Gå til innhold

Haawkz89

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haawkz89

  1. Kokosnøtt skrev (31 minutter siden):

    Nu oppdatering på sporing 05:50: "Avvik i linjetrafikk. Årsak: Forsinket. Tiltak: Sending kan bli forsinket."

    Nå er det jo ikke Elkjøp sin skyld lenger, men fy søren så vanskelig det skulle være..!

    Er det noen andre som har pakker som sitter fast i Oslo?

    Jepp jeg har 2, AC valhalla skulle vært levert 9.11 fortsatt ikke ankommet utlevering sted, xboxen skulle vært levert til utleveringssted 11.11 fortsatt på terminalen. Ikke fått noen melding om forsinkelse.

  2. Lucas Scott skrev (1 minutt siden):

    Har nettopp sjekket. Ingen xsx i butikken som jeg kan se. Mulig de mellomlagres på postsentraler rundt om i landet for så å bli sendt ut i morgen til post i butikk? Det gir ihvertfall litt mening.

    Tipper vi får en sms/mail imorgen tidlig om at pakken har ankommet terminal også blir videresendt sånn at vi kan hente dem imorgen kveld eller onsdag

  3. Jeg har spilt 2-3 timer. Storyen holder samme høye kvalitet som i toeren og fortelles i en slags dokumentar-stil med intervjuinnslag som liksom skal være tatt opp lenge etter spillets hendelser, og jeg tror ingen spill har noe gjort lignende før. Det er også veldig kult at de knytter historien til hendelsene i Mafia 2 og Vito Scaletta.

     

    Resten av spillet virker mer midt på treet. Grafisk er det ujevnt; noen ting, som mennesker, klær og ansiktsanimasjoner ser til tider veldig bra ut, men når jeg ser på omgivelsene når jeg kjører rundt eller går inne i bygninger så føles det som om tiden har stått stille siden forrige generasjon. Et problem er kanskje at jeg spiller Mafia 3 på PS4, mens jeg spilte Mafia 2 på PC.

     

    Gameplay-messig er det heller ikke mye nytt å se. Det er coverbasert skyting og stealth på akkurat samme måte som i toeren og i et utall andre spill. Det fungerer, men er ikke spesielt spennende. Jeg skulle også ønske at disse sekvensene føltes litt mindre gamey; det er veldig åpenbart at noen områder er lagt opp som arenaer for skuddvekslinger, ved at du er sperret inne i et begrenset område med mange gjenstander å gjemme deg bak. Jeg reagerer også på at teksten på tutorials og en del andre infovinduer er ekstremt liten. I følge optikeren min har jeg over gjennomsnittet godt detaljsyn, men jeg må myse.

     

    Bra musikk, men jeg vet ikke om 2D fortjener æren for den. ;)

     

    Så langt er inntrykket mitt at dette er et godt spill, men ikke det toppspillet som jeg forventet ville blåse GTA5 av sandbox-tronen. Det er først og fremst historiefortellingen som imponerer, mens alt annet bare fungerer greit. Nå har jeg ennå ikke kommet dit at jeg virkelig kan boltre meg i den åpne verdenen, og det kan være at gameplayet utvikler seg mer, så det er mulig jeg vil endre mening. Jeg har også primært vært aktiv om natten, og det er mulig verdenen ser mer imponerende ut i dagslys.

    Tror hvordan man tar spillet har mye og si på hvilke forventninger man har. Har man veldig høye forventninger blir man nok litt skuffet pga de punktene du nevner.

     

    Mange av oppdragene er også veldig like som kan kanskje bli litt kjedelig i lengden

×
×
  • Opprett ny...