Gå til innhold

Andreas-J

Medlemmer
  • Innlegg

    622
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andreas-J

  1. Hei,

    Er på utkikk etter en ny tv. Kriterier:

     

    Størrelse:

    Ser for meg en 42". Rommet er litt i overkant av 3 meter langt.

     

    Prisklasse:

    10.000,- Hvis det finnes tv til 5.000,- som er like bra som en til 10.000,- så for all del kom med det.

     

    Jeg kommer til å bli sittende litt skrått på tv'n tror jeg. Det er ikke helt bestemt enda, men det er greit å finne en tv med relativt god innsynvinkel.

     

    Jeg vil ha mulighet til å koble til PS3, muligens BR spiller etter hvert. Det er digitalt bakkenett i blokka. Har pc med HDMI utgang. Ser for meg at jeg trenger minst 3 HDMI innganger, 4 hadde vært fint.

     

    Ellers ser jeg mye sport, action filmer og noe naturprogrammer.

     

    Har sett på to alternativer.

    Panasonic TX-P42G10E

    Panasonic TX-P42G15E

     

    Er åpen for de fleste alternativer.

     

    På forhånd, takk! :-)

  2. Hei,

     

    Jeg er ute etter en ny maskin, og valget har nok falt på en Lenovo SL300, men er litt usikker på hvilken utgave jeg skal velge. Grunnen til at jeg har valgt SL300 er fordi jeg vil ha en liten maskin som er lett å få med seg fra sted til sted. Samt at det ser ut til å være god batteri tid på maskinen.

    Maskinen kommer til å bli brukt til surfing med en del faner, mail, musikk, film og noe spill.

    Om jeg betaler 8.000 eller 9.500 spiller ingen rolle for meg, så lenge jeg får en maskin jeg kan være fornøyd med.

    Er åpen for andre merker også, men hører ofte at Lenovo leverer kvalitet, så man får det man forventer.

     

    Men en ting jeg er litt usikker på er hvordan overgangen fra 15" med 1400 x 1050 oppløsning til en 13,3" 1280 x 800 vil bli. Noen som har noen formening om dette?

     

     

    På forhånd, takk :-)

  3. Hei,

     

    Jeg er ute etter en ny maskin, og valget har nok falt på en SL300. Men vet ikke hvilken utgave jeg skal velge.

    Maskinen kommer til å bli brukt til surfing med en del faner, mail, musikk, film og noe spill.

    Om jeg betaler 8.000 eller 9.500 spiller ingen rolle for meg, så lenge jeg får en maskin jeg kan være fornøyd med.

     

    Hvordan er oppløsningen på skjermen? Forestiller meg at den kan bli litt lav fra det jeg er vant med i dag. Kjører i dag 1400 x 1050 på 15".

     

    På forhånd, takk :-)

  4. Har nå målt over dynamoen, og den lader 13,9V.

     

    Har også målt strømforbruket på en annen bil, det var på ca 2A når den gikk på tomgang. Når den ruses opp, øker ikke strømforbruket merkbart.

     

    Når jeg skrur på tenninga på bilen, går det knapt 1A. Det er først når bilen starter forbruket blir ca 13A på tomgang, og over 20A når den ruses opp.

     

    Jeg trenger noen ideer / forslag! :-)

  5. Vet ikke eksakt hvor mye den lader. Må få tak i et måleinstrument som viser desimaler. Ja, har målt over batteriet. Hvor på dynamoen skal man måle?

     

    Har tenkt til å gå over koblinger på batteriet nå etterpå, men problemet er at jeg ikke merker om det er noen forskjell før jeg har kjørt tom batteriet. Kan jo helt sikkert måle meg frem til det også på en eller annen måte.

  6. Hei,

     

    Har en MB 190E 2.0 som tømmer batteriet under kjøring. Har skiftet batteri, børster på dynamo, men ingen ting hjelper. Den lader over 13V (vet ikke eksakt hvor mye).

    Hvis jeg måler med et tangampermeter mens bilen står og går på tomgang, viser det ca 13A. Når motoren ruses opp, øker dette til over 20A. Stemmer det at strømmen skal øke når turtallet øker?

     

    Noen som vet hva som kan feile bilen? Skal svare på de spørsmål som kommer så godt som mulig.

     

    På forhånd takk :-)

  7. Det betyr at det koster deg maks 20 kroner pr dag å surfe. Hvis du har passert 20 kroner, kan du altså fortsette å surfe uten å belastes for mer enn de 20 kronene.

     

    aaah skjønner. tusen takk for svar. Er det mulig å finne ut hvor lenge jeg kan surfe før det koster 20 kr?

     

    Det går ikke på tid, men på antall MB du har lastet ned. Hva prisen for en MB, må du sjekke med din leverandør :-)

  8. Det kommer helt an på hvordan strømgjennomgangen i kroppen blir. Å få et lite støt mellom to fingre er ikke farlig.

     

    Men hvis det går fra en arm til en annen (da kan hjertet bli skadet av dette) burde man oppsøke lege. Får man strømgjennomgang skal man egentlig ligge 24t til overvåking på sykehus.

     

    Kan komme med en liten "skrekkhistorie".

     

    Det var en elektriker som fikk strømgjennomgang mellom armene, den var såpass sterk at han måtte sette seg ned en liten stund før han kunne starte arbeidet igjen. Da var formannen hans til stede og fikk med seg hendelsen, han ville kjøre elektrikeren til legen for en sjekk noe elektrikeren ikke ville, for han var blitt bra igjen. Det var jo bare en liten strømgjennomgang. Formannen sto på sitt, kjørte han til lege, der ble han innlagt på sykehus for overvåking i 24t (noe som nevnt skal skje ved strømgjennomgang). I løpet av natten stoppet hjertet hans, da mest sannsynlig pga strømgjennomgangen han hadde fått før på dagen. Hadde han ikke vært på sykehus da, er det ikke sikkert den mannen hadde levd i dag.

     

    Har selv fått strøm gjennom meg, jobber i e-verket så driver med strøm til vanlig. Dessverre, reiser jeg ikke til lege hvis jeg får et lite støt. Men ved større strømgjennomganger ville jeg også oppsøkt lege. Det er veldig dumt å ikke reise til lege for sjekk etter at noe sånt har skjedd, uansett volt og amper. 12V kan være like farlig som 230V.

     

    Det finnes solskinnshistorier om de som overlever en strømgjennomgang på 22000V også. Men det er ikke alltid det går bra :-) Strøm er farlig, ikke driv med den hvis du ikke har nok kompetanse!

  9. Dette stemmer.

     

    Jeg må forsten Bekklage for sene svar.

    Har ikke vært på formuet på noen måneder.

     

    Har fortsatt Mobilen og skal vurdere å oppgradere guiden.

    Send meg gjerne en PM med forslag til oppdateringer etc.

    Selv eller jeg veldig fan av Tweaken som øker volumet drastisk på ringelyden ^^

     

    Hei.

    Hva slags tweak er det snakk om? Har problemer med å høre mobilen ringe når den ligger i beskyttelsen som fulgte med i lomma.

    Leser om at det går ann å lette inn mp3 som vekkerklokka lyd ved å legge en mp3 i "My documents" elns, finner ingen ting når jeg skal skifte alarmlyd. Har fått til å skifte ringelyd, og sms-lyd.

  10. Har lest flere som har hatt problemet med dette ved rip av cd / dvd. Men jeg skal bare overføre filer. Synes det er rart at det ikke går og overføre de mellom to maskiner som står i samme nettverk.

     

    Har du noen programmer for å få overført fra den interne hdd, til en ekstern hdd..

    Eventuelt så jeg kan få overført det til en annen maskin via nettverket i huset.

  11. Hei,

     

    Prøver å ta backup av filer før jeg skal formatere maskinen min. Men under overføringen til ehhd får jeg melding om "Sirkulerende Overflødighetskontroll, CRC". Hva kan jeg gjøre for å få filene / mappene overført til den eksterne hdd. Prøver å overføre noe til en minnebrikke også, men det går like dårlig. Noen tips, ideer? Det er snakk om 30-40gb som skal overføres, så det er ikke "bare" og legge det ut på nett eller noe sånt..

     

    Har også prøvd å overføre det til en annen maskin i huset via WLAN, men da kommer det opp en annen feilmelding. Husker ikke hva den var, men var noe med at "Enheten" fantes ikke i nettverket lenger. Hvis det kan stemme.

×
×
  • Opprett ny...