Gå til innhold

LarryDik

Medlemmer
  • Innlegg

    622
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LarryDik

  1. Som alltid når det kommer et nytt Elder Scrolls spill, så blir spillet roset opp i skyene, for så senere å bli kritisert for alle sine mangler. Misforstå meg rett, jeg digger serien og har spillt alle siden Daggerfall (fikk aldri tak i Arena) og Skyrim er i all sin storhet et praktfull spill. Men i motsetning til artikkelforfatteren så sitter jeg fortsatt igjen etter noen og 20 timer igjen med skuffelsen og følelsen av at jeg spiller Oblivion.

     

    Jeg skulle virkelig ønske at de kunne gjort noe med kampsystemet som i bunn og grunn ikke er blitt endret stort siden Daggerfall. NPC'ene du møter føler jeg fortsatt virker like livløse og sjelløse som tidligere, både i ansikt og i stemmeskuespill. Stemmene som er brukt er en historie for seg selv. Det er de samme repetetive stemmene som går igjen, akkurat som i Oblivion. Og det hadde vært ok det, om bare de hadde investert i litt kvalitetsskuespillere. Spesiellt en stemme høres ut som en dårlig Schwarzenegger-parodi og er utrolig irriterende.

     

    Jeg virker kanskje veldig negativ og at jeg hater spillet. Men jeg hadde ikke brukt opp mot 30 timer av spillet til fordel for BF3 hvis jeg ikke hadde kost meg når jeg spiller det :)

    • Liker 1
  2. Prøver meg med et lite spørsmål i denne tråden og ser om det er noen smarte hoder der ute som kan hjelpe meg.

     

    Fikk telefonene for 2 dager siden og har foreløbig ikke noe å utsette på den. Dessverre er det en liten ting som gjør at jeg ikke får utnyttet telefonens fulle potensial; jeg får ikke tilgang til Android Market.....noe som er litt kjipt(mildt sagt)

     

    Når jeg starter Market starter den med å laste den in Terms of Service. Jeg vet ikke helt hva som skal skje, men jeg blir ihvertfall ført til en google.com-side som sier "web page not available". Adressen den ikke liker er:

    https://www.google.com/intil/%locale%/mobile/android/market-tos.html

     

    Fjerner jeg derimot "%"-tegnene i adressen får jeg opp TOS'en, men det er kun et tekstdokument uten noen form for mulighet til å kunne akseptere og fortsette.

     

    Har prøvd både med og uten WiFi og via Telenor sitt nett uten at dette har noe å si.

     

    Noen som har noen tips?

  3. Typisk, jeg får kanskje versjonen min senere grunnet transport streiken, vel, transport streik pleier aldri å vare så lenge da. Blir jo ofte tvungen lønnsnemnd med en gang matbutikkene starter å gå tomme :yes:

    Større grunn til tvungen lønnsnemnd enn RDR finnes ikke.

     

    Mat kan man finne ute i skogen.

  4. Mange anmeldelser der ute allerde:

    Game Informer- 9.75/10

    GamesTM- 9/10

    IGN UK- 9.8/10

    UK Playstation Magazine - 10/10

    Playmania Magazine- 9.8/10

    IGN- 9.7/10 (video review)

    Gamereactor- 10/10 (Norsk)

    NowGamer- 9.3/10

    CVG- 9.5/10

    PSM3- 9.4/10

    Meristation- 9.5/10

    3DJuegos- 9.9/10

    Hardgame2- 10/10

    Videogameszone- 91/100

    Boomtown- 10/10

    Official Xbox Magazine Online UK- 9/10

    1UP- A/A+

    Game Pro- 5/5

    Eurogamer Germany- 10/10

    IGN AU- 9.8/10

    Eurogamer- 8/10

    Gametrailers - 9.5/10 (Video)

    NY Times (ikke noe karaktersystem)

  5. Jeg syntes at reklamen burde bli brukt for å gjøre spillene billigere eller legge til ekstra downloads gratis...

     

    Det er nå godt mulig at dette er tilfellet. I disse tider er det flere spillstudioer som legges ned pga dårlig økonomi, så dette hjelper kanskje litt med å få penger i kassa. Uten reklamen kan det bli færre og dyrere spill.

  6. Så faktisk en BI reklame i Skate 2 forleden. Var usikker på om det virkelig var for BI eller om det bare var en logo som som tilfeldigvis lignet. Siden flere her har opplevd det, så virker det som noen i markedsavdelingen hos BI utforsker nye områder å markedsføre seg på.

  7. til Storfjarp:

     

    1.last ned og legg denne på rot ( c: ) http://www.ridgecrop.demon.co.uk/download/fat32format.zip

    2. Åpne dosledetekst under tilbehør

    3. c:

    4. fatformat32 x: (der x er harddisken din, velg rett bokstav)

    5. yes

     

     

    "fatformat32 gjenkjennes ikke som en intern eller ekstern kommando, kjørbart program eller satsvis fil"

     

    I DOS-prompted bør du stå i samme mappe hvor du har pakket ut filen. I dette tilfellet C:\. Hvis ikke så gjenkjenner ikke systemet kommandoen.....

  8. Selv kjøpte jeg GH: WT ene og alene på grunn av trommene. At gitaren også var mye bedre en i tidligere versjoner tok jeg som en overraskende bonus. Etterhvert vil jeg nok også gå til innkjøp av RB1 & 2, men da kun selve spillet.

     

    I slike musikkspill er jo låtene som mer eller mindre gjøre spillene bra, og jeg vet at GH: WT får litt kritikk her, men jeg synes ikke det er så ille som man vil ha det til. Det finnes noen virkelig gode klassikere av låter der.

     

    Forøvrig har jeg ikke opplevd problemer med trommene. De problemene som har vært er mest sannsynlig personen med trommestikkene sine feil. :)

  9. Det burde jeg nevnt ja, min samboer ville ikke gi brukt spill i julegave. Derfor nevnte jeg ikke ebay. Men takk for tips. (Hvor mye skulle du hatt for ditt forresten?)

     

    Ingen andre spill som kan være like bra?

    Det finnes butikker som legger ut ubrukte spill på Ebay. Selv har jeg kjøpt uåpnet plastinnpakket spill fra Hong Kong via Ebay :) Men det blir kanskje litt snaut med tid med å få det levert før den 24.

  10. :)

     

     

    Men, hvordan tar Gamer.no -folka slike snutter og bilder da?

    Jeg skal ikke undervurdere Gamer.no, men jeg tror ikke de tar bildene selv. Surfer man rundt på forskjellige spill-sider så er det mange av de samme skjermdumpene som går igjen. Som regel finner du også de samme bildene på spillets offisielle sider, som jeg regner med er kilden til disse bildene.

     

    Mener jeg leste en forumtråd på Gametrailers.com hvor det ble forklart hvordan de produserte sine spill-videoer, men det er dessverre flere måneder siden så jeg kan ikke hjelpe deg med hvor den tråden er.

  11. E24: Rekordsalg av Xbox 360 i Europa

     

    November var Microsofts spillkonsoll Xbox 360s beste salgsmåned i Europa noensinne, skriver Microsoft i en pressemelding.

     

    Salget av spillkonsollen har økt med 124 prosent sammenlignet med november i fjor.

     

    I november passerte Xbox 360 25 millioner solgte eksemplarer siden lansering i 2005.

     

    Spesielt i Frankrike, Spania og Italia har Xbox tatt markedsandeler fra konkurrenten Sony Playstation 3.

  12. MS har IKKE sagt noen verdens ting om pris, eller om man må ha gold-medlemskap for å kunne kjøpe det.

    Det var Pacther som sa han regnet med at MS betalte såpass mye for å kunne selge live-abonemang, i en bonus-round episode på gametrailers. :-/

    Så kan godt hende det blir tilgjengelig for Silver-gjengen også. :)

    Det vil garantert koste penger, og det vil garantert være tilgjenglig for alle som har en Live-konto, sølv eller gull.

     

    Alle nedlastinger på Live, og i hvertfall de som koster penger, er så vidt jeg vet tilgjenglig for alle typer medlemskap. I noen tilfeller kan det hende at gull-medlemmer får en ukes eksklusiv tilgang, noe som følger med fordelene av at man betaler for tjenesten.

  13. Hvordan importe en userform laget i VB.net til vb for application i Excel 2007?

    Det tror jeg ikke du kan, det er forskjell på VBA (som vel bygger på gamle VB6) og VB.net...

     

    Av det jeg har sett av VBA i Excel 2007 så er det ikke store forskjellen mellom tidligere versjoner. Og i VBA har du desverre ikke muligheten til å lage Forms slik som du kjenner det i VB 6.0 eller .Net.

     

    Derimot er Office 2007-produktene blitt mer vennlige med tanke på add-ins (DLL), så jeg tror nok dette er veien å gå.

  14. Ikke noe å si på ambisjonene dine ihvertfall :)

     

    Nå vet jeg ikke om du har programmeringserfaring fra før av, men aller først bør nok basic'en innen programmering være på plass før du hiver deg over selve spillprogrammeringen. Java er en grei start for dette. Imens så kan du ta deg tid til selve spilldesignet. Det i seg selv er jo et eget felt innen spillutvikling og som nødvendigvis ikke foutsetter at du har valgt hvilket språk du kommer til å bruke. Dessuten, gjør en god jobb med spilldesignet og du vil gjøre programmeringsjobben en god del lettere.

     

    Ellers vil jeg anbefale det samme som GeirGrusom og ta en titt på XNA. Flere universiteter og utdanningssteder rundt om bruker dette i sine spillutviklingstudier. Det er "gratis" (noen kostnader blir det, kommer litt ann på hvor langt du vil gå egentlig), samt at du sannsynligvis får et av de bedre utviklingsmiljøene for programmering som er der ute (min personlige mening).

  15. Enig at det var en heftig demo, men er det ingen av dere så reagerte på hvor dårlig kameraet er? Kan ikke huske at det var så dårlig i Ninja Gaiden I.

     

    Kameraet tok bort mye av gleden for min del, og jeg følte jeg sloss mer med kamera enn med andre ninjaer.

  16. Så går det ann for meg og lage en japansk konto og teste ninja gaiden 2?

     

     

    ja, vist du har japansk xbox live gold

    Du trenger ikke Gold for å laste ned og prøve en demo, så fremt det ikke er en Live multiplayerdemo.

     

    Bare å opprette en japansk konto, kommer ikke til å koste noen ting :) Eller vente en ukes tid til demoen er ute i Norge også.

  17. Aargh, kjøpte dette spillet nå, men det er jo ikke norsk språk på det!!

    Det står "Alle snakker Norsk" på forsiden, manualen er norsk også.

    Men nei!

     

    Jeg antar det har noe med å gjøre at jeg kjører engelsk windows.

    Men hvorfor skal det være så vanskelig å lage et valg i spillet som heter "velg språk" eller noe?

     

    Noen tips på hvordan ordne dette?

    Hvis du spiller på PC tror jeg kanskje du er i feil forum. :)

  18. Om GH3-gitarene er kompatible kan jo dette være aktuelt. I så fall kjøpe spelet og kanskje eit trommesett. I følge artikkelen skal GH4 ha fleire låtar enn RB, så det kan jo love bra. Godt å høyre at Eagles blir med. Blir spanande å sjå kva dei kjem opp med, trommesettet ser ganske bra ut.

    Tar du med DLC til RB så er det nok flere låter på i RB, det kommer ut nye låter hver uke. Med tanke på hva Activision har gjort med GH3 på DLC fronten, så bør de gå i skammekroken. I stedet for DLC vil de ha oss til å kjøpe et helt nytt GH-spill med Aerosmith-låter.

     

    Eirikant: Kvifor skulle det bli det? Var jo Guitar Hero det byrja med, så sånn sett har RB tatt etter GH og no GH4 etter RB. Kven som kom på idéen først veit eg ikkje, det er uansett uviktig.

    Utviklerene bak de to første GH-spillene, Harmonix, ble kjøpt opp av MTV og utviklet RB. Sånn sett er RB den sprituelle etterfølgeren av GH 1 og 2.

  19. Elendig av MS! Har aldri betalt noe for et XBLA spill, ingen av dem intereserer meg. Det at de fjerner demoer er jo bare negativt! Nei, dette suger! :angry:

    Hvis du ikke liker XBLA-spill, så kan det jo ikke være negativt for deg at de fjerner XBLA-spill med dårlige anmeldelser og dårlige salgstall. Du sier selv det ikke interesserer deg, så hvorfor bryr du deg da om det?

     

    Og det står vel ikke noe om at de skal ta bort demoer av butikkspill.

  20. Hvis jeg bruker no fail cheaten på guitar hero 3, vil jeg da komme i den "Cheater" sonen, og få Gamerscoren ned til 0 igjen?

     

    EDIT:

    fant ut at det var en cheats meny der, så blir vell ikke noe straff:)

    Når det evt. er en bug i spillet eller spillet selv som legger opp til det, så er nok ikke MS ute etter å ta deg. Tviler også på at de er ute etter de som sniker til seg 10-15 horepoeng :)

     

    Er nok de som trikser og mikser med savefiler i stor skala som får smake pisken.

×
×
  • Opprett ny...