Gå til innhold

namhp

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av namhp

  1. Ifølge Nokia.no så er siste SW 1600.2483.8106.11500. I min telefon er 1600.2483.8107.11501. Så har sikkert nyeste versjon helt siden jeg fikk den. Men batteritiden er helt elendig! Fikk en tysk versjon fra netonnet. Tips hva jeg bør gjøre? Sende tilbake?

  2. Idag f.eks så dro jeg hjemmefra med fullt ladet mobil. 45min tur til jobb med surfing på internett og spotify har mobilen ligget i et skap i 8 timer uten at jeg har tatt på den engang. Ble kjørt hjem fra jobb så brukte ikke telefonen. Da var klokken 21:00.

     

    Nå etter en samtale på 3 min og 2 sms har batteriet sunket til 50%.

     

    Er dette akseptabelt? Vurderer å sende min tilbake til netonnet.no.

     

    PS: jeg fikk en tysk versjon av mobilen, har dette kanskje noe å si?

  3. Er det noen som opplever at telefonen har dårlig batteri? Jeg har helt vanlig bruk på min mobil, litt mld, internett og musikk. Føler at batteriet tømmes altfor fort. Må som oftest lade mobilen hver eneste dag. Mobilen er oppdatert til siste versjon.

  4. Fikk min Lumia 800 fra netonnet.no på fredag. Kjempefornøyd så langt! Har bare et lite problem: Jeg får ikke koblet til facebook chat til mobilen via "meldinger". Får følgende melding:

     

    "Kan ikke legge til Facebook. Kontroller at du har gode mottaksforhold, Hvis du har det, kan problemet ligge i den andre enden. Vent litt, og prøv på nytt.

     

    Hvis du ringer kundestøtte, kan du si at du så denne feilkoden:

     

    500"

     

    Tips?

  5. Hei,

     

    Jeg tenkte snart å kjøpe meg en stasjonær pakke til ca 6000kr. Hovedbruket blir egentlig mest til spotify, skrive skoleoppgaver, film og noe spilling. Håper dere kunne anbefale meg om en pakke som passer til mitt forbruk.

     

    Vurderer å kjøpe multicom sin pakke i denne testen: http://www.dinside.no/848608/gjennomgang-av-tilbudene

     

    Noen som har no meninger om denne pakken, om jeg eventuelt burde velge noe annet?

     

    Takker på forhånd for svar.

  6. Hei,

     

    Beklager hvis dette har blitt tatt opp før. Jeg ønsker å importere PS3 fra utlandet. Dette er fordi jeg ser endel blu ray filmer og bestiller ofte filmer fra USA, og derfor er det veldig greit å ha en SONE A spiller. Pluss jeg har ønsket meg en PS3 lenge.

     

    Er det noen som har no tips på hvilken side jeg skal sjekke. Spiller ingen rolle om det er fra USA eller Japan. Vil også helst ha gamle versjonen av PS3 i og med det er både billigere og at jeg ikke liker "Slim"'en.

     

    Har sjekket litt på ebay og sånt, men er litt skeptisk til sånne auksjoner...

     

    Takker alle for svar.

  7. Har fortsatt MIIB, The Protector (Tony Jaa, Quentin Tarantino) og Battle on Red Cliff tilgjengelig.

     

    Byttes mot andre action, komedie, animasjon eller sci-fi filmer.

     

     

    Sone B? Bytter isåfall gjerne Wall-E mot Red Cliff om du er interessert.

  8. Idag fant jeg ut, etter å ha kjøpt en coax kabel på Clas Ohlson at BD spilleren bare har Optisk digital utgang....Så nå har jeg to komponenter som bare har optisk digital inngang. I og med at min Logitech Z5500 bare har en optisk inngang (og en coaxial) planlegger jeg derfor å kjøpe en konverteringsboks som man kan plugger coax i den ene enden, og optisk i den andre enden.

     

    Noe sånt no: http://www.soundgarden.no/upload/pro...-converter.jpg.

     

    På den måten kan jeg plugge begge komponentene i min Z5500.

     

    Spm mitt blir da, om jeg virkelig får digital (ekte surround) lyd da gjennom en sånn boks?

  9. Hei,

     

    Har fått Logitech Z5500 nå, og skal brukes som hjemmekino i den lille stuen min. Skal koble Xbox 360 gjennom optisk, og blu ray gjennom coax.

     

    Mitt problem er at kontrollenheten som alle kablene skal kobles til ligger 15m fra Xbox og Blu ray. Var innom Clas Ohlson igår, fant bare disse kablene i maks 10m.

     

    Hvor får jeg tak i Coax og Optisk kabel billigst mulig som er minst 15m (regner med at jeg ikke merker forskjell på high-end kabler og billige kabler siden jeg bare har PC-høytalere)?

     

    Takker på forhånd for alle svar.

  10. Ja, jeg får koblet meg til Xbox Live ja, jeg får gjortalt utenom å spille. D.v.s laste ned spill, demoer, chatte med venner o.s.v.

     

     

    Ser at dette er j**** dårlig formulert. Beklager så veldig mye. Det jeg mente er at jeg får gjort alt, d.v.s laste ned demoer, spill, videoer, chatte med venner o.s.v UTENOM å spille når jeg kobler kabelen til trådløst routeren. Hvis jeg kobler direkte til GET routeren så går det.

     

     

    Og ja, jeg vet at man må ha Gold medlemskap for å spille, SÅ dum er jeg ikke. <_<

     

     

    Skal skrive ned feilmeldingen når jeg er hjemme fra jobb.

  11. Jeg har gold medlemskap ja, ellers hadde jeg ikke kunnet spille når kabeøen er direkte koblet til GET routeren ;). At jeg ikke kan spille mener jeg at jeg får opp en feilmelding om at jeg må være koblet til EA serveren for å spille.

     

    Hvordan åpner jeg porter? Og slå av brannmur? Er veldig lost når det gjelder rutere og sånt..

  12. Hei,

     

    Jeg har en "Gigabyte" trådløst router som jeg kobler xboxen via kabel til. Jeg får koblet til Xbox Live og får lastet ned demoer og sånne ting. Problemet er at jeg ikke kan spille! Altså, jeg får koblet meg på på Xbox Live, men kan ikke f.eks spille kamper via Xbox Live i FIFA 2009 (prøvd også med SF4 og Gears Of Wars).

     

    Om jeg kobler kabelen direkte til Get routeren så går det. No ideer hva som er galt? Noe med å åpen porter eller noe sånt? Isåfall gjør jeg det?

     

    Gikk helt fint med den gamle routeren før den streika...

  13. Hei,

     

    Jeg har en "Gigabyte" trådløst router som jeg kobler xboxen via kabel til. Jeg får koblet til Xbox Live og får lastet ned demoer og sånne ting. Problemet er at jeg ikke kan spille! Altså, jeg får koblet meg på på Xbox Live, men kan ikke f.eks spille kamper via Xbox Live i FIFA 2009 (prøvd også med SF4 og Gears Of Wars).

     

    Om jeg kobler kabelen direkte til Get routeren så går det. No ideer hva som er galt? Noe med å åpen porter eller noe sånt? Isåfall gjør jeg det?

     

    Gikk helt fint med den gamle routeren før den streika...

×
×
  • Opprett ny...