Gå til innhold

Sph3r

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sph3r

  1. Som det står i emnetittelen, jeg fikk en Wii til jul, den viser seg og være ødelagt! Wii`en er kjøpt på El-Kjøp, jeg har kvitteringen og alt! spørsmålet mitt er har jeg krav på nye/pengene tilbake? Eller må jeg leveren den inn på reperasjon? jeg har jo ikkje hadde den i drift i det hele tatt, å vis jeg levere den inn får jeg nok den ikke tilbake før langt utpå nyåret!

  2. Et par svar fordi det er er mye feilinformasjon her.

     

    1: Death Knight unlockes, som Jedi Knights (såvidt jeg har skjønt). Du får da mulighet til å starte en Death Knight på relativt høyt level (usikkert, et sted mellom 55-70, er ikke bestemt ennå).

     

    2: Death Knights er ikke sterkere eller svakerere enn andre klasser, de bare er nok en ny klasse, men med annerledes måte å starte på. Dette er forskjellig fra Jedi is SWG.

     

    3: Northrend kan jo godt være litt annet enn bare snø og is, tenk på Norge/Russland+++. Dessuten hadde det vært pisskjedelig med bare snø og is. Dessuten, ville du likt om hele outland så ut som Hellfire?

     

    4: Kjipt med mer timesink, Normal spiller trenger vel rundt 10 dager til 60, 8 dager til 70 og 12 dager til 80. Det betyr at du har 30 dager = 720 spilletimer om man starter en ny character og for å nå 80. På den positive siden, så er det masse av spillet du kan oppleve, det er 720 timer du kan spille alene, uten å tenke på gear osv. Den store majoriteten av spillet ligger faktisk her.

    De skal også speede opp tiden det tar fra 1-60 og gi bedre questrewards der.

     

    5: WotLK kommer etter min mening altfor fort. Med ca 0,1% av alle amerikanske guilds som har clearet Karazhan har også drept Illidan, så er det ALTFOR tidlig.

     

     

     

    Uansett, jeg gleder meg masse, og mer levelling er faktisk morsomt. Jeg leser questene og koser meg.

    9216869[/snapback]

     

    Grunne til at Northren ikkje har så mye is å snø, e fordet The naga bruge någen generatorar te å smelta isen ! sånn at de kan ta å flomma øve basane te Horden å Alliansen! Då e dårr ingen så sleppe å lura på koffor dårr ikkje e is å snø ivertfall :thumbup:

    http://www.worldofwarcraft.com/wrath/featu...rean-tundra.xml

  3. Elkjøp Giganten på Forus (Stavanger) fikk inn 30 konsoller idag!! Snakket me en som jobber der!

    7542976[/snapback]

     

    Og det betyr at de blir solgt i morgen? Eller er de allerede solgt ut nå?

    7543082[/snapback]

     

     

    Det vet eg ikkje, snakkte me ann i morgen! har ikkje hørt kossen lagerstatusen er nå! men det har hvert stor etterspørsel, så eg tvile å at det er någe ijen

  4. E d så løye at spel bler mainstream... spele produsenter må jo ha mad på bordet de og.. å når dagens ungdom, fjortiser om du vil, ikke tåler mer enn 2 timer gamplay :p før de gir opp, så e lokkeplaster bedre grafikk,, litt off topic.. men det gir jeg...

     

    som loathsome sier er spillebransjen i en rasende revulosjon, time will show.. om vi ser spille verden nå nye høyder, eller rævkjøre seg kraftig!:p

×
×
  • Opprett ny...