Gå til innhold

busch

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av busch

  1. det lar seg gjøre har du litt peiling :) om det er sånn som på mange nokia modeller så trenger du et plekter også et lite skruhjern :) men har du ikke peiling så ville jeg lat være og fått noen som kan det til og gjøre det :) byttet deksler på n73 min til svarte når jeg hadde den. Det ble døds kult :) ps jeg fikk litt hjelp når jeg skulle gjøre det fra en kar på verkstedet.

  2. Helt seriøst denne mobilen har jo alt :) jeg kjede meg ikke et sec lengre når jeg har død tid og må vente på noe. Alltid noen som har åpen wlan sone her og der :p grafikken er helt syk på mobilen spille funke som bare det. se film, høre på mp3. skjermen ikke minst snu den rundt og ligge og surfe på nette og høre på mp3 når man vente på noe genialt :) Enste som bekymere meg er slider system at det vill starte og bli slarket etc. Og batteriet er ikke det beste men hva forvente man :p Og folk klage på gps det er små tull synes fungere helt greit som en håndholdt gps :) Og du finner alt mulig programmer og tjenester til mobilen som er genialt. Enste jeg sliter litt med er itelesync. ikke den beste epost lesern som jeg har forstått. Noen som bruke den mot mail her og kan gi meg litt tips ? om hvordan få push mail til og fungere på en vettig måte.

  3. Hjelper det med mindre skrift om han ikke leser hva som står? :p

     

    Større skrift får du ikke på 5500. Desverre.

     

    Litt spennende tall her. Er som folk sier overhodet ikke representativt for Norges mobilsalg, men fint med litt rankinger likevel.

    8743336[/snapback]

    Jeg må bare si du tar litt feil her siden 5500 er en symbian tlf og Nokia har lovet og komme med en oppgradering til symbian serie 60 der du kan få forandra skrifta på sånn som på 6131 kan og 6300 :) men vet ikke om dem har fikset det enda men det skal komme etter det jeg hørte når jeg snakket med dem.

    du kan jo også sjekke ut dette programmet http://shop.psiloc.com/en/Application,2622...+Font+Magnifier

    Dette koster da penger men kan være godt verdt de stakkars 9,95 euro det koster :)

  4. Nå har jeg hatt en n73 for ikke så lenge siden. Det er seriøst den beste tlf jeg har hatt den hva helt genial :) tålte helt sykt mye. Knuste en gang front dekslet på den, når den fallt på isn fikk en liten brist i desklet med glasset bytt det så hva dem som gulle go igjenn :) en gang så kaste jeg tlf i en stolpe uhell da flyge minnekort og alt sammen rundt omkring men jeg plukket den sammen igjenn og starta den merke ikke noe me den :) Men kamera er nok bedre på k800i du har jo da også k810 om det kan være et alternativ for deg :) men jeg kan anbefale n73 veldig mye :) er så digg med så stor skjerm. Nå kan det være at jeg hva utrolig heldig med min siden den tålte så mye.

  5. Forsikring som Telenor Telehuset har er helt genial! kommet best ut i test her også :) der betale du 599 gjelder i år. Og har en egenandel på da 300 kr og saken løses på tlf ikke noe virrvar med papirer hit og ditt ta en tlf og noen timer seinere som regel så er saken ut av verden da kan du endt hent deg ut en ny tlf eller få dekket reprasjon på den du har. Så si at du binder tlf din opp i 12 mnd så er du forsikrret i 12 mnd så slipper du og kjøpe deg en ny tlf for mange tusen om det var det tlf din kostet uten binding. Og da dekker den stortsett alt uten om når du mister mobilen din :)

  6. jeg digg denne tlf på grunn av to ting store gode taster der folk som har litt problemer med små taster får et produkt som fungere :) og ikke minst skjermen stor go skjerm som du kan sette opp skriftstørrelsen på noe helt enormt :) en heldig vinner til de som trenger en god telefon og sende sms og bare ta i mot samtale :)

  7. tja har n95 selv og si meg enig at tlf er rå ;) men er spent hvor lenge den ikke er slarket hos meg :p har hatt den i 3 uker nå. Jeg er blitt totalt avhengi av den er helt genial og surfe nett på :) aldri en kjedelig stund på bussn lengre :p Merket mye programvare feil fks multitasking mellom flere program har oppgraderte programvaren nå så får vi se. Men slitter fortsatt med at når jeg får en tlf fks og jeg sitter og surfe nette så hopper browser ut og jeg må starte alt på nytt. Hadde også et progblem med at minne mitt hva fullt hele tiden men har ikke fått dette enda etter programvareoppgradering. Dette med lilla skjær i bildene tja kan være litt enig der også :) Men fra og gå til n73 noe som er faktisk den beste mobilen jeg har hatt for den har tålt alt mulig og funket som snus. Så er dette veldig bra :) og hit til veldig fornøyd anbefales og prøves. Men forstår den ikke er så go på epost og itelesync som e65 men har ikke testet dette ut enda. Alt i alt en morrsom mobil som er rå rask :)

  8. Jeg er på utgikk etter et program som lar deg forandre profil din tidsinstillt ? la oss si jeg setter tlf på lydløs klokka 00:00 også slår den seg av lydløs klokka 13:00 siden jeg har fri den dagen og ønske og sove lenge :) men orke ikke og sove til klokka 3 på dagen sånn at folk kan få tak i meg om det skulle være noe :) alltid noen som blir forbanna for jeg har tlf på lydløs og ikke tar tlf. finnes det noe sånt ?

  9. ER mye bra sakt her, Ja dette er et stort problem. Men det som er så sykt med swap er jo faktisk at dem bare bytte innmaten har hatt et tilfelle der dem byttet innmat og når jeg slo inn imei nr på tlf fant jeg ut at dette hadde tilhørte en annen kunde som har hatt tlf sin inne på reprasjon og fått en ny tlf hos oss i samme butikk. Kan dem gjøre dette ? der også viste seg at kunden hadde fått andre sin deksel en dem som han leverte inn. Jeg fix saken med og si at endt så tar dere og bytte dekslene til kunden eller så må jeg si til kunde at han har fått en annen sin tlf som har vært feil på lenge og lå alt for lenge inn på reperasjon. det endt med at en tok ansvare til slutt på verkstedet og bytte dekslene også. Samme hvordan verksted det hva.

  10. om ikke tlf er kjøpt hos butikk du lever den i :) Om Nokia verkstedet ligger i et mobilforetning så har vel ikke den foretningen krav på og låne ut en tlf som ikke kunde en gang har kjøpt hos dem? Siden faktisk burde prioritere kunder som har kjøpt tlf hos deres butikk. Så har vel ikke kunde krav på låne tlf ? da må det jo være komplett som må stå for låne tlf.

×
×
  • Opprett ny...