Gå til innhold

Jomac

Medlemmer
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jomac

  1. Jeg skjønner deg veldig godt. Jeg vet ikke om jeg vil ha noen touch-skjerm for sms-ingen min enda.

     

    men se på denne siden hos Prisguiden, alle mobiltelefoner med fulltastatur, wlan og 3g:https://prisguiden.no/sok?count=18&n=&sort=popularity&order=desc&categoryId[]=19&detailId[]=846%281%29&detailId[]=1398%281%29&detailId[]=1420%281%29&pg-q=

     

     

    Det var ikke så dumt! takk for svar!

     

    Om andre har flere tips, tar jeg gjerne de imot med åpne armer ;D

  2. Hallo!

     

    Jeg har nå hatt min Nokia E61i i 4år, og det batteriet begynner å bli slitsomt dårlig. En samtale og jeg må lade den.

    Dette er den beste mobilen jeg har hatt, som har alt jeg trenger. Wifi, kamera, fullt QWERTY tastatur, grei skjerm og ikke minst veldig bra batterikapasitet.

     

     

    MEN... det er jo ingen som lager slike telefoner lenger. Alt skal være touch. Jeg MÅ ha fysiske taster. Jeg elsker Blackberry designet, bare synd man MÅ ha trigcom abonnement for at de skal fungere skikkelig. For mms og internet er greit å ha

     

     

    iPhone er uaktuelt.

     

    Telefon _må_ ha: QWERTY tastatur, Wifi, kamera, god batteritid/samtaletid, og ikke minst god samtalekvalitet!

     

    (noe jeg ikke har lest noe om når jeg leser tester av mobiler.. ingen som nevner kvaliteten under en samtale. merkelig. trodde man brukte mobilen for å ringe, og ikke spille dårlige spill..)

     

    kan noen hjelpe meg? :)))

  3. er enig med de lenger oppe.. Hvor blir det av alle mobiltestene da? før klikket jeg innom Amobil for å lese om mobiltestene og kanskje finne min nye mobil, men.. det er jo Apple-stuff overalt. Kan faktisk ikke fatte hvorfor dere ikke har testet Nokia E72. Som kom for et år siden. Og det har da kommet mange andre mobiler senere, som ikke er blitt testet. Blir for dumt. Amobil kan egentlig bytte navn til Applefan.no....

  4. fet telefon! irriterer meg GRØNN over at det kun Motorola og RIM som klarer å lage kule qwerty telefoner. ikke noen KJEMPESTORE meny taster, og taster som egentlig ikke har noen grunn til å være der. bare se på Nokias E-serie. kunne vært perfekt, om de ikke hadde valgt å ha med 4veis tasten, pluss hjem, valg, sms, kontakter osv på fronten. det blir for mye, og skjermen blir for liten i forhold til resten av telefonen. det ser bare dumt ut. Blackberry 9700 er perfekt.

     

     

    er det noen som kan svare meg på OM jeg hadde kjøpt Droid Pro i USA w/no contract, ville den fungert i norge??

  5. det er jo igrunn ingen forstørret iphone siden den ikke har noe kamera.. så vil heller påstå det er en stor ipod touch.. så hva er greia? jeg så presentasjonen, og jeg så videoen på apple.com.. men jeg ble ikke imponert. for det er i grunn ikke et produkt som folk egentlig har bruk for, men siden det er apple, så kjøper folk det. iWheel hadde solgt i flere millioner liksom. hvis dere skjønner greia.. for man kan jo ikke kjøre spotify og safari samtidig feks.. man MÅ bruke itunes..

  6. dette var skuff! jeg tenkte "ååh ny ipod shuffle!!! :thumbup: " men så at det ikke var noen taster og hvor stygg den egentlig var så bare :wallbash:

    og tastene er på ledningen? tror alle som har prøvd ipod vet at de øretelefonene SUGER! jeg liker apple ting, men det her håper jeg og regner jeg med blir den største floppen!! hvem gidder å kjøpe sånt?

×
×
  • Opprett ny...