Gå til innhold

bukk

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bukk

  1. ISP er gjennom et Telenor trådløst bredbånds modem, som er koblet til min stasjonære. Xbox'en er koblet til den stasjonære via en switch sammen med noen andre tinger. Når jeg skal teste xbox live så får den internet connection men failer på selve xbox live testen. Jeg har prøvd både med DHCP og static IP, er samme failen uansett. Har åpnet for det jeg kan finne på selve firewallen i windows, også prøvd og route port 3074 direkte til xboxen. Noen som kan hjelpe?

     

    Arild

  2. Er det mulig ??

     

    Å trade noe til en annen character er ikke ulovlig og har aldri vært det, mulig det har stått i Eulaen til et eller annet, men er noe som bestandig har blitt gjort og kommer til og fortsettes med. Er ikke stort du kan gjøre med det uansett, om du har 1000 eller 20 gold på lvl 10 så spiller det liten forskjell. Er veldig begrenset hva du kan bruke uansett.

     

    På EQ var det derrimot en HEEELT annen sak, der hadde man orntlig Twinkage :)

     

    Bukk

  3. I mangel på en annen plass å poste dette prøver jeg her.

     

    Det jeg prøver på er å mappe en tast på mitt tastatur til et en tast på et annen tastatur på en annen maskin.

     

    Frks. Trykker jeg F1 på maskin nummer 1, skal F1 oxo trykkes ned på maskin nummer 2. Disse er i nettverk.

     

    Har prøvd lignende som Netbus, BackOrifice, men BO har ikke muligheten så vidt jeg så, og Netbus finner jeg ikke noe documentasjon over protokollen. Saken er at jeg vil har ha en command line tool som trykker ned en key på den andre maskina.

     

    Noen ideer ?

  4. Klarer ikke og holde meg unna denne tråden, dette blir bare for dumt fra mange punkter her.

    Vil bare si at det jeg sier er fra _first_ hand experience.

     

    1.

    Pencle hasjen med PCP/heroin/etc: Eneste grunnen til at jeg kan se at dette ha et poeng er at hasjen er så dårlig at de ikke kan selge den, men vist du har en hekto med cannabis som koster ca 5K vist det er noe dugelig. Så må du kanskje ha 5 gram herion for og dekke hele denne plata, noe som også koster 5 tusen eller mere. Og dette skal du igjen da selge for 9K ?......Folk selger hasj tross alt for penger, de er ikke frelsesarmeen.

     

    2.

    NEI, hasj fører ikke til sterkere stoffer, hva som derrimot gjør det er miljøet. Si at Nils Nilsen skal prøve hasj for første gang og stikker nedi gata til en eldre kompis som har drevet med dette en stund. Der sitter det en liten bøling med enda litt eldre folk og røyker ei pipe. Neste fredag kommer Nils tilbake for å kjøpe mere hasj, da sitter den samme gjengen og drikker litt pils og snorter litt amfetamin etc. Nils er jo allerede en lovbryter siden han røykte den pipa å de har ikke noe grunn til og holde amfetaminen borte fra han. Så hvorfor prøve en stripe av det også......Går ut i fra at dere oppegående mennesker her skjønner tegninga.

     

    Det er ikke hasjen som fører deg til andre stoffer, det er milkøet rundt hasjen. Det kriminelle stemplet du får av å være hasj bruker gir deg et lett inpass i det tyngre miljøoet.

     

    3.

    Noen her sier at hasj har skadevirkninger andre sier at det ikke har det. Jeg er ikke så trangsynt at jeg sier at hasj ikke har NOEN skadevirkninger. Jo du blir både fysisk og phsykisk (skrivefeil) avhening av det. Dette i form av litt kald svette, vanskelig med og sove og kanskje litt dårlig matlyst, men MERK det er kanskje etter 6 måneder konstant stein. Det er også slitsomt til lungene, og du blir generelt sløvere.

    Derimot vil ALLE disse bieffektene være borte innen 21 dager.

     

    La oss si at jeg hadde gått på fylla i 6 måneder. Jeg ville hatt sterkt redusert nyre og lever (dette er ting som ikke reparer seg selv). Absidensene til alkohol er 10x hardere enn til cannabis, som fylleangst, nerver, skjelvinger etc etc. Og vist du hadde gått på fylla i 6 måneder har du sett STOR forskjelll på en som hadde gått i 6 måneder. Jeg kan ikke si så mye om virkningene til alkohol etter 6 mnd. ettersom jeg ikke selv har gått på fylla så lenge, men ut ifra observasjon så.....

     

    4.

    Som siste punkt så vil jeg si at for alle som er sterk avhening av harde stoffer som heroin etc, burde de fåt det utdelt GRATIS fra staten. Grunnen til dette er at stor del av kriminalitet i dag er av folk som MÅ HA penger til heroin. Vi har spart samfunnet og de personene det angår for MASSE bry hadde de mest harbarka folkene kunne bare fått heroin på apoteket. Er ikke akkurat som det er DYRT og produsere, og skule tro politet hadde nok å ta av. Eller subsidenser som metadon, dolkotin og temmere. Hadde dette vært gjort hadde kanskje bestemore IKKE blitt ranet av den tullingen på akerselva den kvelden hun skulle hjen fra bingoen.

     

     

    Bukk.

    EDIT: MASSE skrive feil så drit i å bruk det som et motargument

    EDIT2: Pass på, trolle biter!!

  5. Dreambox = WIN :)

     

    Har en selv med en 4 LNB antenne...uten hardisk da for øyeblikket.

    Greit nok at text tv er litt tregt, men saa lenge det sparer meg for 700 kroner i maaneden og jeg faar ALLE kiosk kanale hele tiden gratis saa bryr det meg mindre. Og man maa ikke texte via text tv heller saa lenge man har den koblet til internett for da downer den subtitles selv :)

     

    Men som sagt, du maa ha en del kunnskap om dette. jeg bruke mang en time paa diverse forum foer den virket helt. Internett tilgang er oxo en noedvendighet ettersom de oppdaterer kodene sine gjevnlig saa nett maa du ha.

  6. FFS, jeg betviler på det STERKESTE at dere som "vedder på at det er warez" aldri har brukt warez, og uansett så har det vel fint lite med relevanse om hva ISO filen inneholder for om at den kan fixes eller ikke.

     

    Og til author, etter et par raske søk på google så fant jeg ikke noe som kunne fixe ISO filer og jeg tviler på at get går ann i det store og hele, men det du kan prøve er FIX tingen i WinRar, det virker i allefall paa rar filer og kan hende den støtter ISO filer oxo.

     

    Bukk

  7. Så hva er EGENTLIG et Rpg da ? Oversatt er det jo Role Playing Game. Dvs at du spiller en eller annen rolle.....noe du forsaavidt gjør i de fleste spill utenom strategi spill som C&C kanskje.

     

    Men for og være litt jordnær kan du jo sette et par punkter hva et RPG må ha for og kalles et RPG av "oss"

     

    -Kontroll av en eller flere personer

    -"Character progression" gaine lvls skills etc

    -En form for storyline med quests etc

     

    Det er vel hva jeg legger i basisen til et RPG....så jo du kan kalle Final Fantasy for et fulblods RPG..

     

    Bukk

     

    EDIT: Et rollespill kan godt være linært, mange av de beste spille har vært ganske så linære..

  8. Glemte og nevne en del spill fra SNES consollen oxo...må være den consollen med mest bra RPG spill ever tror jeg...

     

    Chrono Trigger 1 og 2

    Secret of Mana 1 og 2

    Breath of Fire 1 og 2

    Final Fantasy 2, 3 og 4

    Super Metroid (litt paa kanten til RPG men men)

     

    Problemet med RPG spill og spill sjenerelt nå for tiden at det legges ALT for mye vekt på grafikk etc. For 10 år siden kunne 5 geniale kloke hoder sette seg ned og lage et kjempe spill uten og bruke 10M$ for og få frem et halv dugelig pent spill. Folk lagde spill for at de ville og for at de kunne og at dee var flinke, i dag er spill industrien på samme vei som musikk industrien...

     

    Hvor mange 10 talls med folk og hvor mange M$ tror dere trengtes for og lage

    -Eye Of the Beholder 1,2,3

    -Ultima Underwolrd 1,2

    -Ultima 1-5(6)

    -Gammle krynn spillene

     

    Dette er lavbudsjetts spill men er fremdeles top notch innen RPG vist du ser vekk fra enkelte elementer som grafikk.

  9. Jeg må si meg forundret med hva dere katorogiserer som et RPG for tiden, som sagt tidligere, det er ikke alt med sverd som er et RPG. Diablo 1/2, Dungeon Siege etc kan knapt ikke klasset et RPG imo..

     

    Uansett, jeg vil ikke liste opp hva som er best her men auansett.

     

    Ultima Underworld 1/2 (Devs i dag har bare ikke skills til og lage slike spill)

    Ulima 6, 7 part 1 og 2, og Pagan :)

    Elder Scrolls Arena, Daggerfall, Morrowind

    Eye of the Beholder 1, 2 og 3

    Might and Magic 4, 5, 6, 7, 8, 9

    KoToR

    Final Fantasy 2 og 3 (4 og 6).

     

    Som dere ser i denne lista er 90% av spillene lager foer 1995. Og en old school rpg spiller kan knapt nekte på at slike spill lages ikke lengre, Kotor er hva som er nearmest paa MANGE år.

     

    Ja jeg vet om Forgotten Realms serien men falt meg ikke noe i smak, ja jeg vet de er bra spill :)

  10. Søk etter speedfan på f.eks google.com, installer, og sjekk hvordan spenningene dine er under belastning, og når systemet ikke gjør noe.

     

    Er det mye opp og ned på kurvene, kan det være en ide å kjøpe ny strømforsyning ...

    La inn assus probe naa for og foelge med voltagen, faar se hvordan det gaar. takk for tipsene.

  11. Du kjører et kraftig SK! hvilken strømmforsyning har du?? har du under 350w så er det problemet...kjøp mer kabinett vifter! har hatt det samma problemet selv...og oppdater drivere!!

    Ikke helt, har 400w paa PSU`en, og dette er noe som har startet i det siste jeg har kjoert med det samme systemet i 6 maaneder uten feil helt til for litt siden. Det er liten sannsynlighet problem.

  12. Er det noen her som har det samme kortet som kan gi meg en avlesning paa temratur ? (min ligger paa ~72C)

     

    Saken er at no og da naar jeg spiller spill (aldri uten) saa slaar maskina seg rett av, som om den kutter stroemmen, er bare et svakt lys i power lyset og jeg maa hard reboote den faar og faa den opp igjen. CPU temp er paa 40~ og ram har veart testet og swap fil har veart byttet plass.

    Noen ideer ?

     

    Bukk

×
×
  • Opprett ny...