Gå til innhold

arnakke

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arnakke

  1. DrErling

     

    Ditt siste innlegg #12, er det til meg som skrev #11?

    'GrubEditor' programmet benytter et grafisk grensesnitt (gui), man skal ikke bruke 'treminalen'

    Du ser et 'bilde' av multiboot og kan velgeå å fjerne/redigere det du ønsker. Jeg har forstått det slik, hvis distro'en står oppført 2 ganger, er den første den nyeste. Du skal ikke bry deg om kjerner. Du kan velge å boote på windows først om du ønsker det.

  2. Det er altså 3 prosjekter du viser her? I så fall synes jeg det er 'litt' uoverskuelig. En prosjekt av gangen, hva mener andre tro?

     

    Jeg liker måten du har hengt harddisken(e) opp på i 1. prosjekt. Det viktigste synes jeg ikke er forklart; hvordan/hvor er skruene festet til harddisken og er det flere hd'er hektet sammen?

    Hul til 12 pins kontakt...???

    Viften på sponplate....???

     

    Lykke til med prosjektene.

     

    hilsen....arnakke

  3. Hei HansiFansi...bifaller alt det positive andre alt har sagt om prosjeket og arbeidet ditt.

     

    Men jeg finner ikke målene på 'kassa'....'Plinge93' og 'MrAnki' har angitt sine. Går det an å oppdatere en tegning med dimensjonene? Også hvor mye plass ( mål )du har avsatt til PSU og harddiskene.

     

    Skulle også gjerne 'se' noe tydeligere (for meg, altså) hvordan hele 'døra' er tilpasset 'kassa'?

     

    Hovedkortet ditt kunne nesten ikke bli nyere....gratulerer og lykke til!

     

    hilsen arnakke

  4. Microsoft har lagt ut kritiske oppdateringer for Windows.

     

     

     

    Les mer

     

    Abene = Arsæll Benediktsson

     

    Sist det var et problem: "Trøbbel med XP-oppdatering" ( 05.08.08) var du framme med en "fix". Kan du være så grei å gjøre det denne gangen også? Det er visst skrevet om dette 3 steder på forrumet;en ting at oppdateringen går i loop, det gjør det for meg også.

     

    Kan de 3 sidene her ikke renskrives og fortettes og legges ut slik at de kan brukes av andre enn de allrede innvidde?

    Jeg tror det er mange som ikke har vært oppmerksem på denne diskusjonen---her skal der handle om "Diskuter artikler (HW). Jeg søkte først under "Programvare" =>windows => og fant 'sikkerhetsoppdatering for XP (KB954154).......

     

    ......Oy der var jo filen.................men så havner jeg her: "Tilbakemelding og artikkeldiskusjon"

     

    Såmenn, en anvisning hadde gjort seg.......med noen ondskapsfulle tanker til MS

     

    PS. jeg har WMP 11 installert............

  5. Jeg har allerede støtt på nytt problem^^ Har ikke noe nok CD nøkler til den. XP nøkkelen min fikk jeg når jeg kjøpte maskinen (deler er byttet ut på den). Jeg installerte Ubuntu på den (ikke spør hvorfor). Senere bygde jeg meg en ny PC hvor jeg installerte XP med nøkkelen jeg fikk med den andre PC'en. Vil nå installere XP på den eldste igjen, etter som Ubuntu ikke støtter så mange spille og programmer. Men nå har jeg ikke noe CD nøkke til den maskinen :( Noen som hvet hvor man får kjøpt en billig XP nøkkel?

     

    På bruktmarked.no er det en XP Home til salgs til høystbydende:http://www.bruktmarked.no/annonse.php?a=119846

     

    På qxl.no: http://www.qxl.no/Default/DefaultList.asp?...mp;LanguageNr=0

    Dette er en OEM til fast pris, kr 899,-

     

    Jeg sender deg PM med et par andre forslag.

  6. Da er problemet løst :) Som dere ambefalte måtte jeg koble fra det ene CD/DVD drevet. Holder nå på å installere XP på maskinen. så takk for hjelpen :thumbs:

     

    Det var bra å høre!

     

    Men har du sett artikkelen i dag på hardware.no : "Trøbbel med XP oppdatering" ?

     

    Synd om du skulle gå fra et problem rett opp i et annet ( jeg har bakset dette sjøl )

  7. Henrik343:

     

    Innen eller mens du prøver 'itgiik's forslag kunne du kanskje prøve å boote på fx Ubuntus som Live CD, for å teste om du får bootet i det hele tatt?

     

    Du sier du har nye komponenter (hardware), kanskje du kunne nevne hvilke om det kunne spille en rolle?

     

    Har du kanskje 2 CD/DVD spiller/bennere... og prøvd begge?

     

    En annen mulighet er kanskje å fjerne alle unødvendige komponenter, ekstra RAM-brikker, lydkort, nettverkskort osv. og se om det kan være noe med disse?

     

    lykke til... :thumbup:

  8. Tror Asus Kommende toppkort som kjører på X48 brikkesett blir en stor konkurrent til dette hovedkorte. For de som ikke vet hvilket kort jeg snakker som så er det Asus Rampage Extreme jeg skal fram til. Venter selv det korte noen neon få dager, og jeg gleder meg som en unge til å teste korte. Har lest litt om det og det skal vist klare rett over 700 FSB med E8400 på flytende nitro og begge kjernene er aktivert. Det er ikke noe man kan klage på om det stemmer.

     

    Det høres ut som du har kjøpt Asus-kortet og venter på leverng? Hvis det er riktig oppfattet, kan du sie noe om hvor og til hvilken pris? Jeg kunne ikke finne e-butikk og bare en prisantydning... ca $250,- Vil være artig å høre hva du har funnet?

  9. Du skulle ha testa nb på nitro eller tørris :)

     

    Hvis det er interessant, så har hwt.dk også testet kortet, d. 19.juli:

     

    http://hwt.dk/literaturedetails.aspx?LiteratureID=10561

     

    Testen omfattet visst bare E8500, men ble overklokket på luft, vann og tørris m/acetone. Det er til og med laget et par videosnutter.

     

    Håper det er en nyttig opplysning...

     

    PS. ser just nå at hwt.dk innen hadde testet Asus P5Q Deluxe som Foxconn Blackops smmenlignes med.

  10. Jeg lurer litt på RAM'en.

    Kan det stemme at dette kortet støtter både DDR2 og DDR3?

     

    Foxconn selv omtaler bare DD3:

    "Dual channel DDR3 1600/1333/1066/800/667 x 4 DIMMs, Max. 8GB", mens det i spesifikasjonene i testen står:

    "4 x DDR2 minnesokler for maks 8 GB DD3-PC1600" (red. min utheving)? Netshop.no nevner også bare DDR3 RAM.

  11. L4r5 skrev "Remember kids, internet is serious buisness." i #26. Hvorfor 'kids' og ikke 'people'. Jeg tør våge å påstå at L4r5 brukte 'kids' bevist, han ville ha fram det 'barnslige' og det var myntet på meg. Nei, jeg var ikke navngitt, men det var meg han siterte og det var meg hans innlegg var rettet mot.
    Ja, jeg valgte "kids" bevisst. Det er fordi jeg spilte på et bilde som er en slags oppfordring til å ikke ta alt som står på internet så seriøst. Eller egentlig flere bilder. Det jeg tenkte på i stad brukte den formuleringen og da var det naturlig for meg å bruke den også i posten. Det var ikke ment som et personangrep på deg, men mer en oppfordring til å ikke ta ting så personlig.

    Her kan du se et utdrag av slike bilder.

    Blant webdebatanter så er uttrykket veldig innarbeidet og godt kjent.

    Beklager at du følte deg støtt.

    Var også et forsøk på å bringe inn litt humor. Må vel nesten nevne at jeg slett ikke følte meg spesielt støtt av svaret du gav meg heller. Trakk faktisk litt på smilebåndet i stedet.

    For å prøve å være litt morsom igjen kan du kanskje ta en titt på dette bildet. Det har en dyp mening. ;)

     

    Peace out.

     

    Lars

     

     

    Peace in

     

    Jeg følte meg ikke støtt, selv om jeg ikke har et forhold til de 'bilder/forstillinger' du omtaler, men takk likevel. Btw, lenkene var morsomme.

    Vet ikke om du er klar over det, men i mitt svar til deg forsøkte jeg å svare med litt tilsvarende humor...det innlegget fjernet moderator. Det var overfor moderator jeg ville si: at hadde jeg trådt over en grense, så hadde du også, da jeg mente jeg svarte i samme myndt.

     

    Peace out

     

     

     

     

    Jan

  12. Denne tråden ble startet fordi du mente det var feil av (bruker)moderatorer å kunne skrive som privatpersoner på forumet, evt. ønsket et bedre skille mellom når vi skrev som privatpersoner og moderatorer. Det er et helt fair ønske, og vi har forklart hvorfor det er som det er. Du gikk mer og mer tom for argumenter (veldig mange gode svar det ikke virker som du tar til følge), og nå synes jeg dette virker mer og mer som en klage fra deg på at du føler deg urettferdig behandlet. Eller så kan det være et forsøk på en videre diskusjon fra den nå stengte tråden. Jeg vet ikke... du blander emner om hverandre, så jeg skjønner ikke lenger hva du egentlig snakker om/klager på.

     

    Det virker som du endrer emne etter eget ønske, og da vanligvis i forbindelse med at du ikke svarer på andres forsøk på å forklare ting. Du kan ikke bare endre emnet når du ikke lenger har argumenter, og forvente at du kommer unna med det.

     

    Hvis vi nå går tilbake til emnet, så ville jeg satt stor pris på det. For dette virker for meg mer og mer å dreie seg om at vi moderatorer behandler deg dårlig, og at vi av en eller annen grunn har bestemt oss for å bedrive heksejakt på deg, noe som verken har rot i virkeligheten, eller har noe med det opprinnelige emnet i denne tråden å gjøre.

     

    Dette blir mitt siste innlegg.

     

    Nå har du vel egentlig skrevet ditt siste innlegg 2 ganger; en gang her og en gang i din siste PM til meg.

     

    Vi er nesten enige...

    Jeg mener å vite hvor saken begynte å skjære seg. I tråden :'Hentelappen (sms) kommer "alltid" rett etter stengetid' opplyste 'trusk' i innlegg #30 at en kunne registrere en klage på nettsiden til posten. Jeg svarte i #33 at jeg ikke hadde fundet frem til det såkalte meldeskjemet, hvis jeg ikke visste det fantes.

     

    Så melder Super8 seg på diskusjonen med innlegg #36:

     

    "Jeg fikk det for meg å prøve å sende en klage til Posten, og fant frem til en måte å sende en henvendelse med tittel "reklamasjon, tips til forbedring" i løpet av 10 sekunder.

     

    Kontakt oss -> privatkunde -> send e-post. Med andre ord... tre naturlige lenker fra førstesiden, og der finner du "reklamasjon..." som et valg i dropdown-menyen. Kan ikke gjøres stort enklere enn det."

     

    Hva oppnådde Super8 som bruker eller moderator å dele denne opplevelse med oss andre? Jeg opplevde det som skryt, hovering og at jeg ble sagt imot, ikke bare av en bruker, men en moderator.

     

    Fram til dette punktet hadde det vært 5 innlegg som forhold seg til trådemnet: #3, 6, 22, 31 og 32. 5 av 36!

  13. Hvor får du "Sofapotet" i forbindelse med deg fra? Det ble nevnt til slutt i en helt annen forbindelse.

    Det fikk jeg fra et par paragrafer over der du siterte mitt innlegg. Det var eneste jeg fant som kunne være en grunn til at du tok med mitt innlegg siden jeg beveget meg noe off-topic.

    Resten av innlegget ditt har forøvrig ikke noe med meg å gjøre, jeg er ikke Insty

     

    Edit:leif

     

    Du har fullstendig rett, jeg legger meg flat og beklager veldig veldig mye!

     

    Men når det er sagt, skrev du ikke dette da og hvor er det noe om "sofapotet" her?:

     

    "@arnakke:

    Hvorfor angriper du alle og enhver som hjelper deg på dette forumet? Dette forumet er ikke ikke Posten sin kanal for hjelp, ta heller direkte kontakt med Posten. Vi på forumet kan ikke gjøre noe med at du ikke klarer å finne frem på posten.no

     

    Det er utrolig til kverrulering på deg; feks. om man er vikar i en stilling i Posten, så er man jo like fullt ansatt av "Posten AS".

     

    Og et lite tips til slutt; skal du avslutte med mange punktum, så gjør du det på denne måten ... "

     

    Er dette ikke en utskjelling, så vet ikke jeg: jeg angriper alle og enhver, utrolig til kverrulering på meg.

     

    Igjen, beklager feilsiteringen/referansen

  14. @arnakke: Hvis du reagerer på det jeg skriver til deg i den andre tråden, så blir det enklest for mods at du benytter deg av "!Rapporter" knappen, og skriver en begrunnelse på hvorfor du reagerer på det.

    Slik du har limt inn innlegget mitt, så kan i alle fall ikke jeg skjønne hva det kan være, er det at jeg er en "sofapotet"?

     

    Og ja, jeg svarer på innlegget ditt selv om jeg ikke er noen av de nevnte moderatorene som du egentlig henvente deg til.

     

    Hvor får du "Sofapotet" i forbindelse med deg fra? Det ble nevnt til slutt i en helt annen forbindelse.

    Er det noe her om "sofapotet":

    ’Insty’ medl. siden 19.02-2006 kan i #52 (oppr.t) bl.a. skrive dette uten advarsel:

     

    ”Jeg reagerer på stort sett alt du skriver, men en ting utpreget seg. Du påstår at du får melding om en forsendelse på SMS og klager over at du ikke får hentelapp (på tross av at du faktisk har pakken hos deg), og når noen responderer på dette skyver du det vekk med at du aldri har krysset av for oppdatering via SMS. Hvor i helvete fikk Posten AS ditt telefonnummer fra?

  15. 1 stk personangrep er fjernet fra tråden. La oss holde dette på et visst nivå, eh?

    Vær så snill å gi meg argumentasjonen for at du kan konkludere at "one's I.Q. can not be betrayed" er et personlig angrep, slik at jeg forstår hvilket nivå 'vi' skal holde oss på?

    Her hopper du rett til konklusjonen, nemlig at Alastor mente at folket skulle holde det hele på et visst [intellektuelt] nivå. Jeg tør satse noen tusen kroner på at han mente saklig nivå.

     

    L4r5 skrev "Remember kids, internet is serious buisness." i #26. Hvorfor 'kids' og ikke 'people'. Jeg tør våge å påstå at L4r5 brukte 'kids' bevist, han ville ha fram det 'barnslige' og det var myntet på meg. Nei, jeg var ikke navngitt, men det var meg han siterte og det var meg hans innlegg var rettet mot.

    Nei, det kan ikke være lett å bruke internett når du tar alt så personlig. Internett har en egen kultur, i alle fall samfunn slik som forum, tjenester som Facebook, Twitter etc. Akkurat som det er vanlig å innrette seg etter skikkene i et land du reiser til, ville det også være naturlig å ta høyde for kulturforskjellene som finnes mellom internett og den virkelige verden.

     

     

    Jeg fikk fjernet et innlegg, fordi det ble påstått det inneholdt et personligt angrep. Synes det er litt personlig, jeg da.

    På engelsk sier man om å anta = assume: it makes an 'ass' of 'u' and 'me'. Du antar ganske mye,synes jeg, men det står jo selvfølgelig for din regning. Nivå har noe med høyde å gjøre (eller tar jeg feil?) Jeg ba om et eksempel for å vite hvor høyt eller -lavt for den saks skyld- saklighetslisten skulle ligge. (Jeg hadde satt pris på høre fra Alastor sjøl)

  16. Mener du man kan bruke "siteringsfunksonen" mellom forskjellig tråder? I så fall, kan du være så snill å peke meg i retning av en veiledning?

     

    Takk på forhånd...Arnakke

    Det er ikke så vanskelig egentlig. Bare trykk på [sitat] på alle de postene du vil sitere. Så går du inn i den tråden du ønsker å legge sitatene og trykker på svar nå-knappen. :)

     

    L5r5, mange takk, det var snilt av deg.

  17. 1 stk personangrep er fjernet fra tråden. La oss holde dette på et visst nivå, eh?

     

    Vær så snill å gi meg argumentasjonen for at du kan konkludere at "one's I.Q. can not be betrayed" er et personlig angrep, slik at jeg forstår hvilket nivå 'vi' skal holde oss på?

     

    L4r5 skrev "Remember kids, internet is serious buisness." i #26. Hvorfor 'kids' og ikke 'people'. Jeg tør våge å påstå at L4r5 brukte 'kids' bevist, han ville ha fram det 'barnslige' og det var myntet på meg. Nei, jeg var ikke navngitt, men det var meg han siterte og det var meg hans innlegg var rettet mot.

     

    Takk på forhånd

     

    Arnakke

×
×
  • Opprett ny...