Gå til innhold

laffen1

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av laffen1

  1. Jeg har fått meg en Hero og skal synke mot Exchange. Har lastet ned siste versjon av HTC Sync til min Windows 7 PC, men programmet vil ikke starte på PC. Det ligger i oppgave linjen som kjørende og jeg kan åpne det, men ikke gjøre noe mere. Er det noen som kan hjelpe meg?

     

    Harald

  2. Har lest lit i Heros quickstart på nettet. Der advares det mot høye telefonregninger fordi telefonen er mye koblet opp mot nettet. Er det mulig å slå av 3G slik at det aldri brukes. Jeg ønsker å kun bruke Trådløs. Kan Hero automatisk bytte mellom trådløse nettverk etterhvert som jeg går fra det ene til det andre.

     

    Takker for hjelp

     

    laffen

  3. Vidunder telefonen får jeg fra komplett. Det jeg lurer på er om det er noe spesielt jeg må gjøre når jeg pakker den ut. Jeg tenker på oppgraderinger. Har Android 2.0 kommet slik at jeg kan installere den. Hvor kan jeg eventuelt finne den. Hva med Rom'en til Sense. skal den oppgraderes før eller etter Android. Er det noen andre viktige oppdateringer jeg må gjøre.

     

    Laffen

  4. Hei

    Jeg har instalert smart2go på min nokia n80. N80 har jo ikke gps, men i følge smart2go så er ikke det påkrevd. Programmet skal også kunne finne min posisjon v.h.a nettverksbasert posisjonering, men jeg får det ikke til å fungere. Er det noen som kan hjelpe meg?.

     

    Nå ser jeg absolutt en nytteverdi av programmet selv uten at den delen fungerer, men da fungerer det jo ikke

    opptimalt.

  5. Gå inn på Meny -> Mine egne -> Logg -> Pakkedata

     

     

    Hva står det der?

    7861991[/snapback]

     

     

    Under datateller står det:

    Alle sendte 9,48MB

    Alle Motatte 290,74 MB

     

    under sammtale varighet er

    oppringte nummer 11,55 min

     

    Regner med at det er de viktigste

  6. Du blir ikke fakturert for wlan.

     

    På en eller annen måte er det du som har misfortstått, enten regningen eller mobilen. Velger du WLAN-tilkobling når den spør om hvilken tilkobling du skal bruke blir ikke dette fakturert.

    7859893[/snapback]

     

    Det er mulig at jeg misforstår noe, men hva? Her er et sammendrag siden siste faktura. La det være sagt at jeg svært sjelden mener å bruke mobilen til vanlige oppringinger

     

     

    Sammendrag --------- Antall ------ Varighet------ Sum inkl. mva.

     

    3G data minutte ------- 1 ----- 04:42:00 ------- 0,00

     

    3G data volum -------- 1 ------- 7,131 Mb ----- 20,00

     

    GPRS data minutter ----20----- 09:11:00 ----- 0,00

     

    GPRS data volum ------ 20 ----- 59,438 Mb --- 80,82

     

    Viderekobling ----------3 ----- 0,00

     

    Sum 45 --- 100,82

     

     

    Se på 3G og GPRS, begge står i 0 når det gjelder minutter, men blir fakturert når det gjelder data volum. Blir altså fakturert for mengde data som konmmer ned, og jeg har ikke kjøpt noe.

     

    Jeg mener at fakturaen taler sitt tydelige språk, men jeg er fult klar over at det kan være noen innstillinger på telefonen som kanskje burde vært anderledes.

     

    Vet bare ikke hvilke det er

  7. Surfing over WLAN blir ikke fakturert. Problemet er at N80 og N93 har en lite intuitiv måte å stille inn hvilket nett som brukes. Det er en av årsakene til at N80 Internet Edition er kommet.

     

    Hvis du stiller inn telefonen til alltid å spørre hvilken tilkobling som skal brukes, vil du kunne velge WLAN ved hver tilkobling og på denne måten slipper du at datatrafikken går på 3G/EDGE og blir fakturert.

     

    Dessverre vet ikke alle på Kundeservice hva WLAN er for noe.

     

    -snubbel

    7858747[/snapback]

     

    Jeg har Internet Edition og har valgt at mobilen alltid skal spørre hvilken tilkobling jeg bruker. Jeg velger da alltid et wlan, men blir fakturert.

    Kan det ligge noe i noen innstillinger som netcom har sendt meg?.

  8. Hei

    Jeg har en Nokia N80 ie. Hensikten med at jeg kjøpte en mobil med wlan var å kunne surfe gratis over trådløst nettverk. Jeg har trådløst både hjemme og på jobb og bruker det begge steder. Nå viser det seg at Netcom fakturerer meg for bruken av det trådlæse nettverket.

     

    Jeg har snakket med dem å de sier at all datanedlasting går på simkortet og derfor blir fakturert. Problemet er bare det at om jeg fjerner simkortet så virker wlan like fint.

    Er det noen spesielle innstilinger som må settes på telefonen?.

    Når jeg går på weben ber jeg den om å søke etter wlan og kobler på det.

     

    Håper at noen kan hjelpe meg med dette.

  9. Om man skal ha all inclusive bør man styre unna de billigste tilbudene, der er det ofte dårlig og lite mat og veldig kjipe folk som kjemper om den.

     

    Om man kommer opp til 4 stjerner kan det lett være en veldig god opplevelse. Og i sum bruker man lett mye mindre under oppholdet.  Om man bare ønsker å slappe av eller om det er i et område hvor det er et slit å bli utsatt for lokale selgere og innkastere er det også en befrielse å komme tilbake til sin all-inclusive. Man bør uansett prøve seg utenfor turist-ghettoen slik at man aner hva man går glipp av... eller hva man slipper unna.

     

    Kan for eksempel anbefale denne som blandt annet Apollo reiser til:

    http://www.hiltonworldresorts.com/resorts/...Bay/resort.html

     

    Club Med er også et tips... det er ikke mulig å gi franskmenn dårlig mat for da blir det opprør.

    7757829[/snapback]

     

     

    Takk for alle svar

     

    Vi har bestilt på

    http://www.apollo.no/Travelling+with+apoll...rote+Resort.htm

     

    Er det noen som kjenner det hotellet?

  10. Er det mulig å få inn Nrk's video podkastinger på nokia N80?

    Jeg får inn noen lyd rss, men ingen video podkastinger og om jeg får noe så er det bare tekst. Jeg har innstalert Nokias podkastingsprogram, men får ofte beskjed om at podkastingen den finner ikke kan avspilles.

    Det er jo Real player som er innstalert på den, men er det noe annet multimediaprogram som støtter en del filer som er å anbefale?

  11. Skype til series hm 3rd ed er ikke kommet enda. Du må bruke EQO eller Iskoot sammen med skype på pc. EQO er gratis og her får du forskjellige imtjenester i tillegg. Iskoot har jeg ikke fått til å virke på min nokia E61.

    Uansett er EQO et greit valg. Du må kjøre et program på PC og et på telefonen. Jeg har ikke forsøkt EQO andre steder enn hjemme, men tror det går an å bruke det i andre trådløse soner.

    7754922[/snapback]

     

     

    Takk

  12. Ja som tråden sier. Jeg skal kjøpe meg ny pc litt uti januar og lurer på om noen vil ta seg tid i og sette opp noe til meg? Vil gjerne ha max ytelse for pengene, jeg bruker pcen mest til spilling. Er en ''LAN dude''  men er ikke avhengi av kabinetter som lyser i alle retninger :) Tenkte på rundt 9k og er fan av amd (y)

    Også er pluss om den ikke bråker så mye :)

     

     

    Mvh

    Aassveen-

    7573198[/snapback]

     

     

    Hei

    Jeg vil anbefale at du, om du har mulighet til det, benytter deg av hjemmepcordning. Spør din arbeidsgiver om de har den ordningen. Kjøpte selv en Dell for korttid siden på en slik ordning. Tok ut maskin for 13800. Når arbeidsgiveravgift og skatt er trukket fra betaler jeg et sted mellom 7 og 8 tusen.

×
×
  • Opprett ny...