Gå til innhold

Alfa-Alfa

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alfa-Alfa

  1. Meg igjen!

    Jeg har vært borte i helgen så jeg kunne ikke svare på innlegget ditt.

    Så du hadde et innlegg om batteriene også, der du hadde problemer med lader eller batteri. Hvis dette vedvarer eller at du ikke får til å lade batteriene så går du tilbake å klager. Jeg bruker 2100mA batterier og har ikke hatt problemer med dem, fotograferer en plass mellom 100 og 200 bilder med dem. Det høres kanskje lite ut men LCD står stort sett på hele tiden. Så over til det du spurte om, hvis du bruker XP så er det bare å koble kamera til og slå det på, det blir automatisk gjenkjent, og det er bare å laste bildene over. Har prøvd det på makro noen få ganger og det ser ut til å fungere fint. Har kun skrevet ut et par bilder i 10x15 cm til min bror med det resultat at det ble kjøpt inn et tilsvarende app. der i huset.

     

    Håper du får en god opplevelse av app. og at du ikke plages med det.

    Jeg drar i morgen til Piteå i Sverige på fotballturnering og da blir app. med.

    Jeg er på nette igjen fra 02.06.2003

  2. Hei!

    http://www.PCutstyr.no selger et kamera som jeg har det mye morro med, se denne linken for info om kamera http://www.mustek.com/html/prod_camra/GSmartmini.html

    kamera koster kr. 581,- hos pcutstyr.no og jeg kar bestilt 3 stk til som jeg skal gi til barna i sommerferien, det er et forum om dette kamera her på digitalkamera.no se på dette http://forum.digitalkamera.no/viewtopic.ph...=25696&forum=28

     

    Håper du finner noe som du blir fornøyd med

     

    alfa-alfa

  3. Rimi DVD-en min funker helt ok til hjemmebruk, har ikke de helt store krava til kvalitet da det er ungene som skal bruke denne mest.

    Det eneste som har hvert kranglete og som jeg ser andre også har erfaring med er fjernkontrollen, men det løste seg da jeg forsiktig tok å pella sund kontrollen og tørka av printkortet med litt kjøkkenpapir, etter dette fungerte kontrollen som den skulle, hver gang.

×
×
  • Opprett ny...