Gå til innhold

LoKe2k

Medlemmer
  • Innlegg

    317
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LoKe2k

  1. Noen tips til hvordan jeg skal "kapre" spissplassen? RBK spiller i en slags 4-4-1-1 formasjon, og jeg blir alltid hengende spiss. Siden min VP er targetman og god i lufta er han absolutt ikke i en god formasjon siden jeg gjentatte ganger må slå stikkpasninger til topp-spissen. Det hele resulterer kun i pasningsbom og elendige baller for mannen på topp. Min VP utvikler seg sakte også når jeg ikke får lov å være på topp og bøtte inn mål. Tips?

  2. I fifa 12 kunne man være spillende trener og derfor få i både pose og sekk. I tilegg var VPen i selve spillet, så du kunne stadig vekk bruke ham, du var ikke kun låst til karrieremodus. I fifa13 ser det ut til at VPen kun kan brukes i den ene karrieren. FInnes det en form for work-around?

     

    Jeg savner veldig å kunne være aktiv på overgangsmarkedet samtidig som jeg utvikler min egen VP. Vil ha i både pose og sekk!

     

    Et til spm: Jeg blir gjentatte ganger tatt ut til landslagstroppen, men jeg får aldri spille dem. Jeg bare ser i kalenderen hva resultatet ble. Får ikke en gang en beskjed om at "jeg er tatt ut i startelleveren" eller om jeg får spille eller ikke. Jeg bare leser det i en mail fra manageren om hvilke spillere som er tatt ut til landslagsspill. Så går det to uker og ny kamp for klubben igjen (spiller for RBK). Må som sagt inn i kalenderen for å se hva resultatet i landslagskampen. Litt merkelig, synes jeg.

  3. Tja, råd og råd. Det dyreste for meg er uansett forsikringen. Om det "lønner" seg å gå opp femti tusen så kan jeg godt gjøre det.

     

    Tusen takk for tips så langt. Volvo og Golf blir litt for kjedelig, synes jeg.

     

    Er litt spent på hva dere mener om Alfa Romeo 159. Er det brukanes biler? Hva taper og vinner man kontra konkurrentene?

  4. Hei,

     

    Jeg har kommet til det punktet at jeg ønsker å kjøpe meg en bil. Jeg tenker maks 150 000. Jeg vil ha en pen og stilig bil, men ønsker ingen bil som er veldig senket, har krommet hjulkapsler, eller andre klare råne-detaljer.

     

    Det første jeg tenkte på var en Alfa Romeo 159. Jeg har hørt de har bedre byggekvalitet enn tidligere Alfaer og de matcher forsåvidt det uttrykket jeg ønsker å stå for. Heller med hjerte enn hodet. De er råflotte å se på og flere av modellene der ute er veldig godt utstyrt til en forholdsvis lav penge. Se Finn.no her eller her.

     

    Så tenkte jeg på fornuften. Jeg vil ikke ha en bil som faller sammen og det hadde jo vært kjekt å kunne frakte litt mer enn de tinga man får plass til bak i bagasjerommet til en 159 sedan. Jeg har lest flere som sier at Alfa 159 er et steg i riktig retning - likevel ser jeg mange undersøkelser som viser at de har flest feil i klassen. Den nestsiste utgaven av A3 og A4 med de flate baklyktene synes jeg ser forholdsvis fine ut. A4-sedanen er pen (stasjonvognen er for stor og gubbete) mens jeg synes både A3 sedan og stasjonsvogn er pene. Her får man mindre utstyr og motor for pengene, men mer pålitelighet? Se finn.no-eksempel. Det som er kjedelig med Audiene er kjøreegenskapene. Jeg er ingen råner, men jeg vil gjerne smile litt når jeg kjører på svingete veier.

     

    Deretter tenkte jeg på en blanding av byggekvalitet og 'god-følelsen'. Jeg vet at svært mange folk sverger til BMW, og selv om jeg tenker på rånebiler når jeg tenker på BMW så vet jeg jo godt at de fleste BMWer er ikke råne-BMWer. De er vanlige folks BMWer. Se finn.no her og her for to eksemplarer jeg fant av BMW 3-serie.

     

     

    Jeg har virkelig vridd hodet mitt for å tenke på noen andre bilmerker, men alt annet blir liksom litt vel gubbete og andre ting kan fort bli for rånete eller upraktisk.

     

    Noen som har noen tanker om bilvalg?

     

    Tusen takk for hjelp!

  5. Hei,

     

    er det noen andre som opplever at trackpaden virker "løs"? Når jeg bare tapper på den så går hele opp og ned. Dette er annerledes enn de vanlige trykkene. Den lager lyd bare når man tapper på den. Ganske irriterende og virker som om den er løs. Er dette en fabrikkfeil eller er den sånn?

  6. FIkk min Samsung 700Z5C.

     

    Kun hatt den siden i går natt, så er fortsatt ikke helt kjent med den.

     

    Ut av boksen så var trackpaden HELT håpløs. Installerte siste firmware og da ble den mye bedre. Likevel mener jeg fortsatt at trackpaden er noe av det jeg er mest skuffet av. Synes den føles litt billig, den lager en merkelig lyd om man tapper på den, føles ut som om den ikke sitter helt fast. Samtidig hopper den litt rundt om man bruker to hender. Jeg er vant med å trykke med venstrehånden og styre med høyre, men da blir den veldig forvirret. Må lære meg å bruke kun en hånd.

     

    Av positive ting: Langt kaldere og stillere enn jeg forventet av en såpass kraftig maskin. _Mye_ stillere enn min gamle mpx m1330. Lang batteritid, god og matt skjerm. Helt OK lysstyrke, jeg har sett sterkere, men absolutt sett svakere. 7.0 i windows opplevelesindex på skjermkort. Det tror jeg er bedre enn min stasjonære. Sykt. Byggekvaliteten er veldig god. Her er jeg veldig overrasket. Den føles bunnsolid og tastaturet er en drøm - og jeg er svært pirkete på byggekvalitet. Er nok derfor jeg er ekstra skuffet over trackpaden, for hadde den vært bedre ville dette vært en komplett maskin. Det er derimot en liten skuffelse i en rekke av positive overaskelser, så dette er absolutt en PC jeg skal beholde. Perfekt kompromiss mellom størrelse og ytelse, og design og funksjonalitet.

    • Liker 1
  7. Da var 1 stk. Samsung 700Z5C på vei fra Komplett. 10699,- Litt dyrt, men håper den er verdt det!

     

    Poster førsteinntrykk av maskinen så fort jeg får noen timer med den. Regner med å ha den i ettermiddag.

     

    Bestilte fra mpx.no. De er vel samme kjede nå, uansett. Jeg kommer ikke hjem til Norge før torsdag neste uke, så jeg venter spent på dine synspunkter!

  8. MPX.no har fått den nye SAMSUNG 700Z5C inn nå.

     

    LIkevel.. var og kjente på Asus UX31 i dag hos FNAC Brussel. Den var langt bedre i tastene og fastere i fisken enn jeg trodde, og displayet så veldig bra ut og 1600x800 på den skjermen var heller ikke så smått som jeg fryktet. Huff, vanskelig å bestemme seg!

  9. Ok, takk. Har ikke kommet ut noen reviews av den siste 15"?

     

    Noen som vet noe angående byggekvaliteten på den nye 15" © kontra den forrige (A)?

    Noen som aner om wifi-issuesene har blitt tatt hånd om?

     

    (og et lite spørsmål ved siden. Kommer 2012 HP Envy 15 til Norge?

    Hvordan vil denne være i forhold til 700Z5C? )

     

    Hjertelig takk for info.

  10. Ser at de fleste nettleverandørene som selger 15" chronos 700Z5C opererer med en dato mellom 10 og 15 mai. Det står derimot som "ubekreftet" hos samtlige.

     

    Jeg er hjemme fra 16-20 mai og er veldig i tvil om jeg bør bestille eller ikke. Kan hente hos mpx eller komplett med bil om den kommer, men det spørs da med tanke på datoen.

     

    Hva tror dere om leveransen?

  11. Hei.

     

    Jeg har lenge hatt en Dell XPS m1330. Den har jeg vært fornøyd med. Den er derimot veldig sliten nå, og trengs derfor å skiftes ut.

     

    Jeg har virkelig lest rundt på forumet her, laptopmag, pcmag, osv, men klarer ikke helt komme over noe som jeg tenker "YES, den vil jeg ha!". Det er den følelsen man tross alt ønsker å ha når man skal bruke 10 000 kroner på noe.

     

    Jeg er litt usikker om jeg vil ha 13 eller 15. 13 er selvfølgelig en stor fordel når det kommer til mobilitet, men jeg merker det hadde vært kjekt å jobbe i to vinduer samtidig om jeg tar med PCen på skola. En 15" med OK vekt hadde vært fint. Jeg bor for tiden i Belgia, og savner virkelig å ha en stor skjerm og noe å kunne spille på (f.eks Skyrim med OK grafikk). Jeg reiser hjem i august, og da har jeg en stasjonær, men jeg tenker: Kanskje jeg vil befinne meg i liknende situasjon en av de kommende tre-fire årene - vil det da ikke være kjekt å handle en PC som er litt mer komfortabel å jobbe på enn en 13"?

     

    Jeg er ikke helt overbevist med meg selv hva jeg ønsker av de to størrelsene.

     

    Ting jeg vet jeg vil ha:

     

    - Et bra tastatur. En slik en ASUS 13" som mange skryter av som er syltynn og har høy oppløsning har bare blitt slaktet når det kommer til tastaturet. Dessuten vet jeg ikke om det er noen fordel å ha så høy oppløsning på så få tommer.

     

    - God byggekvalitet. Dette er ekstremt viktig for meg. Jeg vil ikke ha en maskin som knirker. Jeg tar den med overalt og da må den tåle det. Det er ingenting jeg hater mer enn når man trykker på tastaturet og så gir det etter, eller at skjermen lukkes på dårlig vis, maskinen er skjev så den humper når du skriver, osv.

     

    - Stilrent design. Jeg ønsker en PC som ser fin ut. Såpass overfladisk er jeg. Plastikk-maskin er omtrent ut av likningen her altså. Maskiner jeg synes ser pene ut: Dell XPS Ultrabook 13. HP envy 15 + 17, Macs.

     

    - Ikke Mac. Jeg er ikke spesielt fan av Apple av flere grunner. Jeg vil ha en PC. Ikke foreslå å kjøpe en mac og installere Windows. Det kommer ikke til å skje.

     

    - OK batteritid.Med OK så mener jeg minst 5 timer.

     

    - Helst et dedikert skjermkort. Jeg vil gjerne kunne spille litt Skyrim eller lignende spill. Understreker "litt" her. Jeg har absolutt ikke skyhøye krav til grafikken. Her antar jeg at en 15" vil ha stor fordel over 13".

     

     

    Jeg håper virkelig noen her inne på forumet kan hjelpe meg. Foreslå gjerne 13" og 15" og begrunn gjerne anbefalingen. Jeg har vært her lenge og hjulpet en del andre, så håper at karmaen står meg bi.

     

     

    Hjertelig takk.

  12. Går Desire S også under denne tråden?

     

    Jeg har kjøpt en Desire S nå, fordi den var mindre og billigere enn Samsung Galaxy S2 og HTC sensation.

     

    Kjøpte derimot også et Sennheiser treningsheadset som heter MX680i. Det er egentlig laget for iphone/ipod-bruk, men jeg hadde håpet noen av funksjonene fungerer på Desire S også, men alt som fungerer er play/pause - til og med mikrofonen fungerer ikke.

     

    Noen som vet om en software-fix for dette eller vet om alternativer til dette headsettet som jeg kan kjøpe?

     

    Hjertelig takk for hjelp!

  13. Hei folkens!

     

    Prøver å synkronisere kalenderen min i Outlook Web App med telefonen. Den klarer fint å synkronisere kontaktene og mailene, men den sier "det har oppstått et problem" når den prøver å synce med kalenderen.

     

    Noen som har en idé til fix? Siste firmware til telefonen er installert.

     

    Setter stor pris på hjelp. Har prøvd å formatere telefonen, men jeg får samme problemet. Merkelig at han klarer å synce kontaktene og mailene med samme server, men ikke kalenderen..

  14. Hei folkens!

     

    Den vi har nå har dødd i lynnedslag, så DIR-655en skal byttes ut.

     

    Jeg trenger en ruter med stor signalbredde (minst DIR-655-størrelse) og som takler mange enheter på en gang. Når alle er hjemme (blir fort 9 stk) så er det fort 10-12 enheter pålogget på en gang. Det er viktig at ruteren takler dette. Alle utenom en av disse enhetene er koblet på trådløst. Det er alt fra iphones, mac, pcer og htc-telefoner pålogget.

     

    Hvilken anbefaler dere?

     

    Jeg har sett på NETGEAR WNDR 3700, ASUS RT-N56U og LINKSYS E3000.

     

    Takker for hjelpen!

  15. Kommer PCen min til å kjøre dette spillet ræva? Holder det eventuelt å bytte ut GPUet for å få mer juice, eller må jeg bytte ut CPU også?

     

    GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 1 GB Passive

    CPU: Intel C2D E7400

    CPU-kjøler: Scythe Ninja II

    MB: Gigabyte GA-EP45-DS3L

    RAM: 4X GEIL 2GB PC2 6400 800MHz = 8GB

    HD: 2.5" FlashDisc/SSD 30GB SATA2 Vertex og en spinpoint 250gb.

    PSU: Nexus Value 430

    OS: Windows 7 premium

  16. 1. Hvor mye veier du på morgenen? 74

    2. Er du fornøyd med vekten din? Nei.

    3. Hvor mye skulle du likt å veie? 80.

    4. Hvor høy er du? 181

    5. Er du gutt eller jente? Gutt

    6. Trener du jevnlig? Ja. 5-6 ganger i uka. 4x styrke og 2x fotball.

    7. Hvor gammel er du? 24.

  17. Jeg har følgende oppsett:

    GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 1 GB Passive

    CPU: Intel C2D E7400

    CPU-kjøler: Scythe Ninja II

    MB: Gigabyte GA-EP45-DS3L

    RAM: 4X GEIL 2GB PC2 6400 800MHz

    HD: 2.5" FlashDisc/SSD 30GB SATA2 Vertex og en spinpoint 250gb.

    PSU: Nexus Value 430

    OS: Windows 7 premium

     

    Alder: 2 år.

     

    PCen fungerte ypperlig i halvannet år. Siste halvåret har den begynt å krangle. Den sliter veldig med java og extensions i alle nettlesere. Spesielt silverlight f.eks. Nettleseren (som oftest Chrome) fryser ofte om dataen begynner med java eller silverlight. Stort sett så bare hakker den litt før det står at "pluginen har sluttet å virke", men av og til så må jeg ctrl-alt-delete og skru av hele nettleseren. En gang i måneden så fryser hele dataen, musikken gjøres om til en koselig konstant BRRRR-lyd og skjermbildet og musa fryser.

     

    Ved sistnevnte tilfeller så må jeg altså manuelt skru av pcen. Når jeg da prøver å skru den på igjen så sier den at det er noe galt med windows startup-fila. Stort sett så setter jeg inn windows-cden og fikser oppstartsproblemet på den måten, men denne gangen gikk ikke dette. Så jeg dro ut kontakten og ventet i to minutter og når jeg da prøvde å starte på nytt igjen så gikk det helt fint å starte opp.

     

    - Jeg har kjørt windows minnetest, og fant ingen feil.

    - Maskinen er godt avkjølt (CPU holder 40c og GPU 50c).

     

     

    Noen som har den fjerneste anelse om hvor feilen kan ligge?

×
×
  • Opprett ny...