ut på nettet også. Noen andre som har hørt de?

     

    Jeg likte A Nightmare to Remember veldig bra, bortsett fra "synginga" til Portnoy mot slutten, herregud så irriterende! Hadde de droppet det hadde den vært noe av det beste jeg har hørt fra DT på leeenge.

    A Rite of Passage var helt ok, men den når ikke likevel helt opp for min del.

     

    Alt i alt, lover bra synes jeg :thumbup:

  7. Ayreon - 01011001

    Ayreon01011001regular300.jpg

     

    Oppdaget Ayreon i fjor med den fantastiske utgivelsen The Human Equation, og var sannelig spent på om Arjen Lucassen kunne presse fram enda et mesterverk. Og det kunne han sannelig! Fylt med mange instrumentale krumspring, vokale prestasjoner i verdensklasse og en engasjerende historie har han igjen fanget min oppmerksomhet. Med 01011001 befester Ayreon sin posisjon som et av vår tids største musikalske undre.

     

     

    Alestorm - Captain Morgan's Revenge

    ALESTORM_Captain_Morgan_s_Revenge-2.jpg

     

    Et av årets store overraskelser. Med den halveis tvilsomme taggen "Pirate Metal", treffer de blink hos meg. Stappfulle av cheesy tekster, piratvokal og heseblesende soloer lykkes etter min mening stort med sin debut.

    YARRGH!

     

    Opeth - Watershed

    Opeth-cvr-0508.jpg

     

    Opeth har gjort det igjen! Med mange sterke utgivelser, inkludert Blackwater Park som etter min mening er den sterkeste så langt, følger de opp med et album som kommer langt opp på listen over mine Opeth-favoritter. Vokalen er simpelten fantastisk utført av Mikael Åkerfeldt, og med sitt spennende tekniske reportoar lager de både nydelige fine og herlige brutale sanger som kommer på rekke og rad.

  8. You Know My Name av Chris Cornell owner alt som har kommet av Bond-sanger. Husker enda den følelsen da jeg hørte den for første gang da jeg så Casino Royale på kino.

     

    Når det gjelder den nye har jeg ikke noe spesielt imot den, etter min mening fortjener den ikke så mye pes som den har fått. Men det er bare min mening ;)

×
×
  • Opprett ny...